Tinci, sta za sutra najavljuju kisu? Mozemo se naci, a ako bude ruzno mozemo negdje u zatvoreno :) Di se nadjemo? Neznam gdje je dnevni centar na verudi, ali znam gdje je doma zdravlja pa ako je blizu..
Anđeo mljac, dolazim 🤣 jedva čekam da mi svekrva pošalje isto domaće trešnjice...ajme baš mi sline cure

26.05.2004. 💙
11.03.2011. 💜
05.10.2013. ❤
08.11.2018. 💛
uu ja danas kupila trešnje u lidlu i jedva čekam sutra da ih probam

Palcica12 nadam se da nece doktor promijenit hahaha
Anđeo predivne su i tresnje i jagode, to svoje imas ili kupujes?

Justme123- nemam ja susjed preko puta ima 10 reda jagoda i veliku trešnju pa mi je reko kad ocu da dođem naberem onda sam išla ko siromah sa zdjelicom 😂 kaže šta ti stane u to tri jagode pa mi je u vrečicu, Ovo na slici je pola pola sam ostavila za sutra to smo ja i dragi popapali sve bome ne trebam vecerat

Justme123- nemam ja susjed preko puta ima 10 reda jagoda i veliku trešnju pa mi je reko kad ocu da dođem naberem onda sam išla ko siromah sa zdjelicom 😂 kaže šta ti stane u to tri jagode pa mi je u vrečicu, Ovo na slici je pola pola sam ostavila za sutra to smo ja i dragi popapali sve bome ne trebam vecerat
Blago tebi s takvim susjedom! Ma nek si ti napunila vrecicu, trebaju vitamini i tebi i bebi. Predivno izgledaju, dode mi da odmah muza u potragu saljem.

Ja svaki dan pojedem valjda pola kile jagoda, sad već i šumske jedemo, al minje poslije baš lijepo, beba mi se raspameti na jagodice uživam u tim njezinim udarcima, i papam s veseljem ko mali praščić ☺️☺️🤗🤗

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji