Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Elza
    22. Svibanj 2018. 21:23

Teta hvala na odgovoru :)
    Koliko nas ima woooow :)
    Amy jako lijep trbuh, budi ponosna! :)

22. Svibanj 2018. 21:23

Amy prekrasan trbuh 

PlavaBorovnica
    22. Svibanj 2018. 21:25

Amy, lijepo napreduješ, dječak raste :)

22. Svibanj 2018. 21:25

Ako sam dobro pobrojala decki vode 17:7! Cure ce imati velik izbor :D

Dea_Rene
    22. Svibanj 2018. 21:27

Amy krasna bušica
    A kad smo kod pizze imala sam u dubokom 

Elza
    22. Svibanj 2018. 21:32

Ja ne stavljam sliku jer imam "zalihu" od prije pa se ne moze jasno reci sto je šlaufić a što trudnicki dio haha. Posaljem kad se jos malo zaobli i kad ne bude dileme 

Gold👑
    22. Svibanj 2018. 21:44

Heej klokanice, nisam pisala dugo, bila sam u nekoj guzvi al citam vas stalno ... Busice su vam super, drago mi je radi pregleda koji su dobro prosli i sretno onima koji ih iscekuju :)
    Kad vec pricate o hrani evo da i ja dam svoj doprinos, danas smo sasvim slucajno zavrsili na palacinkama

Amy2018
    22. Svibanj 2018. 21:51

Hvala cure, i ponosim se trbuhom 😍 deckic se isto redovno javlja, upravo mislim da mu guzicu mazim,jer tocno znam kad je okrenut prema trbuhu a kad iznutra, vrti se ludo  😍 Teta, i ja sam izbrojala 17/7 da decki vode, ali vidjet cemo dalje jos ih dosta ima da ne znaju spol 😁

src="https://lmtf.lilypie.com/pG4Hp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Maternity tickers" /></a>

22. Svibanj 2018. 22:17

Amy divna ti je busica
    LEA i ja zudim za lubenicom
    Svekyca ovo izgleda predobro, mmmm palacinke
    Teta90 nama je rekla da je bebac decko, ali ne trebas dodati u tablicu dok ne potvrdim jos jednom na sljedecem pregledu (za svaki slucaj)
    Cure trebam ideje, mala u cetvrtak ima priredbu i treba rasit neke kolacice, ima li koja neki brzi recept gdje ne moram previse tog radit, a ispadne ih puno (a da nisu obicni keksi)?

Dija85
    22. Svibanj 2018. 22:28

Cure osjetila sam ga! Po prvi put, kvrga na desnoj strani ispod rebara i baš sam ga osjetila unutra. Skoro sam se rasplakala 😍😁 a mm gleda u mene i divi se. 😍 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.