Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Isssa
    19. Svibanj 2018. 08:25

Dobro jutro klokanice 😀
    Justme pa ti si moja Turopoljka 😀😀😀😀, ja sam u Zaprešiću radila, neznam za VG, uglavnom ja sam došla na taj OGTT i rekla da sam ponijela sok od limuna, ženska veli SUPER, daj odmah 😀, ma ja bi ga svakak stavila dala ona meni ili ne jer ništa ne može škoditi a meni lakše za popiti, cijeli limun sam stavila u tih 3 deci 😂
    Baby.nb1 čestitam strina 😀, pravi veliki dečko 😍

19. Svibanj 2018. 08:41

Isssa ali lijena Turopoljka , radije se vozim iz Zg u VG kad treba nego da odem nac doktora u domu zdravlja koji mi je blizu
    Baby.nb1 cestitam na necaku 

Isssa
    19. Svibanj 2018. 08:52

Justme123

Isssa ali lijena Turopoljka , radije se vozim iz Zg u VG kad treba nego da odem nac doktora u domu zdravlja koji mi je blizu

I ja sam tako godinama išla u VG, nisi jedina 😂, unazad možda 2 godine da sam se prebacila ovdje doktorima 😀 

19. Svibanj 2018. 08:53

Dobro jutro!
    Nas_bebac, kiflice izgledaju odlicno! Imas link na recept?
    Baby.nb1, cestitam na necaku! Stvarno veliki decko! 
    Dija, ja sam isto vec jela kefir i pahuljice, kasnije cu malo voca, a imam i palentu od sinoc. Jucer je beba lupala ko luda nakon palente, ocito joj pase :)
    Palcica, vi imate aktivan vikend, uzivajte! :)
    Kako ste danas cure, sto cete raditi?
    Ja kuham ječmoto s povrcem (kao rižoto, ali s ječmom ), ne jede mi se meso.

Baby.k
    19. Svibanj 2018. 08:58

Dobro jutro!
    Nama jutro započinje radno, s renovacijom kuhinje. Tako da za ručak idemo kod moje mame na oslića i kelj😊

Dija85
    19. Svibanj 2018. 09:07

Teta90

Dobro jutro!
    Nas_bebac, kiflice izgledaju odlicno! Imas link na recept?
    Baby.nb1, cestitam na necaku! Stvarno veliki decko!
    Dija, ja sam isto vec jela kefir i pahuljice, kasnije cu malo voca, a imam i palentu od sinoc. Jucer je beba lupala ko luda nakon palente, ocito joj pase :)
    Palcica, vi imate aktivan vikend, uzivajte! :)
    Kako ste danas cure, sto cete raditi?
    Ja kuham ječmoto s povrcem (kao rižoto, ali s ječmom), ne jede mi se meso.

Meni se moj ne rita što god da pojedem. 🤷‍♀️ valjda ce uskoro. 

19. Svibanj 2018. 09:08

Isssa

Justme123

I ja sam tako godinama išla u VG, nisi jedina 😂, unazad možda 2 godine da sam se prebacila ovdje doktorima 😀

Dajes mi opravdanje da se jos neko vrijeme ne prebacujem  😂
    Najiskrenije, ne da mi se saltere obijat s tim papirima,  malog sam upisala kod zubara kad je imao 6 mj i tek prije 3 mj predala papire u Jukicevu, malo je reci da su me cudno gledali s obzirom da je prosla godina navedena na formularu. 

19. Svibanj 2018. 09:14

Dija, ma hoce sigurno, mozda ti je posteljica sprijeda. Jednom kad krene, nema stajanja :)

Elza
    19. Svibanj 2018. 09:40

Teta90

Dija, ma hoce sigurno, mozda ti je posteljica sprijeda. Jednom kad krene, nema stajanja :)

Teta, u kojem tjednu si ti počela osjećati pokrete?
    Meni je posteljica straga i još ništa ne osjećam.. Na zadnja dva ultrazvuka je bebica bila mirna, nije zasad baš od akcije, jedino je rukicama i nogicama mahala kao da je ljuta što smo ju probudili hehe. 
    Nestrpljiva sam :D

• Anđeo_
    19. Svibanj 2018. 09:44

Baby.nb1- čestitam strina 😊 pravi dečko 😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.