Uh uh meni je jedva dala slikicu i to zato sta sam pitala i to nevoljko mi je dala… Al nisan odustajala 😁
Nek nisi, imas pravo na slikicu, bas rade problem gdje ga nema...
Christyy, pa nije Pula na kraju svijeta, svi su dobrodosli na kavu! I ja se bas veselim :)
Hello curke i bebaci! Joj joj sto ste se raspisale...u ljekarnama postoji rjesenje za hrkace- umirilo i mog muzica. Zove se dilatator i umetne se u nos, treba par dana za naviknuti se, ali minimizira hrkanje. Guglajte sto zasto i kako, znam samo da dodje oko 100kn i da je vrh. Mama ga ima jer ima slomljeno nesto od prometne i ona ga je kupila mom muzu. Sve sto cu vam reci da konacno spavam uz njega 😂
Mi smo jucer bili na pregledu, otvor cerviksa stagnira,pregled opet za 3 tj ali je situacija obecavajuca i malena nam je udijelila lajk i osmijeh 💖💖💖
Evo ja gotova. Kaze on meni jesi dosla s punim mjehurom. Ja kazem ne... pa jel ti nisam rekdo? Ja kazem pa niste.. htjeo je raditi veci ultrazvuk. Pa kao bude iduci put. Sve je ok, kaze on ja ne vidim da je to decko 🤣
Christyy, pa nije Pula na kraju svijeta, svi su dobrodosli na kavu!I ja se bas veselim :)
Hehe doći ću ja preko ljeta kad budem išla u istru pa ću vam navratit :)
Bruncili i Dija super za preglede evo tko je rekao da nema curica, curice na sve strane
Dada ajmo curice 💪, super za preglede 😊
Bruncili- sad znam sta cu prijateljici jos kupit za rođendan njen muž se uvijek žali kako ona hrče (makar će to možda bit vise poklon za njega 😂😂😂)
Opet me bradavice peku al lijeva uvijek više onako baš luđački od jutra 😭
Christyy, pa nije Pula na kraju svijeta, svi su dobrodosli na kavu!I ja se bas veselim :)
Hehe doći ću ja preko ljeta kad budem išla u istru pa ću vam navratit :)
Svi ovog ljeta u Pulu
Sortiraj odgovore
Najstariji