Hvala :)
Piše mi 5+5, a tako je taj dan bilo i po zm. Znaci, poklapa mi se :)
Da li je netko od vas radio Nifty test i koji ste izmedju tri ponudjena izabrali?
Dija85 meni jr ginekolog preporucio harmony prenatal test jer rezultati dodju u roku par dana. Dodje cca 3400kn, jako pouzdan. Salje me na to jer cu imati 32 godine kad rodim a prvorotkinja sam… jel tebi netko preporucio il ides na svoju ruku?
Bruncili sama sam to predložila ginekologu. Pitao me da li u mojoj obitelji ima kakvih bolesti. Rekla sam ne ali onda je pogledao moje godine i kimnuo glavom kao da, ok slaze se da napravim test. Taj za 3400 je Kao basic test. U Niftyu ima još i standard i plus. Po 3700 i 4400. Pa uopće ne znam koji da napravim.
NemamNadimak, sto ti se vidjelo na 5+5?
Gestacijska i žumanjčana. I još citiram dr : "embrionalni odjek se nazire".
Na točno 5 su bile gv i žv.
Bokic cure :)
Koliko vas je novih, dobrodoslee :))
Omerta jako mi je zao. Ne mogu ni zamisliti sto prolazis i drzi se!
Netko je spomenuo umor, ooo daa u obje trudnoce prva 3mj sam bila za nista. Jedva mi se da i rucak skuhat. Ovom malom presvucem pelenu i vec moram lec kao da sam radila ne znam sto.
A ovo kome smo rekli za trudnocu, cim sam napravila test rekla sam svojima doma svima i muz svojima. Nakon prvog pregleda smo rekli najboljim prijateljima i blizoj rodbini.
Sad na pregledu su mi radili toxoplasmozu pa cekam nalaze jer sam jedna od onih koji ne pazi sta jede pa jedem svasta polu sirovo hehehe
Harmony test su mi radili u prvoj trudnoci i sad ce opet ali ovdje u DE se to ne placa nista dodatno i super mi je sto sve detaljno pregledaju..
Nina, mozda nisam dobro popratila, zasto si na bolovanju? Koji si tjedan?
Prokrvario mi je cerviks s 5 tjedana i dobila sam utrogestane pa mi je preporucila mirovanje i odmah mi otvorila bolovanje. Sad sam 7+2 i cekam ultrazvuk u utorak
Harmony test su mi radili u prvoj trudnoci i sad ce opet ali ovdje u DE se to ne placa nista dodatno i super mi je sto sve detaljno pregledaju..
Ajme pandica super.. ja ću morati cijelu jednu plaçu dati za Nifty. Ali dati će mi to neki mir tako da neka..
Ja kad sam saznala da sam trudna, nisam nikome pa ni zaručniku rekla da je test bio pozitivan. Napravila sam ga ujutro u polusnu, vidjela da je pozitivan i spremila ga u torbu, mislim si ma.. napravit çu još jedan šta oni znaju. Valjda sam bila u šoku iako smo tri mj radili na bebici. Njemu sam rrkla 4 dana kasnije, stavila mu dudu u ruku i šutjela. 😂 vrištao je od sreće. Svima drugima smo rekli 2 dana kasnije nakon prvog pregleda. On nije mogao šutjeti. Ja sam zbilja htjela još sačekati sa objavom. Na poslu sam rekla malo kasnije i evo sad čekam zamjenu i odoh na bolovanje.
Jutro cure 😊 (kod nas je 7:45😉) ja sam imala najljepse budjenje ikad: moja mala misica se probudila I dosla da me ljubi da se probudim 😍😍😍
Teta55 nisam nista rekla, a nije ni dragi, on je taj koji ne moze da cuti😂😂😂 sto se toga tice ja sam malo cudna, ni u prosloj trudnoci mi se nekako nije nikom govorilo...muz je u roku od 3 dana od testa svima ispricao 😂😂😂 ok, moji su bili kod nas pa bi bilo bas upadljivo da necu ni casu vina za veceru ili nova godina a ja nista ni za nazdravit.... za sada znaju samo moja sestra i njegov brat....
Sto se testova tice, mene su natjerali u prosloj da radim Panorama Test u 9tt jer sam “Stara” , vjerovatno cu sad to isto radit, kostao je nekih 2000$ Ali je osiguranje sve pokrilo....
Bok svima, prijavljujem se i ja, ovo mi je druga trudnoća, ali nažalost prva je završila kiretažom.. Nadam se da će sada biti sve dobro do samog kraja, tek sam saznala, pa sutra zovem gin. kada da dođem na pregled, inače imam 28 godina, udana i zaposlena. Simptomi su mi bolne grudi, umor i česti odlasci na wc
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji