Trudnasam ajme koja poza, ko da svijecu pokusava napravit ❤
url=https://lilypie.com]
Palcica12 nisu mi rekli tezinu. Možda na sljedećem 🙂
Teta predivno je to sa okupljanjima sa foruma .Djelite iste interese i iskustva i lakše se nekako pruguraju "problemi " 🙂
Ja vas sve često čitam ali najčešće nemam šta komentirati jer ne živim u Hrvatskoj i ovdje se razlikuje sve ,od tečaja ,do poroda ,do vodjenja trudnoće ...,trgovina itd. Ali svejedno je lijepo razmjenjivati iskustva bar malo ,!
cure, ja sam od sinoc totalno u panici igrala se s malom u vrtu i zakacio mi se krpelj
nisam znala ni da ih ima u ovom dijelu a kamoli koliki je postotak zarazenosti
sad sam sva na iglama, kako i sto dalje, idem kasnije kod dr pa budem vidjela sto on misli....
busice su vam svima odreda divne slazem se da premalo stavljamo slike, evo i ja se kasnije uslikam i postavim. skicala sam kod proljetnica, one svaki puni tjedan okace slikicu, da i mi uvedemo to, sto mislite?
to sto bebice nisko osjetite je absolutno normalno, maternica ni na kraju trudnoce nije puno vise neg pupak, tak da su i bebice smjestene definitivno ispod pupka. a sad asu jos mali da mozemo osjetit udarce kad se protegne i lupi te nogom pod rebra, vjerujte tamo negdje u 36tt cete plakat za ovim njeznim udarcima
Kalanhoja sve ispot 25mm se smatra skracenim cervixom, tih tvojih 30mm jos nije opasno iako je cervix kraci neg sto bi trebao biti za te tjedne. imas li kojim slucajem koje prijasnje mjerenje? pitam jer ako ti je od pocetka 30mm onda nije nista opasno, jednostavno imas nesto kraci cervix neg vecina zena i ta informacija onda nema nikave patoloske vrijednosti. ako ti je pak cervix na prijasnjim pregledima bio napr. 45mm i sad odjednom je 30mm onda bi to bio znak da malo usporis tempo (napr. ne puno sjedenja, ne dizat tesko, ne puno hodanja itd) jer se cervix prerano krenuo skracivat.
to komentiranje izgleda i spola mi tako ide na zivac, najradje bi tukla onog koji komentira! mislim kazem i ja nekom ono tipa "fantasticno izgledas" ali ako mislim manje od toga, jednostavno sutim, ne shvatam tu potrebu komentiranja tipa "a jesi si se zdebljala" ili kakav ti je trbuh...i ono pipkanje trbuha - koji klinac me ides drapat, ne pipkam ni ja tebe doduse u zadnjoj trudnoci sam krenula - tko god je isao pipat trbuh ja sam zenama na grudi ili muskima krenula prema "strateskom mjestu" uz komentar "sto?? nemamo slobodan petting???"
ili komentiranje spola, sad cesto cujem " a vi ste tako blagoslovljeni sto cete dobit jos i decka" - HALLO??? blagoslovljeni smo s time da cemo dobit jos jedno dijete, a ne njegovim spolom one koje su prosle muke Isusove da dobiju i jednu bebu, znaju o cemu pricam
Joooj trešnje ,ubila bih za njih . Ovdje će tek za 3 tjedna. Jedva čekam ima susjed koji nam da da beremo koliko hoćemo. Čovjek koji je sam ,bez djece ,žena umrla. Ima voća moreee. 🙂Njemu drago da beremo inače propada. Kruške jabuke šljive trešnje.A muž mu pomaže održavati sve.
Petrapp, ma ovdje sve stavljamo slikice i usporedjujemo, pa se osjecam slobodna komentirati tudje trbuhe, iako me naravno zivcira ako mi netko u okolini kaze da je premali ili preveliki. Ono, u odnosu na sto? Ljudi bas znaju imati neukusne komentare i primijetila sam da mi poznanici, dakle za mene kao stranci se nadju pozvanima dirati mi trbuh. Kako se nosite s time, vam smeta ili sam jedina?
Takodjer ne namjeravam nikome govoriti spol ni ime, ne slusaju mi se tudji "pametni" komentari.
Shinin, potpisujem i probat cu ovo s diranjem :D
Petrapp, ma ovdje sve stavljamo slikice i usporedjujemo, pa se osjecam slobodna komentirati tudje trbuhe, iako me naravno zivcira ako mi netko u okolini kaze da je premali ili preveliki. Ono, u odnosu na sto?Ljudi bas znaju imati neukusne komentare i primijetila sam da mi poznanici, dakle za mene kao stranci se nadju pozvanima dirati mi trbuh. Kako se nosite s time, vam smeta ili sam jedina?
Takodjer ne namjeravam nikome govoriti spol ni ime, ne slusaju mi se tudji "pametni" komentari.
Shinin, potpisujem i probat cu ovo s diranjem :D
Ziva istina! Al uopce ne razumijem tu potrebu za komentarima tipa a joj dosta je veliki, dosta je mali, vidi se,ne vidi se... pa toliki je, koliki je, nije da ga mi na gumb smanjivamo ili povecavamo...
Al eto, neki trudnice tretiraju ko javno dobro
url=https://lilypie.com]
Teta90 ma ne mislim na nas trudnice tu na forumu, nego za poznanike koji su si umislili tko zna što, na svu sreću još me nitko nije probao uhvatiti za trbuh al bome bit će veselo ako netko pokuša. Za nas je normalno da pratimo napredak naših trbuščića i bebica.
Sortiraj odgovore
Najstariji