Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    17. Svibanj 2018. 20:43

Teta dom zdravlja mi je 2min pješke od dnevnog centra..tako da se možemo tamo odispred naći..rekli su da će kiša popodne..nadam se da neće dok smo mi na kavi. 
    Bilo bi super sjesti negdje na terasu.. 

Baby.k
    17. Svibanj 2018. 20:52

Evo i nas s pregleda, stiže nam Mihael😊😊😊😊😍

Sve je u redu s bebicom, a mama mora na dijetu jer je šećer i dalje povišen :(

Baby.nb1
    17. Svibanj 2018. 21:01

Baby.k

Ajoooj, vidi poze, no pictures please 😁😍😍

url=https://lilypie.com]

17. Svibanj 2018. 21:03

Baby.k

Aaa preslatko, super je slikica! Bas mi je zao kaj te secer taj zadesio, nadam se da ces uspjeti izdrzati na toj dijeti (znam da ja ne bi mogla). Bilo bi super da oni koji imaju iskustva s tim, podijele neke receptice.

Baby.k
    17. Svibanj 2018. 21:03

Da da, tako je i na prošlom pregledu. I cijelo vrijeme s rukicama po licu i gura rukama, baš kao da se ne želi slikati. 😁 Ali je jako živahan, jedva ga je izmjerio😁😁

Baby.k
    17. Svibanj 2018. 21:05

Justme123

Baby.k

Aaa preslatko, super je slikica! Bas mi je zao kaj te secer taj zadesio, nadam se da ces uspjeti izdrzati na toj dijeti (znam da ja ne bi mogla). Bilo bi super da oni koji imaju iskustva s tim, podijele neke receptice.

Ja bi bila zahvalna jer stvarno ne znam što bih jela. Rekao mi je bez bijelog kruha, bez tjestenine, slatkiša, sokova, slatkog voća? To voće mi nije jasno.

Baby.nb1
    17. Svibanj 2018. 21:28

Baby.k

Justme123

Baby.k

Ja bi bila zahvalna jer stvarno ne znam što bih jela. Rekao mi je bez bijelog kruha, bez tjestenine, slatkiša, sokova, slatkog voća? To voće mi nije jasno.

A isuse pa sta smijes onda... ja moram obaviti ogtt I moram priznat da se smrtno bojim tih njihovih dijeta... ajde kruh stvarno skoro ni ne jedem, tjestenina volim I to bi mi tesko palo, slatkise I sokove bi prezivjela, najcesce pijem vodu, ali voce 😢
    Cekaj onda sta, povrce I meso ti ostaju? 🤔

url=https://lilypie.com]

Isssa
    17. Svibanj 2018. 21:31

Baby.k preslatki bebač 😀, ah što volim ta čuda od uzv-a i čestitam na dečkiću 😀, eto nam još jednog 😀
    I super za sve preglede danas, samo nek nam rastu i napreduju 😍😍😍😍😍😍😍😍
    Dali ima koja informaciju kad ima u Petrovoj trudnički tečaj i dali baš mora biti njihov ili se može i negdje drugdje obaviti?????

Baby.k
    17. Svibanj 2018. 21:33

Pa očito da. Bez svega mogu, kruh ću zamijeniti crnim ili integralnim, ali mi nije jasno zašto voće ne mogu pogotovo sad kad su jagodice, trešnjice, lubenice još malo. Tome sam se najviše radovala. Ali bože moj, preživjet ću.

17. Svibanj 2018. 21:42

Tinci, ja sam tamo oko podne jer idem po duphastone, pa se mozemo naci ispred i ici do nekog obliznjeg kafica :)
    Baby.k, bebac je predivan! 😍😍 neznam zasto ti mama moras na dijetu, ali proci ce i to 😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.