Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Palcica12
    24. Svibanj 2018. 15:07

Baš su Vam slatke buše, moja je ogromna. Možda se ohrabrim pa ju slikam tokom dana. 
    Što se tiče sunčanja ja izbjegavam sunce ali kad moram biti na suncu onda stavim kremu od djece 50+

26.05.2004. 💙
    11.03.2011. 💜
    05.10.2013. ❤
    08.11.2018. 💛

Baby.k
    24. Svibanj 2018. 15:11

Trudnasam

Jel se kome desilo da je beba bila sklupčana pa je nisu mogli izmjeriti ? Ja sam naručena opet za tjedan dana zbog uzimanja mjera

Vidi ti tu pozu😂 Nisam imala takav slučaj, jedino je dugo trajalo mjerenje jer je bio jako aktivan i nemiran.

Palcica12
    24. Svibanj 2018. 15:12

Trudnasam

Jel se kome desilo da je beba bila sklupčana pa je nisu mogli izmjeriti ? Ja sam naručena opet za tjedan dana zbog uzimanja mjera

Tako je beba sebe namjestila, nije to ništa. Trenutno imaju puno mjesta pa plivaju, skaču, skupe se. Neće još dugo, brzo će narasti pa će sve manje mjesta. Koliko ti je teška beba?

26.05.2004. 💙
    11.03.2011. 💜
    05.10.2013. ❤
    08.11.2018. 💛

Isssa
    24. Svibanj 2018. 15:14

Trudnasam

Ajme kako super slika, gimnastičar mali 😍, preslatko

Elza
    24. Svibanj 2018. 15:35

Trudnasam

Nama je vec drugi put na pregledu bila jako mirna i okrenula nam leđa pa dr nije mogla izmjeriti glavicu... Onda smo ju morali bockati sa sondom pa se probudila i okrenula. 
    Tebi se nikako nije htjela ispruziti? Uživa hehe :D

24. Svibanj 2018. 15:48

Amy, jesi bolje sada?
    Lea, ja cu se suncati, ali ujutro do 10, i popodne od 5, izmedju necu ici na sunce. Sad sam bila vani i stvarno je jako toplo, mislim da cu se drzati kuce i hlada :) Uostalom, imam dvoriste, pa ako se bas budem htjela suncati, legnem na lezaljku u vrtu :) Anomaly sam radila u bolnici preko trbuha.
    IvaGljiva, ja sam na Ikeinoj stranici napravila neki popis za kupovinu pa u njega stavljam sve sto bi htjela, nije prevelika cifra usporedjujuci cijene u drugim baby ducanima :)
    Petrapp, tvoj trbuscic mi se cini kao da nije narastao! Buduci da se pratimo u dan, moj mi se cini da je bas jako iskocio..
    Christyy, nakon poroda prelazimo na jesenske bebe, ne mame ;) Onda slijede razgovori o grcevima, pelenskom osipu, ragadama i sl.  Dok sam bila trudna prvi put sam bila isto tu u grupi na forumu pa smo presle na facebook, svaki dan si tipkamo, sad pratim kako rastu njihovi malci, a imale smo i par okupljanja, veliku vecinu sam upoznala :) 
    Baby.nb1, cestitam na autu! :)
    Kalanhoja, neznam koji je granicni nalaz za cerviks koji se vec poceo skracivati (ili kako se to kaze) i u kojem tjednu. Ovo kopiram s neta: Medijan vrijednosti duljine cerviksa je 40 mm prije 22 tjedna, 35 mm između 22 – 32 tjedna te 30 mm nakon 32 tjedna. Pitaj doktora drugi put.
    Isssa, trbuscic divno napreduje! 
    Ja sam odradila nastavni sat, sve je super proslo i po obecanju sam vodila muza na pizzu, bas sam se najela! :D

petrapp2605
    24. Svibanj 2018. 15:57

Teta90 ni meni se ne čini da je od zadnje slike narasao, al kad me drugi vide, svi komentiraju kak sam "velika" za ove tjedne što me počelo nervirati, i da kak još nismo saznali spol, sad baš ni neću nikome reć i kad saznam. 

Elza
    24. Svibanj 2018. 16:00

Teta - a znam, vidjela sam to, ali sam nasla isto da je sve preko 25 mm okej. Pa sam htjela vidjeti ako ima netko slicno kao ja i da li su mu sto rekli.

christyy
    24. Svibanj 2018. 16:04

Trudnasam prekrasan trbuh i super slika bebice, akrobat mali 
    Teta to je bas lijepo 
    Petrapp to ti sve zavisi od ljudi, meni neki kažu kak mi je tak mali trbuh a neki da sam se baš zaokružila, da sam se u faci zdebljala ne samo u trbuhu i tak... Isto sam tako poludila! Takvima želim ječmence 

Elza
    24. Svibanj 2018. 16:14

petrapp2605

Teta90ni meni se ne čini da je od zadnje slike narasao, al kad me drugi vide, svi komentiraju kak sam "velika" za ove tjedne što me počelo nervirati, i da kak još nismo saznali spol, sad baš ni neću nikome reć i kad saznam.

Meni nitko ne komentira nista u vezi izgleda hvala bogu, i bolje jer mislim da bi ih nokautirala. A za spol me svi pitaju, pa to nije normalno... Najvise me zivcira kad pocnu davati misljenja u stilu: "ma bit ce musko, bolje je kad je prvo musko" . tad mi tlak lagano skace

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.