Kalanhoja, dobrodosla! Zasto ides vaditi betu?
Hvala :)
Prosli tjedan mi je bio 40 dan ciklusa, imala sam grceve unazad 7 dana i bolila su me leđa, menstruacija nikako da dođe a testovi negativni... Bila sam kod gin i rekla je da je vjerojatno izostala ovulacija i da se zbog toga produzio ciklus. Dala mi duphaston da pijem i rekla mi je da ce mi nakon njega doci menstruacija. Na ultrazvuku se nista nije vidjelo... Jucer sam slucajno isla raditi test (nisam imala mira) i 3 su mi došla pozitivna... Tako da bih jos jednom voljela definitivno potvrditi betom prije nego sto joj se javim... Ne znam da li mi je dobro razmišljanje
Ti se na uzv vidio zadebljan endometrij ili gestacijska vrecica?
Rekla je da je endometrij normalan i nis drugo se nije vidjelo... Kako mi je jučer bio 1. dan da mi je pozitivan test, pretpostavljam da se gestacijska vrecica nije ni mogla vidjeti? Koliko sam shvatila, u vrlo ranoj trudnoci se ne vidi...?
Inace imam nepravilne cikluse, mislim da se mozda ovulacija dogodila kasnije
Dija, nemam ti drugi savjet nego da jednostavno ne brines, jer ne mozes nicime utjecati da sve bude ok u ovako ranom stadiju trudnoce, a onda je svakako bolje uzivati :)
Hvala ti Teta55, potrudit ću se. Vjerujem da čim nadjemo novi smještaj da ću se i ja malo smiriti.
Da li je netko od vas radio Nifty test i koji ste izmedju tri ponudjena izabrali?
Rekla je da je endometrij normalan i nis drugo se nije vidjelo… Kako mi je jučer bio 1. dan da mi je pozitivan test, pretpostavljam da se gestacijska vrecica nije ni mogla vidjeti? Koliko sam shvatila, u vrlo ranoj trudnoci se ne vidi…?
Hmm, trebao bi biti zadebljan u slucaju trudnoce, nisi rekla vrijednost pa neznam.
Meni su isto bili nepravilni i dugi ciklusi i doktori su rekli da zbog toga tijekom te kasne ovulacije jajna stanica bude losa i u mom slucaju je to moglo dovesti do spontanih.
Ne mislim uopce da je kod tebe tako nesto u pitanju, ali meni je na 34dc bila vidljiva gestacijska vrecica. Odi opet na pregled za par dana i izvadi betu pa ces znati vise. Sretno!
Pozdrav damice :)
Čestitam svima na plusiću, i ja sam dočekala svoj. Po zadnjoj m smo danas 5 tt, a na pregled smo naručeni tek 6.3.
Rekla je da je endometrij normalan i nis drugo se nije vidjelo… Kako mi je jučer bio 1. dan da mi je pozitivan test, pretpostavljam da se gestacijska vrecica nije ni mogla vidjeti? Koliko sam shvatila, u vrlo ranoj trudnoci se ne vidi…?
Hmm, trebao bi biti zadebljan u slucaju trudnoce, nisi rekla vrijednost pa neznam.
Meni su isto bili nepravilni i dugi ciklusi i doktori su rekli da zbog toga tijekom te kasne ovulacije jajna stanica bude losa i u mom slucaju je to moglo dovesti do spontanih.
Ne mislim uopce da je kod tebe tako nesto u pitanju, ali meni je na 34dc bila vidljiva gestacijska vrecica. Odi opet na pregled za par dana i izvadi betu pa ces znati vise. Sretno!
Ne znam vrijednost :/
Problem je što ne znam kad je uopce mogla biti ovulacija pa se nemam po cemu ravnati... tako da zbog toga idem... bitno mi je da su testovi pozitivni, a dalje cemo vidjeti, za sad nema znakova za nista lose. Hvala na savjetima :)
Ne znam vrijednost :/
Problem je što ne znam kad je uopce mogla biti ovulacija pa se nemam po cemu ravnati… tako da zbog toga idem… bitno mi je da su testovi pozitivni, a dalje cemo vidjeti, za sad nema znakova za nista lose. Hvala na savjetima :)
Nema na cemu, samo pomalo, bit ce sve ok :)
Sortiraj odgovore
Najstariji