Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • LadyDi19
    09. Svibanj 2018. 15:17

Ja sam svog isto na netu upoznala..bila sam izasla iz veze na daljinu i bila cangrizava skorpionka koja se zarekla da ce u samostan.. Dok me frendica nije nagovorila na neku date stranicu i dogovorila s njim kavu nakon mjesec dana dopisivanja i on uporan uspio, dolazio svaki dan, setao sa mnom i ubrzo me zaprosio, ozenili se i evo imamo bebaca od 1,7 g idrugi na putu i danas zahvaljujemo frendici sto nas je spojila.. ☺️ 

Gold👑
    09. Svibanj 2018. 15:36

Ja sam svog dragog u disku upoznala, meni se na pocetku nije svidao al ja njemu jesam jako i bio je jaako uporan  na kraju sam se i ja zaljubila, sad smo skupa skoro 10 god, od toga u braku 3 i cekamo drugo dijete :)
    Anusha meni se to desilo, mislim da je to normalno ...
    Ja se spremam na pregled, jedva cekam vidit svoju princezu 

• Malaja12
    09. Svibanj 2018. 15:45

Ja svoga dragog upoznala u kaficu, di sam radila 😊 i eto tako malo po malo evo nas 7 g prikraju 😊😊😊
    I meni se desi da je ne osjetima al evo danas skakuce po stomaku izgleda 😂😂

Baby.nb1
    09. Svibanj 2018. 15:47

anusha

dogodi li se vama koje ste počeli osjećati bebonjka, da ga ne osjetite po nekoliko dana?

ne znam u kojem si tjednu... prije dok je to bilo migoljenje se znalo desiti, od kada su to malo konkretniji udarci u pravilu osjetim svaki dan... ali mislim da oni u busama jos uvijek imaju poprilicno mjesta tako da to sto mi nekad nista ne osjetimo, ne znaci da unutra nije show 

url=https://lilypie.com]

• anusha
    09. Svibanj 2018. 15:52

Ja sam na kraju 19. tjedna. Ima dana kada osjetim bebu dosta često, kao da tehnicira, a onda dođu dani kada osjetim jako malo, a nekada čak ništa pa te dane budem pomalo zabrinuta. I ja se tješim da se ponekad sakrije negdje u bespućima mog trbuha..

Crna191
    09. Svibanj 2018. 15:58

anusha

Ja sam na kraju 19. tjedna. Ima dana kada osjetim bebu dosta često, kao da tehnicira, a onda dođu dani kada osjetim jako malo, a nekada čak ništa pa te dane budem pomalo zabrinuta. I ja se tješim da se ponekad sakrije negdje u bespućima mog trbuha..

ako ti se ne javi probaj popiti čašu vode ili pojesti nešto slatko.. lezi i za čas će se javiti.. 
    moj se javlja u točno određeno vrijeme, 2-3x na dan i onda baš nogama lupa..

Ljetna_dama
    09. Svibanj 2018. 15:59

LadyDi19

Ja sam svog isto na netu upoznala..bila sam izasla iz veze na daljinu i bila cangrizava skorpionka koja se zarekla da ce u samostan.. Dok me frendica nije nagovorila na neku date stranicu i dogovorila s njim kavu nakon mjesec dana dopisivanja i on uporan uspio, dolazio svaki dan, setao sa mnom i ubrzo me zaprosio, ozenili se i evo imamo bebaca od 1,7 g idrugi na putu i danas zahvaljujemo frendici sto nas je spojila.. ☺️

Znaci nisam jedina ima nas jos. 😁

petrapp2605
    09. Svibanj 2018. 16:01

anusha nemoj brinuti bebica je dobro, još je mala da bi je stalno osjećala, ima dosta mjesta pa ovisno di se nalazi trenutno i što radiš ju osjetiš ili ne

Isssa
    09. Svibanj 2018. 16:06

Ni ja ne osjetim svaki dan akcije u trbuhu a u 23 tjednu sam 😀
    Došli su mi nalazi OGTT-a, dobri su, u granicama normale 😀
    Natašte: 3.8 (<5.1)
    Nakon 1h: 9.9 (<10.0)
    Nakon 2h: 6.2 (<8.5)

petrapp2605
    09. Svibanj 2018. 16:10

Isssa super si ti rezultati nalaza. Ja najrađe ne bi ponovo na ogtt a slat će me sigurno, za mene je za voda jednostavno preeeeeeslatka 🤢. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.