Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Palcica12
    17. Svibanj 2018. 15:12

Uz mene na porodu budu moj doktor i babica. Cijelo vrijeme su uz mene, od ulaska u box pa dok ne rodim. Inače vas obilaze povremeno dok ne budete spremne za porod. Do tada ste same ili sa suprugom, mamom, sestrom... Ako ste dosta otvoreni nema hodanja a ako niste možete hodati i koristiti loptu. Nema privatne sobe, osobne primalje, rajskog plina. Još je sad dobro kako je npr. izgledalo prije u Petrovoj, nije bilo box-ova, žene su se rađale jedna ispred druge, gledale su se međusobno ako nisu stigli ili zaboravili povući paravan. Samo su paravani bili između rodilja i to ako su bili. Otkako su napravili box-ove žene imaju svoju privatnost. Tako da je sad ok. 

26.05.2004. 💙
    11.03.2011. 💜
    05.10.2013. ❤
    08.11.2018. 💛

Palcica12
    17. Svibanj 2018. 15:14

Teta super da je sve ok! Ja sam tek za tjedan dana naručena, jedva čekam! 😃

26.05.2004. 💙
    11.03.2011. 💜
    05.10.2013. ❤
    08.11.2018. 💛

17. Svibanj 2018. 15:22

Definitivno se isplati probati na prirodan način. Mom mužu je bilo stvarno željezo nisko i čak i zalihe tako da je naša doktorica preporučila prvo da probamo sa hranom i to što više crvenog mesa, graha i grahorica. Ja sam mu još dodatno sok od cikle kupovala u Zdravom dućanu ali čak nije pio cijelo vrijeme. Možda sam uzela 2-3 litre sveukupno, s tim da je pio čašu dnevno. I u mjesec dana je sve bilo OK. Barem sada ima svježih borovnica pa treba maskimalno iskoristiti sezonsko voće i povrće budući da sada niti nema svježe cikle. 
    Shinin - to pratimo na RTL-u "Svake minute jedna beba" - emisija o rodillištu u Engleskoj pa se čudimo kako smiju cijelo vrijeme partneri biti i u predrađaoni, kako žena sama bira hoće li muziku, hoće li klečati, ležati, čučati... Pa kako imaju taj neki plin, ako sam dobro vidjela N2O2/O2 neka mješavina dušikovog oksida i kisika kojeg zovu "Rajski plin" ali nisam sigurna jesam li dobro vidjela što piše, neka me netko ispravi ako je bolje vidio. 
    Teta90 - super za pregled
    E sad kad kažem što sve pijem ja od dodataka... dakle magnezij + kalcij, omega 3 (preskočim ako jedem ribu taj dan), i kombinirani vitamini i minerali za trudnice. Apsolutno sve iz DM-a. Povoljno je cjenovno, pašu mi i nemam nuspojave. Bila sam uzela i Prenatal kad su mi moji vitamini ostali doma, ali meni je bilo loše od njih. 

17. Svibanj 2018. 15:25

Schinin svake minute jedna beba se zove emisija, na rtl-u ide, o porodima je.
    Teta90 super da je sve u redu :)
    Palcica12 ti si u Petrovoj rodila?

Palcica12
    17. Svibanj 2018. 15:27

Justme123

Schininsvake minute jedna beba se zove emisija, na rtl-u ide, o porodima je.

Jesam, zadnji put 2013 godine.

26.05.2004. 💙
    11.03.2011. 💜
    05.10.2013. ❤
    08.11.2018. 💛

17. Svibanj 2018. 15:43

Palcica12

Justme123

Schininsvake minute jedna beba se zove emisija, na rtl-u ide, o porodima je.

Jesam, zadnji put 2013 godine.

Ma pitam zbog ovog sta si napisala da ne smijes ustajat ak si jako otvorena, jer su mene stvarno do samog kraja pustali na Sv.Duhu da setam i na wc i malo po boxu i imala sam mobitel u radaoni i 2014. i 2016. (ne znam jesi ti napisala da nijsi smjela mobitel imati).
    garavusa005 znaci prenatal ti je isto dm-ov il sam ja krivo skuzila?

Schinin
    17. Svibanj 2018. 16:06

Pripremate se polako sa tom emisijom 😂😂😂 ja sam znala koji put pogledat takvu emisiju dok sam jos u svicarskoj zu jela ali su to bila americka I njemacka rodilista. Vidis nisam znala da N2O koriste I pri porodima 🤔 najcesca upotreba mu je kod zubara 😀 ja sam za epiduralnu i tocka!
    Kad citam tako o vasim rodilistima, ne smijem vam napisat kak je meni bilo na prvom 😂 tukle bi me 😜

• Anđeo_
    17. Svibanj 2018. 16:10

Evo mene od zubara i iz ljekarne, malo mi je zarezao tu kožu i rekao da ispirem sa 3% hidrogenom pomiješan u vodi 2 decilitra vode jušna žlica ne gutat naravno nego držat na tome. Čujemo se u ponedjeljak  ako će bit bolje ništa od antibiotika ako neće onda ću ga pit, drago mi je bilo kad mi je rekao potrudit ćemo se max da izbjegnemo antibiotik. Bila sam i u ljekarni kupila sam almagea prenatal omega3+ tražila sam za 2 tromisjeće  , znam da ima vas koji se više razumijete pa ću napisat omjere da malo bacite oko 😁 Riblje ulje 600mg, EPA 50 mg, DHA 250 mg, vitamin B6 2,6 mg (186%), folna kiselina 400  e sad nemam taj znak na mobu ug (200%), vitamin B12 2,5 ug (100%), vitamin D3 5 ug (100%), vitamin E 12 mg (100%), Magnezij 60mg (16%), Jod 150 ug  (100%), željezo 14 mg (100%) 
    Hvala unaprijed 😘

17. Svibanj 2018. 16:12

Justme123

garavusa005 znaci prenatal ti je isto dm-ov il sam ja krivo skuzila?

Prenatal je od Natural Weltha i on mi je radio loše. Iz DM-a se zove A-Z mama njihova robna marka. 

17. Svibanj 2018. 16:13

Schinin

Pripremate se polako sa tom emisijom 😂😂😂 ja sam znala koji put pogledat takvu emisiju dok sam jos u svicarskoj zu jela ali su to bila americka I njemacka rodilista. Vidis nisam znala da N2O koriste I pri porodima 🤔 najcesca upotreba mu je kod zubara 😀 ja sam za epiduralnu i tocka!
    Kad citam tako o vasim rodilistima, ne smijem vam napisat kak je meni bilo na prvom 😂 tukle bi me 😜

Sad sam baš znatiželjna.... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.