Amy, meni se smeckasto krvarenje nikad nije pokazalo dobrim, i isla bi odmah u bolnicu, ali ne zelim te plasiti, mozda je sve u redu. Koristila sam prije utrogestan, ali nikad u trudnoci, a sada pijem duphastone i nemam nuspojave od njega u smislu krvarenja. Ti se na uzv vidio plod i otkucaji?
Teta55, na uzv se itekako plod vidio sa 6+6,srce kucalo i plod je uredan bio, ali doktor rekao odcjepa se kao nesto u materici jesi imala bol i iscjedak, reko da, kaze eh to je to, prijeti ti pobacaj. Ali iscjedak nikada nije bio tamno smedji nego jako svijetao. Osjećam se super i mislim da nikako vise iscjedka nemam. Iritira me samo sto sva tableta skoro izidje iako poslije nje lezim po sat. U ponedjeljak imam ponovo kontrolu pa vidjet cemo. Nekako sam optimisticna.
src="https://lmtf.lilypie.com/pG4Hp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Maternity tickers" /></a>
Amy, miruj sto vise, pogotovo nakon sto stavis utrogestan.
Neka na kontroli u ponedjeljak bude sve u redu :)
Lolypop, ma ako je sve u redu s trudnocom, ni ne treba prerano odlaziti :)
Cure..dali i vas muči umor?
Vučem se po kući i pokušavam obaviti kućanske poslove, a osjećam se ko da sam kopala cijeli dan
Cure..dali i vas muči umor?
Vučem se po kući i pokušavam obaviti kućanske poslove, a osjećam se ko da sam kopala cijeli dan
Tinci isto tako i meni,inače sam pune energije a sada se vučem ko starica po kuci😊ali za nase bebice cemo sve izdrzat
Pozdrav mamama i budućim mamama. Trudna sam oko 5 tjedana, sada u utorak idemo na drugi pregled čuti otkucaje srca. Veçinom po noći ne spavam, mislim da puno brinem. Da li će sve biti ok, da li će beba biti zdrava... ne znam kako da se riješim loših misli.. ovo mi je prva trudnoća, imam 32 godine. Da li je koja mama u istoj situaciji? Kako si pomoći? Zaručnik me smiruje, vjeruje u dobro. Pokušavam i ja. A i bila sam dosta pod stresom, mene trudnu i zaručnika iz stana izbacili na ulicu. On živi kod svojih, ja kod svojih. Ludi smo obadvoje.
Pozdrav svima!
Evo ja jucer napravila 2 testa iz Mullera (onaj od 26kn i jedan od 13kn) i na oba dobila drugu crticu. Ponovila sam i danas ujutro test i isto pozitivan :)
U ponedjeljak idem vaditi betu cisto da budem sigurna.
Prema svom izracunu, mislim da sam 4+6 :)
Omerta zao mi je sto je tako ispalo..
Ja sam imala missed ab i kiretazu u 7 tt, razumijem da ti je tesko i vjerujem da ce ti puno pomoc to sto vec imas curicu doma. Bar je mene to drzalo..
Zelim ti da se sto prije oporavis 😘
Tinci, mene muci umor, ali moze biti od duphastona kojeg pijem..
Dija, nemam ti drugi savjet nego da jednostavno ne brines, jer ne mozes nicime utjecati da sve bude ok u ovako ranom stadiju trudnoce, a onda je svakako bolje uzivati :)
Kalanhoja, dobrodosla! Zasto ides vaditi betu?
Sortiraj odgovore
Najstariji