Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Isssa
    09. Svibanj 2018. 11:17

Ja sam muža upoznala u bolnici, on i tata su ležali krevet do kreveta, super su se skompali, cijela familija se upoznala prije nas, nismo bar imali problema sa upoznavanjem 😂😂😂😂 i eto skoro 15 god smo zajedno 😍, još je bila zezancija u bolnici njegove mame i mog tate kak je moja starija sestra prestara za njega, mlađa premlada pa eto srednja je taman, možda bude snaha i eto im svima 😂😂😂😂, vidjeli smo se 2 puta u bolnici kad sam tati bila u posjeti ali totalni ignor je bio, i treći put na trgu u Zg za doček nove i od tada smo nerazdvojni 😀

Baby.nb1
    09. Svibanj 2018. 11:19

Teta ne vazem se doma jer nemam vagu... ovo jutros je bilo nataste, nakon sto sam se popiskila, a tenke smo oduzele  ma ja sam sretna jer uspijevam jesti zdravo, a to sto kile idu sta da im ja radim 
    Curke koje ste spomenule trudnicko fotkanje, kako znam skicnuti ljetnice i proljetnice, tamo su pricale o tome i komentirale su kako su cijene poprilicno paprene, pa sad kome je financijski podnosljivo...

url=https://lilypie.com]

09. Svibanj 2018. 11:25

Dea_Rene

Mene ce dragi fotkat jer imamo profi fotic 😎 vec od ovog vikenda cemo krenit sa fotkicama 😊
    Sto se tice upoznavanja pa zanamo se oduvjek jos od doba kad su decki bili bljak 😂😂 kod nas je razlila 5 god i jako mi je smjesno kad se sjetim kad je on ganjao cure po ulici a ja jos pravila sladolede od blata 😂😂 Mi smo i vezi 4 i pol godine. A zenit cemo se kad beba poraste da moze sa nama na Marluricius
    Garavusa ti si iz ri??

Jep... nas dvije ćemo vrištati u riječkom rodilištu 
    Isto tako muž i ja. Imamo poluprofi fotić pa će me on fotkati. Nekako mi je to lijepše i intimnije. 

Dea_Rene
    09. Svibanj 2018. 11:29

Od kud iz ri si? Blizu smo i sa datumima vidim 😊

christyy
    09. Svibanj 2018. 11:30

Baby.nb1  jel znaš otprilike možda kolike su cijene? Ja sam si nedavno uzela onaj mobitel Samsung s9 koji ima baš savršenu kameru pa ako su cijene baš paprene ne da mi se bacat novce na nešto ako mogu sama to izvest  Zaposlit ću sestru pa nek me fotka, ona ima smisla za to, zna uredit sliku ko da ju je majstor radio

• Bruncili
    09. Svibanj 2018. 11:41

Meni je taj komentar dignuo tlak jer je gnjusan i primitivan, kao i svi vezani za kilaze u trudnoci. Radije nekom uputim lijep komentar ili nikakav, a sigurno necu nekom rec da se udebljao poruznio il nezz sta. Ukusi se razlikuju i o njima se ne raspravlja. Dok je moja djevojcica zdrava i pravilno se razvija, lako cu ja za sve. Velicina ttbuha mi takodjer ovisi da li sam bila na wcu i koje je doba dana. Kroz popodne do navecer se poveca, ujutro je maleni. Ali hello, tu je jedan mali zivot i neka njega! 
    Prica o mojoj svekrvi je preduga, pokazala se na svadbi koja je bezobraznica, a sad samo potvrdjuje. Samo zna kukat da nema love, a spava svaki dan do 9 i u mirovini je vec 15 godina a ima 53. Mama me ucila i savjetovala da ju postujem i kad god je sto trebalo ucinila sam. Al me jako boli da jedan datum mjesecno ne moze upamtiti i nazvati pitati sto je bilo na pregledu. Ok, ne mora te brigat za mnom, al ocekujem da te briga za unukom. Imam feeling da joj je bila bitna moja trudnoca samo dok nisam dala dopustenje da se kaze okolini da sam trudna, iako mislim da nije sutila, neg se samo pretvarala. I onda ulovi njega sta se ljutimo jer ne dolazimo. Znaci svaki put ima poneku pokvarenu izjavu (previse turskih sapunjara) plus joj je svaki rucak prezacinjen i da prostite dobim proljev na redovitoj bazi. A poziv na rucak izgleda ovako: di ste mogli ste doc na rucak. A imam feeling da mole boga da ne dodjemo. Moji zovu na rucak sljedecim tekstom: dodjite, nemoj se satravat jos i oko rucka, lako spremim za vas dvoje, odmori se treba ti. Da ne govorim kad sam sama kod njih, redovito muzu posalju obrok. Moji se stvarno trude bilo financijski bilo emocionalno pomoci nam. Pa evo, mama je nasla mom muzu posao, kupila mi nove ortopedske slapice jer je vidjela da ih gledam a ne kupujem, seka mi je poharacila lidl i kupila ljetne haljinice... ponavljam, financijski mi ne moraju pomagat, al zar je problem pitati kako sam i treba li mi sto

