Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    19. Svibanj 2018. 19:37

Dija85 ma znam da hocemo, samo mi nekako bas ide debljanje ovaj put pa sam morala vidjet kak vi stojite...lako je meni za kile, al dr mi nesto vrti glavom kad vidi brojke...

Dija85
    19. Svibanj 2018. 19:45

Justme123

Dija85ma znam da hocemo, samo mi nekako bas ide debljanje ovaj put pa sam morala vidjet kak vi stojite…lako je meni za kile, al dr mi nesto vrti glavom kad vidi brojke…

Ma.. meni je sad na pregledu sestra kod ginekologa rekla da je sve kako treba. I kile i sve. Tako da tvoj dr malo pretjeruje.. zanemari sto vrti glavom 🤣

19. Svibanj 2018. 20:01

Ja sam bebu osjetila možda par puta na jako kratko.. zato pitam...

19. Svibanj 2018. 20:08

Justme123, isto sam pocela sa 59/167, dosad sam dobila 1.5kg (19tt).
    Lea, beba se ranije osjeti ako je posteljica straga.

19. Svibanj 2018. 20:10

Hvala cure!
    Danas mi je rekla fizioterapeutkinja na tom tečaju da nosim nisko, posto mi je položaj na ledjima smetao. Moj mi gin to (još uvijek) nije rekao.. pa ne znam jel bi ga trebala pitati sljedeći put (za dva tjedan idem) ili mislite da bi mi on već nešto rekao da je zamjetio?

Ssanja
    19. Svibanj 2018. 20:20

Meni to oko posteljice nikako nije jasno, već dva doktora su mi rekli da mi je posteljica i sprijeda i straga, ali nisam obratila pažnju na to. Međutim prije neki dan sam bila vanredno u bolnici na pregledu i kad mi je i treći doktor to ponovio nešto mi je to postalo čudno i nije mi sad nikako jasno kako istovremeno može biti na obje strane. Pitat ću u srijedu na idućem pregledu ali da li se neko slučajno susretao s tim, da li je to ok? Na netu ništa ne mogu da nađem o tome

• anusha
    19. Svibanj 2018. 20:23

A ja ne kužim ovo sa nošenjem nisko. Jel' važno kako nosiš ako je sve ok? Da je doktor smatrao bitnim to ti reći, tipa nemoj nositi teško zbog tog i tog, sigurno bi napomenuo. A ovako.. meni se čini, kad gledam svoj trbuh, da i ja nosim nisko (ne počinje mi trbuh odmah idpod sisa kao nekim curama) i uopće se s tim ne zamaram.. nosim kako nosim i dobro to nosim 

• Malaja12
    19. Svibanj 2018. 20:31

Meni je rekla da nosim nisko i da je posteljica odiza i da cemo je pratit e sada sta to njima znaci ja neznam... Jedino sta je jos rekla je rekla obavezno popodne ic odmorit i piti puno tekucine.. Ja sam bebu konkretno pocela cut u 20tt bas blage udarce kada stavis ruku na stomak, a kada se malo okrenes i sjetis svega pocela sam osjecat i ranije ali nisam kuzila da je to beba  😉

Elza
    19. Svibanj 2018. 20:42

Ssanja

Meni to oko posteljice nikako nije jasno, već dva doktora su mi rekli da mi je posteljica i sprijeda i straga, ali nisam obratila pažnju na to. Međutim prije neki dan sam bila vanredno u bolnici na pregledu i kad mi je i treći doktor to ponovio nešto mi je to postalo čudno i nije mi sad nikako jasno kako istovremeno može biti na obje strane. Pitat ću u srijedu na idućem pregledu ali da li se neko slučajno susretao s tim, da li je to ok? Na netu ništa ne mogu da nađem o tome

Mozda se radi o tome da je posteljica u vrhu maternice pa ide sa prednje stijenke maternice, preko "krova" maternice pa prelazi straznju stijenku. I to je jedna od normalnih varijanti.

Nego da li ima jos koja alergicarka koja puno kiše? Zadnjih par dana mi je pocela mokraca bjezati kad kihnem i sad sam sva u bedu i malo se brinem da li je stetno toliko kihanja? Da ne bi vrat maternice popustio :( Zaboravila sam pitati dr za to...

Baby.k
    19. Svibanj 2018. 20:42

Ja sam jedina u minusu s kilama? Ja sam dvije kile u minusu od početne kilaže, počela sa 67,5 sada sam na 65,5 kg. Ginekolog nije ništa komentirao.
    Meni je posteljica sprijeda, a bebine blage udarce sam počela osjećati ovaj tjedan, u 18-om tjednu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.