Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    09. Svibanj 2018. 12:29

Dea_Rene - Turnić. 1km od rodilišta 

Palcica12
    09. Svibanj 2018. 12:41

Mi smo se upoznali u autobusu, ja sam išla na more a i on. Tamo smo se opet sreli nakon tri dana i odlučili popiti kavu. Tako se nastavilo i u Zagrebu. Evo nas danas čekamo četvrto dijete. 😃

26.05.2004. 💙
    11.03.2011. 💜
    05.10.2013. ❤
    08.11.2018. 💛

Dea_Rene
    09. Svibanj 2018. 12:42

Garavusa005 skoro pa susjede ja sam krnjevo novo naselje. Odmah iznad toplane 😊

09. Svibanj 2018. 12:59

Dea_Rene

Garavusa005 skoro pa susjede ja sam krnjevo novo naselje. Odmah iznad toplane 😊

Uf, pa kod tvog stana sam se jednom prosula k'o budala. Pametnjakovička išla preskakati zid ali nisam očekivala da je s druge strane niži nego s one strane s koje sam skočila . Često šećem tamo po Novoj cesti. Prije sam znala tamo trčati. Tamo mi je baš lijepo naselje. Ima zelenila i manje-više su sporedne ceste. Ne znam kako je za šetnju sa kolicima ali barem je Nova cesta blizu. Oko mene sve auti parkirani po pješačkim stazama ili su stepenice pa nikud ne možeš s kolicima. Zato mislim da će meni ova marama-nosiljka biti idealna. 

Dea_Rene
    09. Svibanj 2018. 13:07

Kod nas ima bas mjesta za setnju dosta, i imamo parkic veliki odmah ispod zgrad i sada nam rade i igraliste za vece klonce za igranje sa loptom 😊 a i kaufland nam je ispod nosa a tamo imaju isto super za sve uzraste. 

Dija85
    09. Svibanj 2018. 13:20

Ja i moj dragi smo se znali dosta dugo, onako kroz društvo. Znali smo popiti kavu svi zajedno, nas 7-8. Ali sam ja tada imala dečka i to dugo..6 godina. A kako su se kave s društvom povećavale tako je i njegova ljubav prema meni. Iskreno ja ga nisam doživljavala na taj način a i imala sam velikih problema sa tadašnjim dečkom jer se preselio u Njemačku i postao strašno ljubomoran na svakog muškarca. Postala sam čangrizava, ljuta i živčana stalno. Malo po malo, kava za kavom i dragi mi je priznao što osjeća. Nikada mi nitko na takav način  tim riječima i toliko iskreno nije izjavio ljubav. Tek pola godine kasnije pristala sam na nešto više s njim. Ubrzo se zaručili, jako brzo, nakon 5 mj pravog druženja i evo čekamo bebu.  😊

Crna191
    09. Svibanj 2018. 13:42

joj mi smo se upoznali davno davno na 1.god faksa.. kroz cijelu god mi je nešto dobacivao, u svom društvu rekao da hodam kao patka..i eto, snašla ga patka mi smo od kad smo prohodali po čitav dane bili zajedno, na faksu i poslije kad smo "učili" tako da smo mi u "braku" već 12god.. pravi brak nam je 2,5god i evo drugi malac na putu..

• anusha
    09. Svibanj 2018. 13:50

dogodi li se vama koje ste počeli osjećati bebonjka, da ga ne osjetite po nekoliko dana? 

Ljetna_dama
    09. Svibanj 2018. 13:55

Ja i moj m smo se nasli na netu. Poslije rastave sam na nagovor kolegice instalirala neku aplikaciju za nalazenje parova. I u moru poruka kako to biva on je poslao samo smajlija.
    Malo mu prekopala po profilu i vidjela da ima curicu.
    Jer sam uvijek govorila da cu nac nekog tko vec ima dijete. Iz ocitih razloga sto imam i ja.
    I tako malo po malo dopisivanje smo se dogovorili da za moj rodjendan dodjem k njemu da idemo na plitvice. A u medjuvremenu smo poceli bas se puno dopisivat i pricat. On preko moba je bio kao ni jedan u zivo.
    I riskirala sam i otisla 220 km dalje na vikend. I nedugo nakon toga se i preselila. Pustila sve tamo i pocela ispocetka s njim. I mogu reci ni jedan tren nisam pozalila sto sam poslusala srce.
    U ovo vrijeme nismo imali ni jednu prepirku a kamoli nesto vise. Podrska ogromna i puno ljubavi na sve strane.

Endzrue
    09. Svibanj 2018. 14:54

Meni se sestrična udavala slavonka za dalmatinca i u svatovima od njih 16 je bio njegov nećak i tako smo mi tek oko 2 zaplesali.. Do tad se pogledavali on je mladi od mene 2.5god pa ga nisam doživljavala.. Izmjenili brojeve.. To jutro mi je došao u 50km udaljen grad od sale pod prozor da izađem ja ga odbila.. Sutradan ručak nismo niti popričali njegovi ga jedva odvukli da ne ostane.. Čuli se na skypeu koji dan znači u subotu svatovi u srijedu je došao iz St. U Osijek gdje sam studirala da me vidi..od tada 6mj skupa dovelo da dođem na ljeto i ostala evo 6 godina.. Inače sam teški antiromantik radi pretjerabe romantike iz veze prije al onaj dolazak nakon 4 dana bez da me iti zna me oborio s nogu.. Kaže moram sam vidjet što si čast vesela čast tužna šta to imaš u sebi (btw. Tu večer sam pila rakiju i uhvatila buket na podu.. Sramota) tako da rakija connecting people :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.