Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    _IvaGljiva_
    20. Svibanj 2018. 10:00

Dobro jutro! 😚
    Ja sam danas malo dulje odspavala, doručkovala sam i sad opet u krevetu pijem kavicu 😍
    Laganini nedjelja ✌ 
    Htjela sam pitati ako netko možda zna nešto o onom tečaju u Vinogradskoj? Planiram tamo ići roditi pa bi onda muž i ja tamo da tečaj da vidimo gdje, šta i kako na licu mjesta 😀 Zanima me kako i gdje se prijaviti i kada je najbolje ići? 

• Malaja12
    20. Svibanj 2018. 10:02

Jutroo cure danas je moj red pravit rucak za cijelu obitelj pa ja danas u kuhinji i popkdne zasluzena setnjica 😁😁
    Lea1202 - uzivaj u ovom oredivnom danu na Kamenjaku 😊😊😊

20. Svibanj 2018. 10:05

Hvala curke!!! 
    I vama želim lijep dan!! 
    Teta90 da tamo je more uvijek hladnije mislim da ću samo noge mociti 

• Jagoda
    20. Svibanj 2018. 11:25

Lea je li i vi to renovirate pred sam kraj trudnoce? Meni je termin kraj jedanaestog, a mislili smo poceti s renoviranjem kuhinjem i izradom dvije djecje sobe 1.9. pa me vec muka vata kako cu ja tako trudna i s djetetom od godinu ipo po tom gradilistu, s tim da bi spavali u dnevnom boravku dok traju radovi i nekako se snalazili za kuhanje 😵

20. Svibanj 2018. 11:43

Ja sam ovdje jedina plavuša koja na zna kako citirati vaša imena!!! 
    Naravno Jagoda Kod mene ako nije zadnji čas nije normalno! Šalim se, mi nemamo izbora posto su mi podstanari još unutra! Moramo renovirati kupatilo i dnevni te sve ostale prostorije ofarbati+stolarija ma ima posla preko glave! Ja nemam djece pa mi je “lakše” ali već sad ne mogu fizički raditi tako da je sve na dečku i mami mojoj. 
    Ako imate volje samo opušteno sve ćete stići, iako ja uvijek kažem bar meni je lakše seliti i pretumbavati stan dok još ne moram grijati pa da i o tome na mislim! Ali stići ćeš sve vjeruj mi!!! 

20. Svibanj 2018. 11:57

LEA1202

Ja sam ovdje jedina plavuša koja na zna kako citirati vaša imena!!!
    Naravno Jagoda Kod mene ako nije zadnji čas nije normalno! Šalim se, mi nemamo izbora posto su mi podstanari još unutra! Moramo renovirati kupatilo i dnevni te sve ostale prostorije ofarbati+stolarija ma ima posla preko glave! Ja nemam djece pa mi je “lakše” ali već sad ne mogu fizički raditi tako da je sve na dečku i mami mojoj.
    Ako imate volje samo opušteno sve ćete stići, iako ja uvijek kažem bar meni je lakše seliti i pretumbavati stan dok još ne moram grijati pa da i o tome na mislim! Ali stići ćeš sve vjeruj mi!!!

Samo podebljas slova 😊

20. Svibanj 2018. 12:02

Hahahah hvala sad ću naučiti! Ja sjedim i tipkam s vama kad odjednom kao da mi je neko na trbuh s lijeve strane naslonio zar od cigarete! Dignem brzo majicu da mi nije nešto ali ništa!!!! 
    To je mali zapalio možda 

20. Svibanj 2018. 12:12

LEA1202

Hahahah hvala sad ću naučiti! Ja sjedim i tipkam s vama kad odjednom kao da mi je neko na trbuh s lijeve strane naslonio zar od cigarete! Dignem brzo majicu da mi nije nešto ali ništa!!!!
    To je mali zapalio možda

Moguce da te on u zivac neki lupio...ja vec sad imam problema s grcevima u nogama unatoc magneziju koji pijem, izluduju me nocu 😣

20. Svibanj 2018. 12:15

Meni magneziji pomaze! Nadam se da će i tebi stvarno.. uzela sam neki po Preporuci u apoteci. Prošlo me za minutu ali zaista kao da mi je neko zar stavio na kožu direkt. Inače ga ja slabo čujem nije da se mrda ne znam kako 

20. Svibanj 2018. 12:16

Justme123

LEA1202

To je mali zapalio možda

Moguce da te on u zivac neki lupio…ja vec sad imam problema s grcevima u nogama unatoc magneziju koji pijem, izluduju me nocu 😣

A da te pokuša neko izmasirati ?? Mene je mama prvih tri mjeseca masirala baby uljem bilo čim i to bi mi ful pomoglo.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.