Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dea_Rene
    24. Svibanj 2018. 18:58

Kad smo kod komentiranja trbuha najvise me zivciraju komentari cura koje nikad nisu bile trudne niti namjeravaju tako skoro. Al srecom takvih nema puno oko mene. 
    Cerviks tema meni ga je mjerio sada u utorak i duzina 4.4 kaze zatvorena, i usce je kako treba. Ovo je prvi put da je mjerio posto je beba nize smjestena. 

• Bruncili
    24. Svibanj 2018. 19:02

Hej i ja imam problema sa cerviksom. Moj je na 27mm i zasad se tako drzi uz utrogestane. Pregled mi je opet 7.lipnja i ako bude kriticno, stavit ce mi pesar da izdrzimo do kraja. Nije nista alarmantno, al kaze da smo tako sigurniji

Elza
    24. Svibanj 2018. 19:05

Bruncili

Hej i ja imam problema sa cerviksom. Moj je na 27mm i zasad se tako drzi uz utrogestane. Pregled mi je opet 7.lipnja i ako bude kriticno, stavit ce mi pesar da izdrzimo do kraja. Nije nista alarmantno, al kaze da smo tako sigurniji

Bitno da si pod kontrolom i da se na to pazi.
    Ja cu na iducem pregledu zamoliti da mi bace oko, da budem na miru.

24. Svibanj 2018. 19:30

Bruncili joj utrogestani, mene su izludili, srecom, do 12tt sam ih morala koristiti,  nadam se da ces izdrzat s njima, glavno da je s bebicom sve ok i da ima opcija i ak zakaze utrogestan ☺
    Jesi li i ti imala kakva krvarenje od utrogestana, radi nadrazenosti od svakodnevnog stavljanja vise njih? Ja sam imala taj problem s njima pa pitam...

24. Svibanj 2018. 19:35

Meni nitko cerviks nije mjerio na zadnjem pregledu 25.4 čak me nisu ni vaginalno pregledali :-( vidjet ćemo u ponedjeljak sto kažu....

24. Svibanj 2018. 19:45

Teta do 14h..pon idem i ja u medico..naručena sam u 17h. Kada si ti dobila termin?

24. Svibanj 2018. 19:52

Cure jeste čule/probale i koje je vase mišljenje o gelu  onom Dianatal?? 

24. Svibanj 2018. 20:25

LEA1202

Cure jeste čule/probale i koje je vase mišljenje o gelu onom Dianatal??

Mislim da ti ne moze odmoc, ali nisam skuzila kad bi taj gel trebalo nanosit, netom pred porod ili? 

24. Svibanj 2018. 20:34

Danas kako mi nije dobro i ležim počela sam razmišljati o porodu boli i svemu panika me hvata danas :-)
    Valjda da se mora pitati bolnicu ako se smije uzeti gel... 

Schinin
    24. Svibanj 2018. 21:10

Evo I nas debelih na 19+6...
    Sad smo se vratili od dr, sve ok, imamo sve sto imati inklusive malog pisomana (slike budu kasnije, muz ih je uspiokonfiscirat), teski smo 360g i Nicholas nije bas najkooperativnija beba... I teta odlucila praviti vaginalni uz da proba bolje uhvatit Jajnik I izmjeri i cervix usput - 5cm 😱 pa ja se necu nikad otvorit 🤭
    Za krpeljami je receno da sad akutno ne mogu I tak ni sto  , da pratim stanje mjestu uboda I ako bude promjene odnosno ako ja budem imala bilo koji simptom tipa belobe, temperaturu... da odmah dodjem njima u bolnicu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.