Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Malaja12
    18. Svibanj 2018. 16:00

A moj se pećer nakon dva sata kao vratio u normalu tj malo vise nego na nataste... Je to ok? 

Schinin
    18. Svibanj 2018. 16:08

Nas_bebac

A moj se pećer nakon dva sata kao vratio u normalu tj malo vise nego na nataste… Je to ok?

Tvoj nalaz sve ukupno meni izgleda savrseno normalno 😄 

18. Svibanj 2018. 16:12

Nas_bebac

A moj se pećer nakon dva sata kao vratio u normalu tj malo vise nego na nataste… Je to ok?

Meni se cini da je tvoj secer idealan kad se tak lijepo vratio

• Malaja12
    18. Svibanj 2018. 16:28

Mislila sam šećer mobitel sam napisao hah 

Baby.k
    18. Svibanj 2018. 16:29

Malo ste me utješile s time, iako ću pripaziti što jedem, neće škoditi.
    Danas sam mjerila natašte je bio 4.6/4.8, 2h nakon doručka 5.1, a 2h nakon ručka 4.6/4.9. Uzimala sam po 2 uzorka.

• Malaja12
    18. Svibanj 2018. 16:30

Da al vjeruj čula sam kada je naglo pao hah... Odma me ulovilo malo slabo.. A beba poludila s udarcima u trbuhu... I onda se smirila i dva dana se javljala mozda dva put u danu a danas opet normala 😁😁

Schinin
    18. Svibanj 2018. 16:31

Baby.k

Danas sam mjerila natašte je bio 4.6/4.8, 2h nakon doručka 5.1, a 2h nakon ručka 4.6/4.9. Uzimala sam po 2 uzorka.

Super su ti vrijednosti, nemas sto brinuti 😉 

Baby.k
    18. Svibanj 2018. 16:36

Schinin

Baby.k

Super su ti vrijednosti, nemas sto brinuti 😉

To je olakšanje 😥😊😊

Isssa
    18. Svibanj 2018. 16:47

Justme123 vrijednosti na OGTT-u su maksimalne vrijednosti koje se toleriraju u trudnoći, nakon onog šećera čistog u vodi vjerujem da svima jako skoči šećer, više nego nakon doručka/ručka, nemojte se zamarati s time dok ne napravite OGTT, od stresa će vam skočiti šećer na toj pretragi. Jel ima koja već uputnicu za OGTT ili sam do sada samo ja to radila? Sorry ako sam nekaj propustila 🙊

Baby.k
    18. Svibanj 2018. 16:52

Isssa

Justme123vrijednosti na OGTT-u su maksimalne vrijednosti koje se toleriraju u trudnoći, nakon onog šećera čistog u vodi vjerujem da svima jako skoči šećer, više nego nakon doručka/ručka, nemojte se zamarati s time dok ne napravite OGTT, od stresa će vam skočiti šećer na toj pretragi. Jel ima koja već uputnicu za OGTT ili sam do sada samo ja to radila? Sorry ako sam nekaj propustila 🙊

Meni nije dao ništa. Samo uputnice za vađenje krvi za šećer, štitnjaču i kontrola urina.
    I naručena tek 3.7, tad ću već biti u 25-om tjednu. 😮

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.