Jutro cure, losija noc iza nas, mladi malac se budio i plakao u snu svako malo, sad decki spavaju a ja idem popiti kavu.
Amy2018 ne moze bebici nista biti 😊
SunJade dobro dosla! Sretno na pregledu.
Dobro jutro!
Amy, ne brini, bebica je unutra zasticena :)
SunJade, dobrodosla i sretno na pregledu! Meni je ova grupa suuuper, tu sam svaki dan, dijelimo sve, budemo si podrska, ne osudjujemo jedna drugu i cure su zaaaakon! Javi kako je proslo 😘
Ail, uzivaj u kavi! 😘
Ja idem danas do frizera, slikati se za neke papire oko posla koje rjesavam, na trznicu i domeka :)
Ps. vidim da ste dodavale bolnice di cete roditi pa ako mozete meni stavi sv.duh 😊
Evo majca za mene 😂😂 pronalazi li se jos koja u tome?? 😂😂😂
Hahahaha jaaa :)
Dobro jutro!
Evo i ja pijem kavu iako mi se na početku trudnoće bila zgadila i nisam je pila, zadnjih par dana me privlači miris pa sam si skuhala jedan nes sa mlijekom.
SunJade dobro došla!
Šta danas kuhamo?
Ja sam imala u planu mahune s krumpirićima.
26.05.2004. 💙
11.03.2011. 💜
05.10.2013. ❤
08.11.2018. 💛
Dobro jutro cure! Ja sam se prvi put probudila u 4, odlazak na wc i naravno popiti malo vode, a onda više ne bi zaspala ma nikako, sve moguće poze sam isprobala, i na kraju zaspala na trbuhu oko 7.
Sun_jade dobro nam došla 😘!
Amy ma ne brini, sigurno je sve u redu :)
SunJade dobrodošla :)
Ulazimo u 20.tj. jeeeejjjjj Moj dečkić sad već lupa ko veliki
Počastila sam se jučer trudničkim hlačama i majicom u Hm-u i oduševljena sam koliko su udobne. Budem vam poslala slikicu
Majica mi je malo velika iako sam uzela S veličinu a bila je i xs (bolje veća jer će mi xs uskoro biti premala haha).
Pregled se bližiii ajme napokon, još samo jedan dan, budemo izdržali haha a danas na manikuru i pedikuru da malo uživamo :)
SunJade dobro došla
Ja sam jucer skuhala kelj sa krumpirom i lešo oslića tako da imam i za danas
christyy u kojem h&a imaju odjel za trudnice, mislim da sam zadnje bila u areni i da oni nemaju. Trebam i ja u nabavu, čekam slikice 😊.
Palčica12 evo i ja razmišljam o ručku, mislim da ću komadić teletine ubaciti u vrećicu s krumpirom i mrkvom, nisam nešto maštovita danas.
Sortiraj odgovore
Najstariji