Hahahah hvala sad ću naučiti! Ja sjedim i tipkam s vama kad odjednom kao da mi je neko na trbuh s lijeve strane naslonio zar od cigarete! Dignem brzo majicu da mi nije nešto ali ništa!!!!
To je mali zapalio možda
Moguce da te on u zivac neki lupio…ja vec sad imam problema s grcevima u nogama unatoc magneziju koji pijem, izluduju me nocu 😣
A da te pokuša neko izmasirati ?? Mene je mama prvih tri mjeseca masirala baby uljem bilo čim i to bi mi ful pomoglo.
LEA1202 masira me muz, al svejedno me ulove usred noci i onda jaucem i budim susjede...srecom, djeca mi cvrsto spavaju 😆
Znala sam i ja taj osjecaj peckanja iz cista mira imat, al sam to pripisivala bebi, ko zna kakve akrobacije izvodi

Ja sam ovdje jedina plavuša koja na zna kako citirati vaša imena!!!
Naravno Jagoda Kod mene ako nije zadnji čas nije normalno! Šalim se, mi nemamo izbora posto su mi podstanari još unutra! Moramo renovirati kupatilo i dnevni te sve ostale prostorije ofarbati+stolarija ma ima posla preko glave! Ja nemam djece pa mi je “lakše” ali već sad ne mogu fizički raditi tako da je sve na dečku i mami mojoj.
Ako imate volje samo opušteno sve ćete stići, iako ja uvijek kažem bar meni je lakše seliti i pretumbavati stan dok još ne moram grijati pa da i o tome na mislim! Ali stići ćeš sve vjeruj mi!!!
Uh mene najvise strah da ne rodim prije termina a u kuci jos brdo prasine i nereda. Najgore je i sta ti majstori nikad nisu pouzdani, vjecito kasne s radovima jer rade na vise mista. Al valjda cemo to sve izgurat nekako pa gustat s bebicama u novome 😊
Cure moje otvaram novu temu 😀, zove se TULJAN 😂
ako se koja osjeća kao ja dobrodošla je u klub 😂😂😂😂
Situacija je ovakva, u zadnjih par dana više se nemogu dići ko normalan čovjek, nego prvo na bok se skotrljam pa tek onda na noge, znači kao TULJAN 😂😂😂😂, sinoć sam legla u onu vreću kaj se za drveće objesi, nije bio problem leć, ali dići se....kaj da vam velim nego da me muž izvlačil van 😂😂😂😂, sa stolice se dižem ko prava trudnica 😂, čarape obuć je postala vratolomija 😂, a nokti na nogama.....e to je priča za sebe 😂😂😂😂😂😂, kad se sve zbroji ja sam TULJAN a ako ovim tempom nastavim još ta 3 mj bit ću KIT 🙈🙈🙈🙈, 5 kg sam dobila ali trbuh je već ogroman, koža napeta ko puška 🙊

Cure moje otvaram novu temu 😀, zove se TULJAN 😂
ako se koja osjeća kao ja dobrodošla je u klub 😂😂😂😂
Situacija je ovakva, u zadnjih par dana više se nemogu dići ko normalan čovjek, nego prvo na bok se skotrljam pa tek onda na noge, znači kao TULJAN 😂😂😂😂, sinoć sam legla u onu vreću kaj se za drveće objesi, nije bio problem leć, ali dići se….kaj da vam velim nego da me muž izvlačil van 😂😂😂😂, sa stolice se dižem ko prava trudnica 😂, čarape obuć je postala vratolomija 😂, a nokti na nogama…..e to je priča za sebe 😂😂😂😂😂😂, kad se sve zbroji ja sam TULJAN a ako ovim tempom nastavim još ta 3 mj bit ću KIT 🙈🙈🙈🙈, 5 kg sam dobila ali trbuh je već ogroman, koža napeta ko puška 🙊

Pozdrav trudničice 😊 javljam se sa ljetnih beba. Htjela sam vas samo pitati jel se javlja Jane_Doe? Ne mogu popratiti po stranicama? Lijep pozdrav svima 😘

All of God’s grace in one tiny face 💟
Issaa pa pokazi nam tu svoju lijepu busicu da malo ljubomorisemo 😁
src="https://lmtf.lilypie.com/pG4Hp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Maternity tickers" /></a>
Isssa - jos uvijek nekako uspjevam s obzirom da nam kuca 23 tjedan na vrata jos nisam tuljan do kraja alii znam na sta mislis u svakoj tvojoj riječi sam se našla hahahha 😂😂😂😂🤣🤣🤣

Hahahaha tuljan! Ja nisam ni pet mjeseci trudna a teško se dižem i vežem patike još teze :-(
Šta kažete jel mi je pre velik mali

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji