Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • anusha
    19. Svibanj 2018. 20:48

Nije štetno kihanje. Moja prijateljica je mjesecima dosta jako kašljala jer je imala problema s grlom i ništa se nije dogodilo niti se njen doktor oko toga uzbuđivao

Elza
    19. Svibanj 2018. 20:49

Nisam nista kila dobila ali sam usla jaca u trudnocu, 76kg / 164cm tako da mi je drago. Ali rekla bih da cu uskoro poceti dobivati jer mi se vratio apetit papam sve.

Baby.k ti si sretnica ak si jos u minusu, bez brige, nece ostat tak
    Teta90 vidis, ovo tvoje je super dobitak i tak sam ja u proslim trudnocama
    Lea1202 jel treba pratit radi toga kaj je nisko il radi toga sto je posteljica straga? 

Ja se ne kuzim u to, ali meni su u svakoj trudnoci posteljice bile straga i nisam imala problema nikakvih radi toga...i zar nije normalno da je u ovoj fazi beba nisko?  

Ssanja

Hvala Kalanhoja na odgovoru, moguće da je to baš ću pitati na pregledu. U početku su govorili da je posteljica nisko i da moram što više mirovati i bez naprezanja, međutim kako smo se u zadnje vrijeme i ja i doktori zabavili mojim pritiskom sva se priča svodi na to pa sam te ostale stvari skroz zanemarila pa i zaboravim pitati

Elza
    19. Svibanj 2018. 20:51

anusha

Nije štetno kihanje. Moja prijateljica je mjesecima dosta jako kašljala jer je imala problema s grlom i ništa se nije dogodilo niti se njen doktor oko toga uzbuđivao

Super onda. Jer nemam si kako pomoci... Lijekove ne smijem.. Isperem si nos s aqua marisom i to pomogne nakratko ali opet ne mogu cijeli dan stalno nos ispirati :/

Baby.k
    19. Svibanj 2018. 20:51

Justme, to mi svi kažu😂

19. Svibanj 2018. 21:20

Ne ne to sto je posteljica s traga sam pitala jer nisam znala kada se vise čuje dijete kad je sprijeda ili s traga.
    A ovo za nisko nošenje su mi danas rekli kad smo vježbali disanje posto nisam mogla to trbušni disanje već samo prsno. Al kaže nije to nikakav bed. Pa eto valjda nije.

19. Svibanj 2018. 21:43

LEA1202

Ne ne to sto je posteljica s traga sam pitala jer nisam znala kada se vise čuje dijete kad je sprijeda ili s traga.
    A ovo za nisko nošenje su mi danas rekli kad smo vježbali disanje posto nisam mogla to trbušni disanje već samo prsno. Al kaže nije to nikakav bed. Pa eto valjda nije.

Moram pitat jer iako mi je trece, meni ko da je prvo 😂

Dea_Rene
    19. Svibanj 2018. 23:05

LEA1202

Hmmm neznam kakve veze ima trbusno disanje sa niskim nosenjem. Meni osobno je trebalo neko vrijeme dok nisam naucila disat iz trbuha nevezano za trudnocu. 🤔🤔

Schinin
    19. Svibanj 2018. 23:12

Kalanhoja

anusha

Super onda. Jer nemam si kako pomoci… Lijekove ne smijem.. Isperem si nos s aqua marisom i to pomogne nakratko ali opet ne mogu cijeli dan stalno nos ispirati :/

Loratadin smijes sigurno! Mislim da I kod vas ide bez recepta, nabavi si, nemoj se muciti!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.