I tak… kad krecemo? 😂😂
Sama si doziras, pa ja bi sibala dok se ne uslagiram, ko ona jucer s plinom… gumbic u ruke I sto bi reko maminjo ajmooooo 😂😂😂😂
podji vec trazit let ja i gumbic smo bili jaaako dobri prijatelji
Baby.nb1 dolantin te stvarno dobro uslagira, ja mislim da drzi duze od sat vremena (ali ne znam sa sigurnoscu rec jer sam bila uslagirana 😂😂 )
Schinin to je genijalno sto ne moras obijat saltere da prijavis dijete!!
Schininsvake minute jedna beba se zove emisija, na rtl-u ide, o porodima je.
Teta90 super da je sve u redu :)
Palcica12 ti si u Petrovoj rodila?
Jesam, zadnji put 2013 godine.
Ma pitam zbog ovog sta si napisala da ne smijes ustajat ak si jako otvorena, jer su mene stvarno do samog kraja pustali na Sv.Duhu da setam i na wc i malo po boxu i imala sam mobitel u radaoni i 2014. i 2016. (ne znam jesi ti napisala da nijsi smjela mobitel imati).
garavusa005 znaci prenatal ti je isto dm-ov il sam ja krivo skuzila?
Ja sam isto imala mob. netko je napisao da nije mogao imati ali ne znam tko. Ja sam i vodu pila.
Mislila sam na to ako si otvorena 8-9 cm. Ne znam do kad se smije hodati, do koje faze otvorenosti. Ja sam bila 9cm otvorena prilikom dolaska u bolnicu i odmah su me dolje sa pregleda poslali gore u rađaonu, nisam smjela više hodati već sam odmah išla na bok, stavili mi ctg, ubrzo je uslijedio i sam porod. Vjerovatno ovisi i o samom procesu otvaranja, netko se otvara sporo a netko brzo, ja sam jedna od onih što se brzo otvaraju.
Joj to je super kad tak lijepo dodes samo rodit doslovno, to je vec s prvom bebom bilo ili tek sa sljedecima?
I ja se brzo otvaram kad konacno dodem do tog dijela, nakon napunjenih 40tt 😞
Sa prvom bebom sam došla 6 cm, drugom isto 6 cm i onda treća beba 9cm, od prvog truda do poroda 1.38h. Nadam se da će i četvrta beba ovako brzo kao i treća. Naravno i da bude sve ok. 😃
26.05.2004. 💙
11.03.2011. 💜
05.10.2013. ❤
08.11.2018. 💛
Znate li od cega bi mi moglo bit poviseni ketoni? Ako mi je šećer ok?
Super za preglede curke! ❤
Boze znam da zaostajemo sa razvitkom, al u usporedbi s ovim smo Rumunjsko selo, uz duzno postovanje Rumunjskoj
url=https://lilypie.com]
Palcica12 nadam se da ce ti i cetvrti bit tako brz, a i moj treci. Ja bi i na cetvrto jednog dana, da imam i jos jednu curicu
Može biti od gladovanja prije pretrage, ili jedeš premalo pa ti tijelo razgrađuje masti, ili pak prevelik unos proteina, a može biti i stres, povraćanje ili anemija uzrok povišenju ketona u krvi ili urinu
normalno stanje u trudnoci
ostale faktore je Petra vec nabrojila, ja bih dodala jos iznimna fizicka aktivnost, koju ti vjerovatno nemas a ono jedes premalo se prije svega odnosi na ugljikohidrate
normalno stanjeu trudnoci
ostalefaktore je Petra vec nabrojila, ja bih dodala jos iznimna fizicka aktivnost, koju ti vjerovatno nemasa ono jedes premalo se prije svega odnosi na ugljikohidrate
Tako je, ili ono najbanalnije što može biti, je zbog žeđi
Sortiraj odgovore
Najstariji