Dobro jutro klokanice 😀
Justme pa ti si moja Turopoljka 😀😀😀😀, ja sam u Zaprešiću radila, neznam za VG, uglavnom ja sam došla na taj OGTT i rekla da sam ponijela sok od limuna, ženska veli SUPER, daj odmah 😀, ma ja bi ga svakak stavila dala ona meni ili ne jer ništa ne može škoditi a meni lakše za popiti, cijeli limun sam stavila u tih 3 deci 😂
Baby.nb1 čestitam strina 😀, pravi veliki dečko 😍
Isssa ali lijena Turopoljka , radije se vozim iz Zg u VG kad treba nego da odem nac doktora u domu zdravlja koji mi je blizu
Baby.nb1 cestitam na necaku
Isssa ali lijena Turopoljka , radije se vozim iz Zg u VG kad treba nego da odem nac doktora u domu zdravlja koji mi je blizu
I ja sam tako godinama išla u VG, nisi jedina 😂, unazad možda 2 godine da sam se prebacila ovdje doktorima 😀
Dobro jutro!
Nas_bebac, kiflice izgledaju odlicno! Imas link na recept?
Baby.nb1, cestitam na necaku! Stvarno veliki decko!
Dija, ja sam isto vec jela kefir i pahuljice, kasnije cu malo voca, a imam i palentu od sinoc. Jucer je beba lupala ko luda nakon palente, ocito joj pase :)
Palcica, vi imate aktivan vikend, uzivajte! :)
Kako ste danas cure, sto cete raditi?
Ja kuham ječmoto s povrcem (kao rižoto, ali s ječmom ), ne jede mi se meso.
Dobro jutro!
Nama jutro započinje radno, s renovacijom kuhinje. Tako da za ručak idemo kod moje mame na oslića i kelj😊
Dobro jutro!
Nas_bebac, kiflice izgledaju odlicno! Imas link na recept?
Baby.nb1, cestitam na necaku! Stvarno veliki decko!
Dija, ja sam isto vec jela kefir i pahuljice, kasnije cu malo voca, a imam i palentu od sinoc. Jucer je beba lupala ko luda nakon palente, ocito joj pase :)
Palcica, vi imate aktivan vikend, uzivajte! :)
Kako ste danas cure, sto cete raditi?
Ja kuham ječmoto s povrcem (kao rižoto, ali s ječmom), ne jede mi se meso.
Meni se moj ne rita što god da pojedem. 🤷♀️ valjda ce uskoro.
I ja sam tako godinama išla u VG, nisi jedina 😂, unazad možda 2 godine da sam se prebacila ovdje doktorima 😀
Dajes mi opravdanje da se jos neko vrijeme ne prebacujem 😂
Najiskrenije, ne da mi se saltere obijat s tim papirima, malog sam upisala kod zubara kad je imao 6 mj i tek prije 3 mj predala papire u Jukicevu, malo je reci da su me cudno gledali s obzirom da je prosla godina navedena na formularu.
Dija, ma hoce sigurno, mozda ti je posteljica sprijeda. Jednom kad krene, nema stajanja :)
Dija, ma hoce sigurno, mozda ti je posteljica sprijeda. Jednom kad krene, nema stajanja :)
Teta, u kojem tjednu si ti počela osjećati pokrete?
Meni je posteljica straga i još ništa ne osjećam.. Na zadnja dva ultrazvuka je bebica bila mirna, nije zasad baš od akcije, jedino je rukicama i nogicama mahala kao da je ljuta što smo ju probudili hehe.
Nestrpljiva sam :D
Sortiraj odgovore
Najstariji