Uh ja nemam dlake na jeziku! Meni govore “Uh sto si mršava moraš jesti taj tvoj mali će biti bas mini” i onda meni pukne film i odgovorim jakoooooo ružno!!!
Ja nikad ne komentiram ničiji izgled ni ako netko ima 50 niti ako netko ima 150kg ali pustite me vise na miru a tim komentarima! Tako da.. Jasno mi je sve!
Ja danas ležim pola dana ništa ne mogu :-(
Schinin ja nemam iskustva s ubodima krpelja u trudnoći. Ali treba provjeriti za svaki slučaj. Mene komarci grizu kao i obično. Od jednog sam dobila kvrgcinu na ruci,iako je bio samo 3 sek na meni ,platio je životom. Kad sam ga ubila bilo je toliko krvi ,tako da mislim da je bio na nekoj životinji prije mene. Ako je konj to je ok,jer ih ovdje ima puno. Ako je nešto drugo. Hm. Trebala bi pričati s primaljom o tome.
Kalanhoja meni su isto rekli da mi je cervix malo skraćen ,zaboravila sam koliko. Možda nadjem negdje u papirima. Mene još nitko ne komentira . U finoj sam zemlji 😂 . Ali komentiraju sve i svašta bližnji pa me živciraju ali eto smatram to nekako normalnim .Moraju o necemu.
Hello curke
Bušice su vam baš super
Budem se sad slikala, pa stavim sliku....
Ajme ti komentari o trbuhu..ja svima samo kažem tko god nešto kaže da ne budu ko babe..i da šta ga oni nose..a što se tiče diranja nedam..samo muž i moje curke imaju dopuštenje..
Schinin svaka ti čast, tako treba odmah pokazati zube..i onda barem ne diraju trbuh..
Teta kava sutra?
Uff kad smo kod hrane ja danas trebala raditi dragom vocnu roladu al sam pojela sve jagode jer su mi bile prefine
Moj je jučer kupio kilu umjesto pola kile da ne pojedem sve prije nego napravim kolač Inače, u Plodinama je sada dobra serija jagoda. Nisu kisele, nego su mi baš kao domaće
Tinci, super ideja, mogle bi na kavu Isto vrijeme, isto mjesto? :) Ionako moram do grada kupiti si neke hlace i par topica, svi grudnjaci me stezu :(
Teta sutra smo od 13h na vježbama, pa ako može tad??
Pokazala sam ti gdje idemo na vježbe, pa možeš doći tamo ako ti nije problem, pa ćemo skupa prošetati do kafića?
Tinci, moze, super :) Dokad imate vjezbe? Dodjem tamo na kantun na ono raskrizje, di smo se zadnji put zabrbljale Evo narucila sam se u pon u Medico, kad vec svi zivi imaju pregled tad
Kalanhoja, mene je moj cerviks bio malkoc zabrinuo; zato sam htjela pokrenuti tu temu prije 10ak dana ali nije bilo zainteresiranih cura (srećom, sve imaju dugačke). Znači, meni je u 16. tjednu bio 4,5 a u 20. se skratio na 3,11. Doktor nije zabrinut. Zatvorena sam, cerviks je omekšan i uloživ za vršak prsta. Prestala sam raditi da ne sjedim tako puno (uredski posao). Sada preko dana malo više legnem, izbjegavam sjedenje (radije peglam stojeći nego sjedeći).. bit će to sve ok .Vjerujem svom doktoru pa ako je on rekao da nema razloga za brigu, onda je tako. Mislim da je bitnije da se nisi počela otvarati. A i ovo što je Shinin rekla, tebi je jednostavno od početka možda tako kratak. Malo uspori i udri brigu na veselje!
Schinin - to mjerenje 30mm mi je bilo u 12-om tjednu, to mi je i zadnji put da mi je rađen vaginalni uzv. Trudnicku knjizicu mi je dala tek prije 7 dana pa kad sam dosla kuci sam vidjela da to pise. Ne znam, ako iducih dana budem previse zabrinuta, ici cu privatno da budem mirne duse.
Trudnasam - ako slucajno nades napisi :D
Teta90 - ti sama kazes kakav pregled/ultrazvuk zelis ili se narucis za pregled pa ti doktor kaze sto treba napraviti?
Sto se tice pipanja po trbuhu, ne smeta mi ako ce me pipati mama, svekrva ili uža obitelj ako bas ne pretjeruju ali nadam s da me nece poznanici na cesti pipati haha
Sortiraj odgovore
Najstariji