Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Omerta
    16. Veljača 2018. 22:23

Hvala vam svima na rijecima utjehe. 

Dobro pa vec imam uz sebe jednu malu "gnjavatoricu" pa je nekako lakse. 

Sad imam kao menga bolove, nista prestrasno, samo neka prodje i ocisti se sve. Danas mi je na ulosku bilo nesto skroz sitno okruglo poluprozirno i zelatinozno, otprilike 3-5mm (po tablici bi to bilo oko 4 i pol tjedna), nalik na gestacijsku vrecicu. Ako je to stvarno to onda ispada da je trudnoca stala u dosta ranoj fazi pa nije ni cudo da sam odjednom bila bez simptoma. Iako, nisam doktor tako da necu spekulirati.

Sad cemo definitivno pricekati par mjeseci, a mozda i koju godinu. Ne zelim vise nista spontano pa "ako se primi". Posvetit cu se malo sebi, obaviti neke pretrage... pa ako utvrdimo da je sve ok onda mozemo opet probati, ali onda ce biti planski.

Zelim vam svu srecu i cuvajte se! 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Isssa
    16. Veljača 2018. 23:05

Amy2018

Cao cure, da li ima jos neko ko ima smedjkasti iscjedak, vrlo vrlo blag, i da je na utrogestanu,ili kome je pomogao? Neke zene cak krvave pa sačuvaju trudnocu a kod mene toliko blaga boja a doktor kao 50% sansa da zadržim, pa strah me. I gestacijska mi nije kao pravilnog oblika. Dajte ohrabrite me, 7+4 sam danas, i danas sam imala kao pikanje u maternicii, kao iglom probadanje lagano. Skoro pa nikako smedjeg ni najmanjeg tona. Sta kažete na to sve?

Pozdrav, evo večeras mi se pojavio smeđi iscjedak i bolovi u trbuhu, otišla sam na hitnu, upravo sam se vratila, kaže dr da je sve ok, bebica super napreduje, srčeko kuca, a za taj iscjedak je rekla da su kapilarice popucale od napora (danas mi je bio baš težak dan na poslu) 😀🍼🍼🍼🍼

Endzrue
    17. Veljača 2018. 06:31

Teta55

Endzrue i riri, dobrodosle!
    Endzrue, koji si tjedan trudnoce? Pa ne trebas na pregled prije 7tt ako je sve ok i nemas bolove.
    Riri, sa koliko si bila na pregledu? Sto se vidjelo?
    Ja sam imala 3 spontana i vise uopce ne osjecam strah, ne mogu nikako utjecati na bilo sta i onda mi preostaje samo uzivanje :)
    Omerta, jako mi je zao, cuvaj se!

Realno sam jučer trebala dobiti M naručila me u četvrtak kao i sve trudnice al bi ja kad dođem zamolila da sačekamo 7.tjedan a do tada bi da odradimo pretrage prvo BCG da me šalje da vidimo jel se dupla onda komplet krvnu sliku štitnjaču urin.. A onda od 7.tjedna nek gleda jer me strah da se dolje ne ošteti.. Nemam nikakav iscjedak niti sam imala spotting od simptoma samo suho grlo tj konstantna žeđ i bolovi u maternici blagi 

17. Veljača 2018. 07:43

Omerta, super da ce se vjv sve samo ocistiti, ipak je jos rana trudnoca, al idi na pregled za tjedan-dva, da se vidi na uzv je li se sve ocistilo.
    Ja sam nakon 2. spontanog obavila hrpu pretraga, a nakon 3. jos i vise, mislim da ne postoji nesto sto nisam uradila, i trudnoca je planirana, pa se svejedno moze opet dogoditi sp., pogotovo u tako ranim tjednima. Tako da, kad osjetis da si spremna, pokusajte opet :)
    Issa, drago mi je da je sve ok, sad malo uspori tempo :) Radis fizicki posao?
    Endzrue, idi kod doktora pa ce ti on reci kad je najbolje ici na pregled i obaviti pretrage, ne moras nista sama znati i traziti ako je sve ok :)

• Lolypop
    17. Veljača 2018. 08:48

Ima li tko problema sa nesanicom i kako se nosite s tim, ja evo nekoliko dana ne spavam dobro ili uopce, imam mučnine i 100 misli po glavi pa onda Zasto ne spavam jel šteti bebi i tako u krug...postanem nervozna i nikako zaspati....

Isssa
    17. Veljača 2018. 09:07

Teta55

Omerta, super da ce se vjv sve samo ocistiti, ipak je jos rana trudnoca, al idi na pregled za tjedan-dva, da se vidi na uzv je li se sve ocistilo.
    Ja sam nakon 2. spontanog obavila hrpu pretraga, a nakon 3. jos i vise, mislim da ne postoji nesto sto nisam uradila, i trudnoca je planirana, pa se svejedno moze opet dogoditi sp., pogotovo u tako ranim tjednima. Tako da, kad osjetis da si spremna, pokusajte opet :)
    Issa, drago mi je da je sve ok, sad malo uspori tempo :) Radis fizicki posao?
    Endzrue, idi kod doktora pa ce ti on reci kad je najbolje ici na pregled i obaviti pretrage, ne moras nista sama znati i traziti ako je sve ok :)

Frizer sam, naporan posao 😒

17. Veljača 2018. 09:08

Lolypop, ne, dapace, samo mi se spava, moguce od duphastona..
    Bebi ne moze nikako stetiti tvoje nespavanje, ona si uvijek uzme sve sto joj treba, tako je i s hranom. Da se lose hranis, ona ce ti "jesti" zube itd, a tebi ce nedostajati hranjivih tvari, tako da se zapravo moramo zdravo i hranjivo hraniti zbog sebe :)

• Lolypop
    17. Veljača 2018. 09:14

Hvala ti na odgovoru..blago ti seee, da mi se naspavati spasila bih se, Vidim ti si 5+ 4 a ja sam 5+3 😀Dali si bila vec na pregledu ?

17. Veljača 2018. 09:37

Jesam, ali ja ti imam visokorizicnu trudnocu pa sam isla odmah na pregled da se vidi kako trudnoca napreduje s obzirom na rast bete i sve je bilo u redu :) U ponedjeljak idem opet.
    Jesi ti bila ili kad ides?

Nina ❤
    17. Veljača 2018. 10:17

Amy2018

Cao cure, da li ima jos neko ko ima smedjkasti iscjedak, vrlo vrlo blag, i da je na utrogestanu,ili kome je pomogao? Neke zene cak krvave pa sačuvaju trudnocu a kod mene toliko blaga boja a doktor kao 50% sansa da zadržim, pa strah me. I gestacijska mi nije kao pravilnog oblika. Dajte ohrabrite me, 7+4 sam danas, i danas sam imala kao pikanje u maternicii, kao iglom probadanje lagano. Skoro pa nikako smedjeg ni najmanjeg tona. Sta kažete na to sve?

Amy2018, ja sam imalo naprije rozo pa smeckasto krvarenje i probadanja i grceve, na utrogestanima sam sad vec 2 tjedna. Od kad ih stavljam sve ok. Jucer su mi pocele mucnine pa grlim wc skoljku, inace sam 7+1. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.