Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ail
    10. Svibanj 2018. 07:41

Jutro cure, losija noc iza nas, mladi malac se budio i plakao u snu svako malo, sad decki spavaju a ja idem popiti kavu. 
    Amy2018  ne moze bebici nista biti 😊
    SunJade dobro dosla! Sretno na pregledu. 

10. Svibanj 2018. 07:49

Dobro jutro!
    Amy, ne brini, bebica je unutra zasticena :)
    SunJade, dobrodosla i sretno na pregledu! Meni je ova grupa suuuper, tu sam svaki dan, dijelimo sve, budemo si podrska, ne osudjujemo jedna drugu i cure su zaaaakon! Javi kako je proslo 😘
    Ail, uzivaj u kavi! 😘
    Ja idem danas do frizera, slikati se za neke papire oko posla koje rjesavam, na trznicu i domeka :)

Ail
    10. Svibanj 2018. 07:50

Ps. vidim da ste dodavale bolnice di cete roditi pa ako mozete meni stavi sv.duh 😊

christyy
    10. Svibanj 2018. 07:56

Dea_Rene

Evo majca za mene 😂😂 pronalazi li se jos koja u tome?? 😂😂😂

Hahahaha jaaa :)

Palcica12
    10. Svibanj 2018. 08:03

Dobro jutro! 
    Evo i ja pijem kavu iako mi se na početku trudnoće bila zgadila i nisam je pila, zadnjih par dana me privlači miris pa sam si skuhala jedan nes sa mlijekom.
    SunJade dobro došla!
    Šta danas kuhamo?
    Ja sam imala u planu mahune s krumpirićima.

26.05.2004. 💙
    11.03.2011. 💜
    05.10.2013. ❤
    08.11.2018. 💛

petrapp2605
    10. Svibanj 2018. 08:08

Dobro jutro cure! Ja sam se prvi put probudila u 4,  odlazak na wc i naravno popiti malo vode, a onda više ne bi zaspala ma nikako, sve moguće poze sam isprobala, i na kraju zaspala na trbuhu oko 7.
    Sun_jade dobro nam došla 😘!

christyy
    10. Svibanj 2018. 08:09

Amy ma ne brini, sigurno je sve u redu :)
    SunJade dobrodošla :)
    Ulazimo u 20.tj. jeeeejjjjj  Moj dečkić sad već lupa ko veliki Počastila sam se jučer trudničkim hlačama i majicom u Hm-u i oduševljena sam koliko su udobne. Budem vam poslala slikicu  Majica mi je malo velika iako sam uzela S veličinu a bila je i xs (bolje veća jer će mi xs uskoro biti premala haha).
    Pregled se bližiii ajme napokon, još samo jedan dan, budemo izdržali haha a danas na manikuru i pedikuru da malo uživamo :)

Dija85
    10. Svibanj 2018. 08:17

SunJade dobrodošla!

Dea_Rene
    10. Svibanj 2018. 08:28

SunJade dobro došla
    Ja sam jucer skuhala kelj sa krumpirom i lešo oslića tako da imam i za danas

petrapp2605
    10. Svibanj 2018. 08:32

christyy u kojem h&a imaju odjel za trudnice, mislim da sam zadnje bila u areni i da oni nemaju. Trebam i ja u nabavu, čekam slikice 😊.
    Palčica12 evo i ja razmišljam o ručku, mislim da ću komadić teletine ubaciti u vrećicu s krumpirom i mrkvom, nisam nešto maštovita danas. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.