Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    17. Svibanj 2018. 18:09

Bravo svima za preglede! 
    Obozavam cuti dobre vijesti i veselim se s vama, samo neka tako i ostane do termina 😘😘

• Malaja12
    17. Svibanj 2018. 18:10

Da jer googlala san i tamo pise da moze stetit bebi meni odmah panika... Nisam smjela jesti a dan prije zadnje sta sam jela su naravno trešnje jer su me pitale i to oko 8 h... I poslije nista... Bas sam se prepala i jos k tome beba se smirila pa se ljeno javlja danas i jučer malo je reć da me panika pere na veliko... 

petrapp2605
    17. Svibanj 2018. 18:18

Nas_bebac

Da jer googlala san i tamo pise da moze stetit bebi meni odmah panika… Nisam smjela jesti a dan prije zadnje sta sam jela su naravno trešnje jer su me pitale i to oko 8 h… I poslije nista… Bas sam se prepala i jos k tome beba se smirila pa se ljeno javlja danas i jučer malo je reć da me panika pere na veliko…

Ma nije to ništa, samo se opusti, javit će se bebica 😘

17. Svibanj 2018. 18:21

Super za preglede i nek su nam bebice zdrave..  
    Teta mi smo sutra u 12.15 u Puli, pa sve do 14h. 
    Hoćemo negdje na kavu? Samo me muči ta kiša  

• Malaja12
    17. Svibanj 2018. 18:24

Petrapp2605 i ostale - hvala vam bar ste me malo smirile 😊... Uhhh 😓

Schinin
    17. Svibanj 2018. 18:29

Nas_bebac dr. Google pise puno kad je dan dugacak....
    Nemas se sto brinuti, nesto poviseni ketoni, leukociti pa I proteini u urinu su najnormalnija pojava u trudnoci, ipak je to drugo stanje 😜 
    Opasno je samo ako su jaaaako poviseni I to kao posljedica dijabetesa 

17. Svibanj 2018. 18:31

Nas_bebac javit će se bebica, ne brini.. 
    Neznam koliko si kroz dan aktivna, ali navečer kada sjedneš ili legneš ispred tv-a, osjeti bebica da si mirna i onda počne lupati..jos ako joj daš sladoleda  

• Anđeo_
    17. Svibanj 2018. 19:01

Bravo cure za preglede 😍 ja imam u utorak jedva čekam ☺, dođite na domaće jagode i trešnje ne špricane ekoo 

Palcica12
    17. Svibanj 2018. 19:02

Justme123

Palcica12 nadam se da ce ti i cetvrti bit tako brz, a i moj treci. Ja bi i na cetvrto jednog dana, da imam i jos jednu curicu

I ja tebi želim brz i sretan porod, te isto tako i četvrtu trudnoću da imaš 👬i👭 😃
    Kod mene bi isto sad trebalo biti 👬i👭❤ jedino ako doktor ne promijeni iz 👦 u 👧 🤣 

26.05.2004. 💙
    11.03.2011. 💜
    05.10.2013. ❤
    08.11.2018. 💛

17. Svibanj 2018. 19:04

Tinci, sta za sutra najavljuju kisu? Mozemo se naci, a ako bude ruzno mozemo negdje u zatvoreno :) Di se nadjemo? Neznam gdje je dnevni centar na verudi, ali znam gdje je doma zdravlja pa ako je blizu..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.