Koliko ste često do sada vadile krv i mokraću? Ja sam samo jednom. Na početku, na prvom pregledu
Cure jedno pitanje, kad ste išli na provjeru šećera (pritom mislim da se pije ona glukoza)? Ja sam za 10 dana punih pet mjeseci i još me nisu poslali. Samo sam vadila krv i secer je bio 4.6
Koliko ste često do sada vadile krv i mokraću? Ja sam samo jednom. Na početku, na prvom pregledu
Mokraću početkom trudnoće i početkom trećeg mjeseca (kod svog gin) i krv na početku kad sam radila onih sto tisuća pretraga.
Cure jedno pitanje, kad ste išli na provjeru šećera (pritom mislim da se pije ona glukoza)? Ja sam za 10 dana punih pet mjeseci i još me nisu poslali. Samo sam vadila krv i secer je bio 4.6
Dr je rekla da se ogtt radi tek 22-24 tjedan
Dr je rekla da se ogtt radi tek 22-24 tjedan
Moja dr je tako meni rekla, ne znam kako drugi...
Mokraću isto samo nakon prvog pregleda, a krv svaki put zbog štitnjače i šećera.
Da se i ja javim oko tog secera.
Ja sam vadila krv samo na pocetku i tada mi je bio 5.6 ja pitala svog ginekologa rekao mi nis ne brini kada dode vrijeme da ce me slat na OGTT jer da salje sve cure bez obzira na vrijednosti koje imaju na prvom vadenju.
A dok recimo kod prvr trdnoce (bio je tada missed ab) je prijasnja ginekologica mi napravila paniku jer mi je bio 5.6 isto i nakon spontanog me slala na Ogtt koji je bio skroz uredan
Isssa ja sam radila OGTT ..
Meni je gin rekla da se to radi od 22-24tt.
i kada sam ja radila su mi bila 22tjedna ubiti - 1 dan, jer narucena sam kod gin 28.5 di cu bit 23+5tt
Meni je rekao da vrijednost za trudnice ne bi trebao biti veći od pet...
kužim znaci imam vremena još za piti glukozu :-)
Mene salje oko 24.tt
Ali ja odem privatno na OGTT jer ubace malo limuna u onu casu pa ima okus ko jaaako slatka limunada, al svakamo je podnosljivije za popiti
Sortiraj odgovore
Najstariji