Prema svom izracunu, mislim da sam 4+6 :)
Kako tako meni kasni 2 dana ja sam 3+6 danas sve 3 aplikacije mi tako računaju i ne računaju tjedan menge njega oduzmu.. Zadnja menga mi je 22.1. Bila
Dobro dosle nove cure I cestitke na plusicima 😊
Issa I Amy drzim fige na najjace da vam to prodje I da sa trudnocom bude sve u redu! Drzite se cure 😘
Mi smo dan proveli u aktivnostima sa juniorkom, te gimnastika, te plivanje, sad slazemo Puzzle a meni dusa spavaaaa 😅
Veceras se idemo naci sa drustvom, ne bih jos nista govorila a imam osjecaj da mi na celu pise....😂😂😂kakve ste vi s time? Ja nekako najradije nikom ne bih ni govorila 🤔
Shinin, bas sam ja to htjela pitati, jeste li govorili nekome? U kojem si ti tjednu?
Kod nas nazalost nema zadrzavanja sretne vijesti samo za nas jer ja odmah idem na mirovanje, pa svi saznaju, sto mi je malo glupo i nebi da svi znaju tako rano i odmah se petljaju, ali sto je tu je..
Schinin mi još uvijek nismo nikome rekli, pa ni kćerkama. Nekako bi htjela da prođu ta prva 3 mjeseca, ako budem mogla sakriti. Trbuh se već vidi..
Dobro jutro cure!
Shinin, jesi rekla jucer ili si uspjela sutiti? :D
Kako ste danas, sta cete raditi? Mi cemo kod mojih na rucak, a ostalo odmaranje.
Mi smo rekli samo onima kojima smo morali posto mi je gin odmah otvorila bolovanje. Da smo mogli, jos bi neko vrijeme zadrzali sve za sebe...
Da li je netko od vas radio Nifty test i koji ste izmedju tri ponudjena izabrali?
Dija85 meni jr ginekolog preporucio harmony prenatal test jer rezultati dodju u roku par dana. Dodje cca 3400kn, jako pouzdan. Salje me na to jer cu imati 32 godine kad rodim a prvorotkinja sam... jel tebi netko preporucio il ides na svoju ruku?
Nina, mozda nisam dobro popratila, zasto si na bolovanju? Koji si tjedan?
Jutrooo...
Mozda malo off... da li Uzv sam očita tjedne ili na slici od uzv piše ono sto doktor/ica napiše?
NemamNadimak, dr. ti izmjeri plod i onda po crl-u uzv sam izbaci tjedne, a dr. to usporedi sa trajanjem trudnoce po prvom danu zadnje M.
Sortiraj odgovore
Najstariji