Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Endzrue
    09. Svibanj 2018. 14:54

Meni se sestrična udavala slavonka za dalmatinca i u svatovima od njih 16 je bio njegov nećak i tako smo mi tek oko 2 zaplesali.. Do tad se pogledavali on je mladi od mene 2.5god pa ga nisam doživljavala.. Izmjenili brojeve.. To jutro mi je došao u 50km udaljen grad od sale pod prozor da izađem ja ga odbila.. Sutradan ručak nismo niti popričali njegovi ga jedva odvukli da ne ostane.. Čuli se na skypeu koji dan znači u subotu svatovi u srijedu je došao iz St. U Osijek gdje sam studirala da me vidi..od tada 6mj skupa dovelo da dođem na ljeto i ostala evo 6 godina.. Inače sam teški antiromantik radi pretjerabe romantike iz veze prije al onaj dolazak nakon 4 dana bez da me iti zna me oborio s nogu.. Kaže moram sam vidjet što si čast vesela čast tužna šta to imaš u sebi (btw. Tu večer sam pila rakiju i uhvatila buket na podu.. Sramota) tako da rakija connecting people :D

• LadyDi19
    09. Svibanj 2018. 15:17

Ja sam svog isto na netu upoznala..bila sam izasla iz veze na daljinu i bila cangrizava skorpionka koja se zarekla da ce u samostan.. Dok me frendica nije nagovorila na neku date stranicu i dogovorila s njim kavu nakon mjesec dana dopisivanja i on uporan uspio, dolazio svaki dan, setao sa mnom i ubrzo me zaprosio, ozenili se i evo imamo bebaca od 1,7 g idrugi na putu i danas zahvaljujemo frendici sto nas je spojila.. ☺️ 

Gold👑
    09. Svibanj 2018. 15:36

Ja sam svog dragog u disku upoznala, meni se na pocetku nije svidao al ja njemu jesam jako i bio je jaako uporan  na kraju sam se i ja zaljubila, sad smo skupa skoro 10 god, od toga u braku 3 i cekamo drugo dijete :)
    Anusha meni se to desilo, mislim da je to normalno ...
    Ja se spremam na pregled, jedva cekam vidit svoju princezu 

• Malaja12
    09. Svibanj 2018. 15:45

Ja svoga dragog upoznala u kaficu, di sam radila 😊 i eto tako malo po malo evo nas 7 g prikraju 😊😊😊
    I meni se desi da je ne osjetima al evo danas skakuce po stomaku izgleda 😂😂

Baby.nb1
    09. Svibanj 2018. 15:47

anusha

dogodi li se vama koje ste počeli osjećati bebonjka, da ga ne osjetite po nekoliko dana?

ne znam u kojem si tjednu... prije dok je to bilo migoljenje se znalo desiti, od kada su to malo konkretniji udarci u pravilu osjetim svaki dan... ali mislim da oni u busama jos uvijek imaju poprilicno mjesta tako da to sto mi nekad nista ne osjetimo, ne znaci da unutra nije show 

url=https://lilypie.com]

• anusha
    09. Svibanj 2018. 15:52

Ja sam na kraju 19. tjedna. Ima dana kada osjetim bebu dosta često, kao da tehnicira, a onda dođu dani kada osjetim jako malo, a nekada čak ništa pa te dane budem pomalo zabrinuta. I ja se tješim da se ponekad sakrije negdje u bespućima mog trbuha..

Crna191
    09. Svibanj 2018. 15:58

anusha

Ja sam na kraju 19. tjedna. Ima dana kada osjetim bebu dosta često, kao da tehnicira, a onda dođu dani kada osjetim jako malo, a nekada čak ništa pa te dane budem pomalo zabrinuta. I ja se tješim da se ponekad sakrije negdje u bespućima mog trbuha..

ako ti se ne javi probaj popiti čašu vode ili pojesti nešto slatko.. lezi i za čas će se javiti.. 
    moj se javlja u točno određeno vrijeme, 2-3x na dan i onda baš nogama lupa..

Ljetna_dama
    09. Svibanj 2018. 15:59

LadyDi19

Ja sam svog isto na netu upoznala..bila sam izasla iz veze na daljinu i bila cangrizava skorpionka koja se zarekla da ce u samostan.. Dok me frendica nije nagovorila na neku date stranicu i dogovorila s njim kavu nakon mjesec dana dopisivanja i on uporan uspio, dolazio svaki dan, setao sa mnom i ubrzo me zaprosio, ozenili se i evo imamo bebaca od 1,7 g idrugi na putu i danas zahvaljujemo frendici sto nas je spojila.. ☺️

Znaci nisam jedina ima nas jos. 😁

petrapp2605
    09. Svibanj 2018. 16:01

anusha nemoj brinuti bebica je dobro, još je mala da bi je stalno osjećala, ima dosta mjesta pa ovisno di se nalazi trenutno i što radiš ju osjetiš ili ne

Isssa
    09. Svibanj 2018. 16:06

Ni ja ne osjetim svaki dan akcije u trbuhu a u 23 tjednu sam 😀
    Došli su mi nalazi OGTT-a, dobri su, u granicama normale 😀
    Natašte: 3.8 (<5.1)
    Nakon 1h: 9.9 (<10.0)
    Nakon 2h: 6.2 (<8.5)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI