Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Elza
    17. Veljača 2018. 19:52

Teta55

Kalanhoja, dobrodosla! Zasto ides vaditi betu?

Hvala :)
    Prosli tjedan mi je bio 40 dan ciklusa, imala sam grceve unazad 7 dana i bolila su me leđa, menstruacija nikako da dođe a testovi negativni... Bila sam kod gin i rekla je da je vjerojatno izostala ovulacija i da se zbog toga produzio ciklus. Dala mi duphaston da pijem i rekla mi je da ce mi nakon njega doci menstruacija. Na ultrazvuku se nista nije vidjelo... Jucer sam slucajno isla raditi test (nisam imala mira) i 3 su mi došla pozitivna... Tako da bih jos jednom voljela definitivno potvrditi betom prije nego sto joj se javim... Ne znam da li mi je dobro razmišljanje 

17. Veljača 2018. 19:54

Ti se na uzv vidio zadebljan endometrij ili gestacijska vrecica?

Elza
    17. Veljača 2018. 19:58

Teta55

Rekla je da je endometrij normalan i nis drugo se nije vidjelo... Kako mi je jučer bio 1. dan da mi je pozitivan test, pretpostavljam da se gestacijska vrecica nije ni mogla vidjeti? Koliko sam shvatila, u vrlo ranoj trudnoci se ne vidi...? 
    Inace imam nepravilne cikluse, mislim da se mozda ovulacija dogodila kasnije

Dija85
    17. Veljača 2018. 19:59

Teta55

Dija, nemam ti drugi savjet nego da jednostavno ne brines, jer ne mozes nicime utjecati da sve bude ok u ovako ranom stadiju trudnoce, a onda je svakako bolje uzivati :)

Hvala ti Teta55, potrudit ću se. Vjerujem da čim nadjemo novi smještaj da ću se i ja malo smiriti. 

Dija85
    17. Veljača 2018. 20:01

Da li je netko od vas radio Nifty test i koji ste izmedju tri ponudjena izabrali?

17. Veljača 2018. 20:13

Kalanhoja

Teta55

Rekla je da je endometrij normalan i nis drugo se nije vidjelo… Kako mi je jučer bio 1. dan da mi je pozitivan test, pretpostavljam da se gestacijska vrecica nije ni mogla vidjeti? Koliko sam shvatila, u vrlo ranoj trudnoci se ne vidi…?

Hmm, trebao bi biti zadebljan u slucaju trudnoce, nisi rekla vrijednost pa neznam.
    Meni su isto bili nepravilni i dugi ciklusi i doktori su rekli da zbog toga tijekom te kasne ovulacije jajna stanica bude losa i u mom slucaju je to moglo dovesti do spontanih.
    Ne mislim uopce da je kod tebe tako nesto u pitanju, ali meni je na 34dc bila vidljiva gestacijska vrecica. Odi opet na pregled za par dana i izvadi betu pa ces znati vise. Sretno!

Baby.k
    17. Veljača 2018. 20:17

Pozdrav damice :)
    Čestitam svima na plusiću, i ja sam dočekala svoj. Po zadnjoj m smo danas 5 tt, a na pregled smo naručeni tek 6.3.

Elza
    17. Veljača 2018. 20:18

Teta55

Kalanhoja

Teta55

Rekla je da je endometrij normalan i nis drugo se nije vidjelo… Kako mi je jučer bio 1. dan da mi je pozitivan test, pretpostavljam da se gestacijska vrecica nije ni mogla vidjeti? Koliko sam shvatila, u vrlo ranoj trudnoci se ne vidi…?

Hmm, trebao bi biti zadebljan u slucaju trudnoce, nisi rekla vrijednost pa neznam.
    Meni su isto bili nepravilni i dugi ciklusi i doktori su rekli da zbog toga tijekom te kasne ovulacije jajna stanica bude losa i u mom slucaju je to moglo dovesti do spontanih.
    Ne mislim uopce da je kod tebe tako nesto u pitanju, ali meni je na 34dc bila vidljiva gestacijska vrecica. Odi opet na pregled za par dana i izvadi betu pa ces znati vise. Sretno!

Ne znam vrijednost :/
    Problem je što ne znam kad je uopce mogla biti ovulacija pa se nemam po cemu ravnati... tako da zbog toga idem... bitno mi je da su testovi pozitivni, a dalje cemo vidjeti, za sad nema znakova za nista lose. Hvala na savjetima :)

17. Veljača 2018. 20:43

Kalanhoja

Teta55

Kalanhoja

Teta55

Ne znam vrijednost :/
    Problem je što ne znam kad je uopce mogla biti ovulacija pa se nemam po cemu ravnati… tako da zbog toga idem… bitno mi je da su testovi pozitivni, a dalje cemo vidjeti, za sad nema znakova za nista lose. Hvala na savjetima :)

Nema na cemu, samo pomalo, bit ce sve ok :)

17. Veljača 2018. 20:44

Baby.k, dobrodosla i cestitam na plusicu! :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.