Pozz cure ,evo ja sa pregleda, sve je u redu, samo sto je ova dr uvjerena da je decko a druga dr mi je dva puta na 4d rekla da je cura, sad vise nista ne znam… I jos mi je krive tablete prepisala, umjesto duphastona mi je prepisala utrogestan a niko se ne javlja na telefon uf …
Moja intuicija je pogrijesila sa tabletama ,pogrijesila je i sa spolom.
To sam i ja pomislila
Evo majca za mene 😂😂 pronalazi li se jos koja u tome?? 😂😂😂
Evo me 😂😂😂😂
Evo majca za mene 😂😂 pronalazi li se jos koja u tome?? 😂😂😂
Ja znam sta hocu :sladoled, bostan, sladoled, bostan, sladoled i bostan 😂😂😂
src="https://lmtf.lilypie.com/pG4Hp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Maternity tickers" /></a>
Drage moje, upravo lezim, i osluskujem bebac, pomjera se, ja onako rukom da pomazim, kad ono dotaknu bebu, ovo je nevjerovatno, 100% je dotaknula,toliko je uz stomak priljepljena, ja sam se ispametila jer nisam ni toliko njezna bila, nisam ni gruba, da sam udarila ili pritisla al mislim, koliko njezan moras biti da ne povrijedis toliko malu bebu? Odmah se umirila, ja ruku sklonila, i molila Boga da se pomjeri, nakon minutu evo je mrda se par puta, valjda nisam povrijedila, sta mislite? Neki dan sam je isto dodirnula ali manje, isto sam mislila da sam pregruba bila, ali nije kao sad izbila bukvalno kroz stomak. I divno, ali i prepalo me, sta vi mislite? Tek sam danas 19+2,ali mrsava sam, osjecam bebu od 16 tjedna. Zna i udariti bas jako. Zvuci nerealno, i meni je
src="https://lmtf.lilypie.com/pG4Hp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Maternity tickers" /></a>
Evo sad citam kako je beba itekako zasticena u stomaku, da nije lako povrijediti je kao sto mi mislimo,nekoliko slojeva je stite od kojih najvise voda koja ne da da se dodje do bebe. Pa sad ne znam, pomalo se evo pomjera, ali jako slabo bas me strah
Amy, nemaš straha što se toga tiče, u to sam sigurna. Meni je doktor na pregledima dosta rukom pritiskao trbuh izvana ne bi li se beba okrenula da vidimo spol (još uvijek ga ne znam-20. tjedan). Objasnio je da bebi apsolutno ništa ne može biti od tog gurkanja i pritiskanja! A i sigurno često spavaš naslonjena na jedan dio trbuha a ništa se ne dogodi. Nemoj brinuti i mazi bebicu!
Amy2018 nebrini nemoze joj nista biti,bebe su dobro zasticene u stomaku. Evo ti moj primjer.
Kad sam bila trudna sa V nekih 7 ipol mjeseci pala sam sa stepenica sa nekih 4 i pol metra. Ja se sva izubijala,a ona se samo umirila i naravno da sam se prepala kao nikad u zivotu. O da mi je doktorica rekla su one zasticene u trbuhu jako jako dobro.
Tako da dodir nesmeta,nebrini
Dobro jutro svima! Evo, upravo sam se prijavila zbog ove grupe jer ste sve toliko drage, realne i razgovorima pomogle mi u par navrata... Prošle godine smo u 10 mj izgubili prvo naše čudo i nadam se da se neće ponoviti ni nama ni ikome drugome. Sad smo eto blaženi u 12 tt i vozim se na probir. ☺️ Najviše se veselim vidjeti bebu...
SunJade Dobrodosla i sretno na pregledu.
Evo sad nisam jedina koja je ajmo reci najkrace trudna ovdje 🤗
Zao mi je zbog bebice koju si izgubila,znam kakva je to bol. Ali samo opusteno i pozitivno sad 😘
Sortiraj odgovore
Najstariji