Kalanhoja, pa prije 10ak dana - dva tjedna sam pocela osjecati kao neke mjehurice, meskoljenje u trbuhu. Prvih par dana nisam bila sigurna je li to "to", ali onda sam shvatila kroz par dana. Dakle u 17. tjednu. Jucer je nakon vecere beba lupala ko luda, bas sam jako osjecala udarce, to ne mozes zamijeniti za nista drugo :)
Sad ovih dana prvi put kad primijetis neko meskoljenje, to nisu crijeva nego vjerojatno beba :)
Rekla mi je jedna cura da je njoj to micanje bebe bilo grozno. I da je jedva cekala da rodi. Da je bas onako neugodno. Mozda je mislila pred kraj pa vjerujem da je neugodno kad ti se zabije pod rebra. Ne znam. Ja svejedno jedva cekam.
Ja išla kupiti jednu majicu i sjela na kavu u kafić sama sa sobom. Bar sam našla pametno društvo. 🤣
Rekla mi je jedna cura da je njoj to micanje bebe bilo grozno. I da je jedva cekala da rodi. Da je bas onako neugodno. Mozda je mislila pred kraj pa vjerujem da je neugodno kad ti se zabije pod rebra. Ne znam. Ja svejedno jedva cekam.
Ja išla kupiti jednu majicu i sjela na kavu u kafić sama sa sobom. Bar sam našla pametno društvo. 🤣
Meni je to micanje super, ali pred kraj zna bit bolno kad te lupi u rebra ili se namjesti tako da osjetis lakat/koljeno i vidis malu kvrzicu na tom mjestu...ali to bas pred sam kraj
Dija, meni je jucer bilo bas neugodno. Nije bolno jer je beba mala, ali nisam znala da kad je tako mala se mogu osjetiti tako jaki udarci, bas me iznenadilo.
Ajme bas lijepo, uzivas u miru i tisini i mozes gledati prolaznike :) Ja recimo obozavam ici sama na more, ne moram s nikim pricati, samo spavam jer me Sunce omami, mogu biti dokad zelim i bude mi super :) Lajk!
Dija, meni je jucer bilo bas neugodno. Nije bolno jer je beba mala, ali nisam znala da kad je tako mala se mogu osjetiti tako jaki udarci, bas me iznenadilo.
Ajme bas lijepo, uzivas u miru i tisini i mozes gledati prolaznike :) Ja recimo obozavam ici sama na more, ne moram s nikim pricati, samo spavam jer me Sunce omami, mogu biti dokad zelim i bude mi super :) Lajk!
Ja isto jako volim svoj mir. Mogu čitati knjigu na miru ili samo odmarati sa svojim mislima. Imam jednu "glasnu" prijateljicu, samo bi se stalno druzila. Nisam ja na to navikla, moram se nekad druziti sama sa sobom. Prije mi je bilo glupo otici sama na kavu ali tu sam u nasem "domaćem" kaficu pa eto, mogu i sama.
Dobar vam dan drage moje! Evo ja malo peglam i čekam da me sveki pozove na farbanje da se malo dovedem u red. Speglam par stvari pa sjedem. Da baš je neobično kako tako malo djete može jako udariti mamu, ali meni to još uvijek nije neugodno, naprotiv baš jedva čekam da mi se beba ponovo javi 😊🤗
J morala jutros na posao od 9 do evo 12 i sjela na balkon navalila na trešnje koooonačno su počele one svijetle hrskave.. Prve mi nisu nešta al ove kasne uffff.. Osjetim bebu poslije svakog jedenja trešanja inače me jučer baš dosta bolio stomak al jela sam mahunarke i svašta od povrća p su mi crijeva bila nenormalnaaaaa.. Sad idem psa izvest i ručak stavit u rernu.. Tele i hrpa povrća batata i krompira.. Sutra lignje kod dragog doma (ja sama on plovi).. Što se kupanja tiče ne preporuča se na bazene al nore i plivanje svakakooo obavezno.. Plus vježbaš sve skupine mišića.. Nećeš sjedit u plićaku u pijesku al plivat ti nitko ne brani.. I naravno sunce od 8 do 10 i od 4 do u noć.. Rekla je prija da ne smiješ izgorit jer te užasno peće stomak koji se širi :D sve ostalo samo naprijed to je prirodni D vitamin.. Ako ne nosite nisko naravno.. Treba slušat ginek.
Teta90 - evo recepta sa detaljnom pripremom imas u slatkoj i slanoj varijanti ja ipak odlucila u slatkoj 😁😁
https://www.coolinarika.com/recept/croissants-odnosno-jos-jedni-kroasani/#
Dobar dan curee i ja se iznenadim kako me bubne jucer sam bas uzvikla mm vidi mice mi se trbuh 😁😁😁
Sortiraj odgovore
Najstariji