Teta hvala na odgovoru :)
Koliko nas ima woooow :)
Amy jako lijep trbuh, budi ponosna! :)
Ako sam dobro pobrojala decki vode 17:7! Cure ce imati velik izbor :D
Ja ne stavljam sliku jer imam "zalihu" od prije pa se ne moze jasno reci sto je šlaufić a što trudnicki dio haha. Posaljem kad se jos malo zaobli i kad ne bude dileme
Heej klokanice, nisam pisala dugo, bila sam u nekoj guzvi al citam vas stalno ... Busice su vam super, drago mi je radi pregleda koji su dobro prosli i sretno onima koji ih iscekuju :)
Kad vec pricate o hrani evo da i ja dam svoj doprinos, danas smo sasvim slucajno zavrsili na palacinkama
Hvala cure, i ponosim se trbuhom 😍 deckic se isto redovno javlja, upravo mislim da mu guzicu mazim,jer tocno znam kad je okrenut prema trbuhu a kad iznutra, vrti se ludo 😍 Teta, i ja sam izbrojala 17/7 da decki vode, ali vidjet cemo dalje jos ih dosta ima da ne znaju spol 😁
src="https://lmtf.lilypie.com/pG4Hp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Maternity tickers" /></a>
Amy divna ti je busica
LEA i ja zudim za lubenicom
Svekyca ovo izgleda predobro, mmmm palacinke
Teta90 nama je rekla da je bebac decko, ali ne trebas dodati u tablicu dok ne potvrdim jos jednom na sljedecem pregledu (za svaki slucaj)
Cure trebam ideje, mala u cetvrtak ima priredbu i treba rasit neke kolacice, ima li koja neki brzi recept gdje ne moram previse tog radit, a ispadne ih puno (a da nisu obicni keksi)?
Cure osjetila sam ga! Po prvi put, kvrga na desnoj strani ispod rebara i baš sam ga osjetila unutra. Skoro sam se rasplakala 😍😁 a mm gleda u mene i divi se. 😍
Sortiraj odgovore
Najstariji