Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Isssa
    09. Svibanj 2018. 16:17

petrapp2605

Isssasuper si ti rezultati nalaza. Ja najrađe ne bi ponovo na ogtt a slat će me sigurno, za mene je za voda jednostavno preeeeeeslatka 🤢.

Ja ne volim slatko nikako, u vodu sam stavila limuna puno pa se može popiti, jesi probala sa limunom?

Palcica12
    09. Svibanj 2018. 16:22

Mene su sve tri bebe različito udarale, sin je bio živahan, prva kćer također a druga kćer puno manje od njih dvoje, čak je kad se rodila samo rekla "mee" i to je to, usrala sam se od straha, znam da sam pitala doktora zašto ne plače, šta nije u redu?? On me smirivao i govorio sve je ok, ne vrište sva djeca kad se rode, neka su tiša. Smirila sam se kad su mi je stavili na prsa i vidjela da diše. Na ctg-u sam je često morala buditi, mislim prije ctg-a jel je stalno spavala. E, da prethodno dvoje su vrištali kad su se rodili. 
    Isssa super i mene to čeka, ali imam još vremena.

26.05.2004. 💙
    11.03.2011. 💜
    05.10.2013. ❤
    08.11.2018. 💛

Dea_Rene
    09. Svibanj 2018. 17:02

Bome i mene  ceka ogtt samo nemam pojma kada. 

petrapp2605
    09. Svibanj 2018. 17:15

Isssa ma popila sam ja i bez limuna, meni su nudili s limunskom al sam odbila, i sad budem, samo kad vidim da je to količina šećera koju ja valjda ni u tj dana sebi ne stavim u kavu muka mi bude. Zadnji puta kad sam bila na ogtt, sam se poslije tako oprosti na izrazu tako fino ukakala kao valjda nikad do sad od te količine slatkog.

• anusha
    09. Svibanj 2018. 17:38

Hvala svima na odgovorima za bebine udarce 
    I mene čeka ogtt, na prvom vađenju krvi šećer bio ravno 5, doktorica mi rekla samo da malo pripazim ali ja baš i nisam kad mi sve paše 

Isssa
    09. Svibanj 2018. 17:42

petrapp2605

Isssama popila sam ja i bez limuna, meni su nudili s limunskom al sam odbila, i sad budem, samo kad vidim da je to količina šećera koju ja valjda ni u tj dana sebi ne stavim u kavu muka mi bude. Zadnji puta kad sam bila na ogtt, sam se poslije tako oprosti na izrazu tako fino ukakala kao valjda nikad do sad od te količine slatkog.

Eto a ja pijem gorku kavu 😂, možeš misliti kak mi je bilo 🤣cijeli limun sam iscijedila doma, ponijela tamo i sestra mi smutila, od 1-10, okus 8 😀

Gold👑
    09. Svibanj 2018. 17:44

Pozz cure ,evo ja sa pregleda, sve je u redu, samo sto je ova dr uvjerena da je decko a druga dr mi je dva puta na 4d rekla da je cura, sad vise nista ne znam... I jos mi je krive tablete prepisala, umjesto duphastona mi je prepisala utrogestan a niko se ne javlja na telefon uf ... 

Isssa
    09. Svibanj 2018. 18:00

svekyca

Pozz cure ,evo ja sa pregleda, sve je u redu, samo sto je ova dr uvjerena da je decko a druga dr mi je dva puta na 4d rekla da je cura, sad vise nista ne znam… I jos mi je krive tablete prepisala, umjesto duphastona mi je prepisala utrogestan a niko se ne javlja na telefon uf …

Super da je sve ok 😀, neznam na kakvom uzv si sada bila ali ako je bio lošiji od 4D mislim da trebaš vjerovati 4D, možda je pupčana bila između nogica pa joj se učinilo 🙈, a za tablete nemam pojma 🙉

Gold👑
    09. Svibanj 2018. 18:10

Sad je bio obicni 2d,i dala mi je slikicu i rekla evo jedna erotska haha, ma bitno je da je sve u redu, rekla je da hematom vise ne vidi, sad mogu prase ispec da proslavim haha vise me zivcira ta sestra sto se nikad ne javlja, dok su bile one na zamjeni uvijek su se javljale jer nema bas guzve tamo .. 

Baby.nb1
    09. Svibanj 2018. 18:11

svekyca

Pozz cure ,evo ja sa pregleda, sve je u redu, samo sto je ova dr uvjerena da je decko a druga dr mi je dva puta na 4d rekla da je cura, sad vise nista ne znam… I jos mi je krive tablete prepisala, umjesto duphastona mi je prepisala utrogestan a niko se ne javlja na telefon uf …

I ja sam nekako sklonija vjerovati 4d... a opet zavisi i koliko je tko vjest sa uzv-om

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.