Znate li od cega bi mi moglo bit poviseni ketoni? Ako mi je šećer ok?
normalno stanjeu trudnoci
ostalefaktore je Petra vec nabrojila, ja bih dodala jos iznimna fizicka aktivnost, koju ti vjerovatno nemasa ono jedes premalo se prije svega odnosi na ugljikohidrate
Tako je, ili ono najbanalnije što može biti, je zbog žeđi

Bravo svima za preglede!
Obozavam cuti dobre vijesti i veselim se s vama, samo neka tako i ostane do termina 😘😘
Da jer googlala san i tamo pise da moze stetit bebi meni odmah panika... Nisam smjela jesti a dan prije zadnje sta sam jela su naravno trešnje jer su me pitale i to oko 8 h... I poslije nista... Bas sam se prepala i jos k tome beba se smirila pa se ljeno javlja danas i jučer malo je reć da me panika pere na veliko...

Da jer googlala san i tamo pise da moze stetit bebi meni odmah panika… Nisam smjela jesti a dan prije zadnje sta sam jela su naravno trešnje jer su me pitale i to oko 8 h… I poslije nista… Bas sam se prepala i jos k tome beba se smirila pa se ljeno javlja danas i jučer malo je reć da me panika pere na veliko…
Ma nije to ništa, samo se opusti, javit će se bebica 😘

Super za preglede i nek su nam bebice zdrave..
Teta mi smo sutra u 12.15 u Puli, pa sve do 14h.
Hoćemo negdje na kavu? Samo me muči ta kiša
Petrapp2605 i ostale - hvala vam bar ste me malo smirile 😊... Uhhh 😓

Nas_bebac dr. Google pise puno kad je dan dugacak....
Nemas se sto brinuti, nesto poviseni ketoni, leukociti pa I proteini u urinu su najnormalnija pojava u trudnoci, ipak je to drugo stanje 😜
Opasno je samo ako su jaaaako poviseni I to kao posljedica dijabetesa

Nas_bebac javit će se bebica, ne brini..
Neznam koliko si kroz dan aktivna, ali navečer kada sjedneš ili legneš ispred tv-a, osjeti bebica da si mirna i onda počne lupati..jos ako joj daš sladoleda
Bravo cure za preglede 😍 ja imam u utorak jedva čekam ☺, dođite na domaće jagode i trešnje ne špricane ekoo

Palcica12 nadam se da ce ti i cetvrti bit tako brz, a i moj treci. Ja bi i na cetvrto jednog dana, da imam i jos jednu curicu
I ja tebi želim brz i sretan porod, te isto tako i četvrtu trudnoću da imaš 👬i👭 😃
Kod mene bi isto sad trebalo biti 👬i👭❤ jedino ako doktor ne promijeni iz 👦 u 👧 🤣

26.05.2004. 💙
11.03.2011. 💜
05.10.2013. ❤
08.11.2018. 💛
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji