Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Schinin
    16. Veljača 2018. 17:45

*naklon ne ballon
    #%*#!# I autokorekturi 

16. Veljača 2018. 18:33

Omerta jako mi je žao. Nadam se da će, kako si rekla, priroda odraditi svoje i da ne bude nikakvih posljedica. Drži se i samo hrabro. 

Ja sam bila danas na pregledu. Moja točkica je 6,6mm. Rekao je da je uredna trudnoća, ali nisam dobila niti jednu uputnicu, ni trudničku knjižicu, ni testiranje krvne grupe. Jeste vi dobile trudničke knjižice?

Ja imam 31g , prva trudnoća, udana, radim ali sad sam na bolovanju, visoka 172cm, 53,3kg imala kad sam zatrudnila, sad imam već 57kg u vrlo kratkom roku. 

16. Veljača 2018. 19:01

Shinin, da se razumijemo, ja sam na momente bila jako lose i to je ostavilo puno traga na meni, puno sam se promijenila, ali jedno sam naucila: u ovako ranom stadiju sto god ja napravila, na ishod ne mogu utjecati. Pa cemu se onda sekirati, bude da budem pozitivna i nadam se da se nece ponoviti (neznam ni kako bi imala snage za to iskreno) i cuvam svoju mrvicu.
    Tesko mi je palo lezanje i mirovanje, ali to je sad moj posao i sve drugo je manje vazno, sreca pa imam dobrog muza koji je preuzeo sve kucne obaveze :)

16. Veljača 2018. 19:45

..da se i ja uključim:
    27 god, u braku, ovo je 3. bebica, zaposlena, 165/56kg.. 

Schinin
    16. Veljača 2018. 19:50

Teta55 ne mogu I zamislit kako ti je, vjerujem da ti nije ni malo  lako... svidja mi se kako razmisljas 👍 i ti radis vec sve sto je u tvojoj moci -pozitivna si, mirujes, komandiras muza uokolo 😜 Ma mora sve bit dobro 

• riri5
    16. Veljača 2018. 20:25

Bila sam na pregledu sa pet tjedana,vidjelo se zuto tijelo i plod,tako sam ja razumili,kaze jajnici i maternica u redu vidimo se za deset dana pa cemo vidit i vise,tako je reka.ja ti to idem samo privatno u najboljeg ginića. I nadam se da Ce nam svima biti sve uredu.S tim da sam ja stala sa vježbanjem i većinom odmaram,jer tako osjećam.pa cemo sad vidjeti u utorak dalje.ugl sise boleeeee ajme i grčevi u dnu leđa.kako ste vi ostale

• riri5
    16. Veljača 2018. 20:26

Zelim nam svima urednu trudnoću i da sve bude u redu,a da ostale koje nisu uspile sta prije ostanu opet trudne 😘

Amy2018
    16. Veljača 2018. 20:28

Cao cure, da li ima jos neko ko ima smedjkasti iscjedak, vrlo vrlo blag, i da je na utrogestanu,ili kome je pomogao? Neke zene cak krvave pa sačuvaju trudnocu a kod mene toliko blaga boja a doktor kao 50% sansa da zadržim, pa strah me. I gestacijska mi nije kao pravilnog oblika. Dajte ohrabrite me, 7+4 sam danas, i danas sam imala kao pikanje u maternicii, kao iglom probadanje lagano. Skoro pa nikako smedjeg ni najmanjeg tona. Sta kažete na to sve? 

src="https://lmtf.lilypie.com/pG4Hp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Maternity tickers" /></a>

• riri5
    16. Veljača 2018. 20:54

Amy2018

Cao cure, da li ima jos neko ko ima smedjkasti iscjedak, vrlo vrlo blag, i da je na utrogestanu,ili kome je pomogao? Neke zene cak krvave pa sačuvaju trudnocu a kod mene toliko blaga boja a doktor kao 50% sansa da zadržim, pa strah me. I gestacijska mi nije kao pravilnog oblika. Dajte ohrabrite me, 7+4 sam danas, i danas sam imala kao pikanje u maternicii, kao iglom probadanje lagano. Skoro pa nikako smedjeg ni najmanjeg tona. Sta kažete na to sve?

Meni ti je sestra imala bas krvarenje  ko da je dobila ,dala joj lijekove i rodila bez problema,tako neplaši se ništa.to ništa ne znaci .njoj ti je dala neki lijek na slovo D

16. Veljača 2018. 21:08

Amy, meni se smeckasto krvarenje nikad nije pokazalo dobrim, i isla bi odmah u bolnicu, ali ne zelim te plasiti, mozda je sve u redu. Koristila sam prije utrogestan, ali nikad u trudnoci, a sada pijem duphastone i nemam nuspojave od njega u smislu krvarenja. Ti se na uzv vidio plod i otkucaji?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.