Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Endzrue
    17. Veljača 2018. 20:51

Kalanhoja

Prema svom izracunu, mislim da sam 4+6 :)

Kako tako meni kasni 2 dana ja sam 3+6 danas sve 3 aplikacije mi tako računaju i ne računaju tjedan menge njega oduzmu.. Zadnja menga mi je 22.1. Bila

Schinin
    17. Veljača 2018. 22:21

Dobro dosle nove cure I cestitke na plusicima 😊
    Issa I Amy drzim fige na najjace da vam to prodje I da sa trudnocom bude sve u redu! Drzite se cure 😘
    Mi smo dan proveli u aktivnostima sa juniorkom, te gimnastika, te plivanje, sad slazemo Puzzle a meni dusa spavaaaa 😅
    Veceras se idemo naci sa drustvom, ne bih jos nista govorila a imam osjecaj da mi na celu pise....😂😂😂kakve ste vi s time? Ja nekako najradije nikom ne bih ni govorila 🤔

17. Veljača 2018. 23:27

Shinin, bas sam ja to htjela pitati, jeste li govorili nekome? U kojem si ti tjednu?
    Kod nas nazalost nema zadrzavanja sretne vijesti samo za nas jer ja odmah idem na mirovanje, pa svi saznaju, sto mi je malo glupo i nebi da svi znaju tako rano i odmah se petljaju, ali sto je tu je..

18. Veljača 2018. 08:43

Schinin mi još uvijek nismo nikome rekli, pa ni kćerkama. Nekako bi htjela da prođu ta prva 3 mjeseca, ako budem mogla sakriti. Trbuh se već vidi.. 

18. Veljača 2018. 08:49

Dobro jutro cure! 
    Shinin, jesi rekla jucer ili si uspjela sutiti? :D
    Kako ste danas, sta cete raditi? Mi cemo kod mojih na rucak, a ostalo odmaranje.

Nina ❤
    18. Veljača 2018. 08:51

Mi smo rekli samo onima kojima smo morali posto mi je gin odmah otvorila bolovanje. Da smo mogli, jos bi neko vrijeme zadrzali sve za sebe... 

• Bruncili
    18. Veljača 2018. 09:21

Dija85

Da li je netko od vas radio Nifty test i koji ste izmedju tri ponudjena izabrali?

Dija85 meni jr ginekolog preporucio harmony prenatal test jer rezultati dodju u roku par dana. Dodje cca 3400kn, jako pouzdan. Salje me na to jer cu imati 32 godine kad rodim a prvorotkinja sam... jel tebi netko preporucio il ides na svoju ruku?

18. Veljača 2018. 09:21

Nina, mozda nisam dobro popratila, zasto si na bolovanju? Koji si tjedan?

• NemamNadimak77
    18. Veljača 2018. 10:28

Jutrooo...
    Mozda malo off... da li Uzv sam očita tjedne ili na slici od uzv piše ono sto doktor/ica napiše?

18. Veljača 2018. 10:40

NemamNadimak, dr. ti izmjeri plod i onda po crl-u uzv sam izbaci tjedne, a dr. to usporedi sa trajanjem trudnoce po prvom danu zadnje M.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.