Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dija85
    18. Svibanj 2018. 16:56

Koliko ste često do sada vadile krv i mokraću? Ja sam samo jednom. Na početku, na prvom pregledu

18. Svibanj 2018. 16:57

Cure jedno pitanje, kad ste išli na provjeru šećera (pritom mislim da se pije ona glukoza)? Ja sam za 10 dana punih pet mjeseci i još me nisu poslali. Samo sam vadila krv i secer je bio 4.6

18. Svibanj 2018. 16:58

Dija85

Koliko ste često do sada vadile krv i mokraću? Ja sam samo jednom. Na početku, na prvom pregledu

Mokraću početkom trudnoće i početkom trećeg mjeseca (kod svog gin) i krv na početku kad sam radila onih sto tisuća pretraga.

Elza
    18. Svibanj 2018. 17:02

LEA1202

Cure jedno pitanje, kad ste išli na provjeru šećera (pritom mislim da se pije ona glukoza)? Ja sam za 10 dana punih pet mjeseci i još me nisu poslali. Samo sam vadila krv i secer je bio 4.6

Dr je rekla da se ogtt radi tek 22-24 tjedan

Elza
    18. Svibanj 2018. 17:02

Kalanhoja

LEA1202

Dr je rekla da se ogtt radi tek 22-24 tjedan

Moja dr je tako meni rekla, ne znam kako drugi...

Baby.k
    18. Svibanj 2018. 17:05

Dija85

Mokraću isto samo nakon prvog pregleda, a krv svaki put zbog štitnjače i šećera.

Dea_Rene
    18. Svibanj 2018. 17:06

Da se i ja javim oko tog secera.
    Ja sam vadila krv samo na pocetku i tada mi je bio 5.6 ja pitala svog ginekologa rekao mi nis ne brini kada dode vrijeme da ce me slat na OGTT jer da salje sve cure bez obzira na vrijednosti koje imaju na prvom vadenju. 
    A dok recimo kod prvr trdnoce (bio je tada missed ab) je prijasnja ginekologica mi napravila paniku jer mi je bio 5.6 isto i nakon spontanog me slala na Ogtt koji je bio skroz uredan

• Malaja12
    18. Svibanj 2018. 17:08

Isssa  ja sam radila OGTT .. 
    Meni je gin rekla da se to radi od 22-24tt.
    i kada sam ja radila su mi bila 22tjedna ubiti - 1 dan, jer narucena sam kod gin 28.5 di cu bit 23+5tt

18. Svibanj 2018. 17:09

Meni je rekao da vrijednost za trudnice ne bi trebao biti veći od pet... 
    kužim znaci imam vremena još za piti glukozu :-)

18. Svibanj 2018. 17:11

LEA1202

Mene salje oko 24.tt
    Ali ja odem privatno na OGTT jer ubace malo limuna u onu casu pa ima okus ko jaaako slatka limunada, al svakamo je podnosljivije za popiti

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.