Bravo svima za preglede!
Obozavam cuti dobre vijesti i veselim se s vama, samo neka tako i ostane do termina 😘😘
Da jer googlala san i tamo pise da moze stetit bebi meni odmah panika... Nisam smjela jesti a dan prije zadnje sta sam jela su naravno trešnje jer su me pitale i to oko 8 h... I poslije nista... Bas sam se prepala i jos k tome beba se smirila pa se ljeno javlja danas i jučer malo je reć da me panika pere na veliko...
Da jer googlala san i tamo pise da moze stetit bebi meni odmah panika… Nisam smjela jesti a dan prije zadnje sta sam jela su naravno trešnje jer su me pitale i to oko 8 h… I poslije nista… Bas sam se prepala i jos k tome beba se smirila pa se ljeno javlja danas i jučer malo je reć da me panika pere na veliko…
Ma nije to ništa, samo se opusti, javit će se bebica 😘
Super za preglede i nek su nam bebice zdrave..
Teta mi smo sutra u 12.15 u Puli, pa sve do 14h.
Hoćemo negdje na kavu? Samo me muči ta kiša
Petrapp2605 i ostale - hvala vam bar ste me malo smirile 😊... Uhhh 😓
Nas_bebac dr. Google pise puno kad je dan dugacak....
Nemas se sto brinuti, nesto poviseni ketoni, leukociti pa I proteini u urinu su najnormalnija pojava u trudnoci, ipak je to drugo stanje 😜
Opasno je samo ako su jaaaako poviseni I to kao posljedica dijabetesa
Nas_bebac javit će se bebica, ne brini..
Neznam koliko si kroz dan aktivna, ali navečer kada sjedneš ili legneš ispred tv-a, osjeti bebica da si mirna i onda počne lupati..jos ako joj daš sladoleda
Bravo cure za preglede 😍 ja imam u utorak jedva čekam ☺, dođite na domaće jagode i trešnje ne špricane ekoo
Palcica12 nadam se da ce ti i cetvrti bit tako brz, a i moj treci. Ja bi i na cetvrto jednog dana, da imam i jos jednu curicu
I ja tebi želim brz i sretan porod, te isto tako i četvrtu trudnoću da imaš 👬i👭 😃
Kod mene bi isto sad trebalo biti 👬i👭❤ jedino ako doktor ne promijeni iz 👦 u 👧 🤣
26.05.2004. 💙
11.03.2011. 💜
05.10.2013. ❤
08.11.2018. 💛
Tinci, sta za sutra najavljuju kisu? Mozemo se naci, a ako bude ruzno mozemo negdje u zatvoreno :) Di se nadjemo? Neznam gdje je dnevni centar na verudi, ali znam gdje je doma zdravlja pa ako je blizu..
Sortiraj odgovore
Najstariji