petrapp2605
    09. Svibanj 2018. 11:43

christyy mislim da iznad 2000 kn. Zvat ću ja ovog svog fotografa jer sam mu prije godinu ostavila 10 tisuća i trebala dobit sve za 2 mj po dogovoru, a čekali 9 mj, tak da neka se sad oduži i sam se ponudio. Mi smo imali fotkanje za pozivnice s njim u cijeni, fotkali se 15 min jer je vani bilo jako hladno i imam preko 100 fotki kao zaručničkog fotkanja i sve su mi predivne. Tak da mislim da se isplati, al znam da je skupo. 

Baby.nb1
    09. Svibanj 2018. 11:49

christyy

Baby.nb1 jel znaš otprilike možda kolike su cijene? Ja sam si nedavno uzela onaj mobitel Samsung s9 koji ima baš savršenu kameru pa ako su cijene baš paprene ne da mi se bacat novce na nešto ako mogu sama to izvest Zaposlit ću sestru pa nek me fotka, ona ima smisla za to, zna uredit sliku ko da ju je majstor radio

petrapp2605

christyymislim da iznad 2000 kn. Zvat ću ja ovog svog fotografa jer sam mu prije godinu ostavila 10 tisuća i trebala dobit sve za 2 mj po dogovoru, a čekali 9 mj, tak da neka se sad oduži i sam se ponudio. Mi smo imali fotkanje za pozivnice s njim u cijeni, fotkali se 15 min jer je vani bilo jako hladno i imam preko 100 fotki kao zaručničkog fotkanja i sve su mi predivne. Tak da mislim da se isplati, al znam da je skupo.

Je, je i meni se cini da su se spominjale cifre od 1000-2500 kn... i meni su predivne te slike, ali za te novce mislim da cu radije kupiti stvari za bebu ili nesto tako... a za koju slikicu isto uposlit muza ili frendicu cisto za uspomenu... Ali kazem, ako nekome nije problem sa financijske strane zasto ne... Ima i na fb i na ig maria pavlickova photography, ona mi bas predivno radi

url=https://lilypie.com]

christyy
    09. Svibanj 2018. 11:59

Ma to mi se čini previše za par slika... Mislim da je dovoljno da nađemo nekog tko zna lijepo uredit fotografiju i to se sve da lijepo amaterski snimit

Crna191
    09. Svibanj 2018. 12:23

joj ta fotkanja su vam tako cijene..1500-2000kn.. meni je to super, htjela sam Malca fotkat kad se rodio..ima jedna curka na fb..little people by tea jo..predivno radi cura, ali meni bilo previše novaca tada..na kraju je mene u trudnoći mm fotkao, stavila sam vam ja mislim slikice.. a malca sam ja slikala svaki mjesec..sad ću isto uposlit brata ili mm da fotkaju mene i malca jer svaki put ljubi bracu (trbuh) i onako stavi uho kao da ga sluša što radi unutra..a to mi preslatko pa da imam za uspomenu..susjeda fotka takve stvari, ali i ona je trudna pa nije od koristi baš

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.