Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    petrapp2605
    09. Svibanj 2018. 10:46

Curke planira li koja od vas možda na trudničko fotkanje? Meni je fotograf sa svadbe obećao odraditi i trudničko fotkanje i krstitke, jer smo ga jako dugo čekali s fotkama i videom sa svadbe, a mm kaže kak niš od toga, da mi je ovaj to rekao sam da me se riješi, al ja bih ipak voljela imati profi fotke jer znam kako ovaj radi odlične fotke. 

Baby.nb1
    09. Svibanj 2018. 10:49

Ma fuckas kile, evo pojela zdjelicu pahuljica i odmah se bebica javlja. Jucer sam podigla potkosulju i tocno se vidi mjesto na trbuhu di lupne, onako poskoci trbuh, to mi je instant doza srece...
    A sto se tice upoznavanja, mi smo se kretali u istom drustvu, tako da smo nekakvih godinu dana bili stvarno super prijatelji prije nego je to preraslo u nesto vise. I evo 9 god veze, 8 i pol zajednickog zivota, 2 i pol godine braka i malisan na putu... Ali meni je najbolje u nasoj prici sto se muz jos prije nego smo uopce prohodali uvijek salio kako cemo se mi zeniti. I kad god ga je netko pitao kada, on bi rekao 2015. I na kraju smo se stvarno vjencali 2015. 

url=https://lilypie.com]

christyy
    09. Svibanj 2018. 10:50

Isssa  muž i ja smo se upoznali preko prijateljice. Dok smo nas 2 išle na kavu slučajno njega srele i ona nas je tad upoznala. Bili smo praktički djeca al eto za pola godine nam je 10 godina veze i bit će nam godina braka 

09. Svibanj 2018. 10:51

Dobro jutro!
    Ajme ma ste se raspisale, dok sve pohvatam 
    Ja sam zaspala na kaucu pa mi se vrat sav ukocio i onda nisam mogla zaspati do 2, ali sam spavala jutros do 8 :)
    Tinci, i ja sam oprala jednu masinu posteljinu, volim kad se u proljece i ljeto osusi u isti dan na svjezem zraku :)
    Kalanhoja, meni sise uopce nisu narasle, samo su malo punije, ali nosim i dalje isti grudnjak, tj, za po doma ne nosim  
    DeaRene, tako i ja odmah ujutro u setnju s psom, ali napravila sam si mali sendvic sa namazanim trokuticem sira pa to jedem u setnji po selu :) Onda izdrzim duze, sad jos sat vremena sigurno necu jesti, onda 2 kuhana jaja i popijem salicu jogurta :)
    Isssa, ja sam pila samo glukozu bez limuna i koliko god je grozan okus, mislim da bi mi bio gori da u nesto uzasno slatko dodam jos i nesto kiselo :) Nije mi to cak bilo toliko strasno za popiti koliko mi je tesko cekati ta dva sata da popijem malo vode, a ogtt me sad u trudnoci ceka usred ljeta 
    Ail, bravo za pregled!
    Ljetna_dama, ja koristim neku obicnu kremu koju sam imala doma, i dvaput tjedno se mazem s obicnim bademovim uljem.
    Kalanhoja, to mi treba, krema za otecene noge u trudnoci! 
    Bruncili, dobrodosla u klub! I ja sam bas bez takta nekad sto ti kazes, koma za moju okolinu  Ali ovi krajnje neukusni komentari i to ne od bilo koga nisu u redu i dobro da si rekla. Kao da mi zelimo dobiti 20kg, strije, promijeni nam se cijelo tijelo + psihicke promjene kroz koje prolazimo i to sve u kratkom roku i jos te netko za***ava da si se prosirila! Jedno je zezancija, a drugo ovako ozbiljni komentari. Na kraju krajeva, sta i da se jesi prosirila, pa nosis dijete!
    Christyy, Crna je meni govorila za bademovo ulje da se maze na vlaznu kozu (obrises se, ali ne skroz), probala sam i nije lose :) 
    Nina, bravo za komentar svekrvi! 

09. Svibanj 2018. 10:52

Baby.nb1, se ti vazes doma? Ujutro, bez robe, prije dorucka? To je prava kilaza. Uneses 2L vode, imas 2kg vise (mislim, popiskis u meduvremenu, ali kuzis ). U bolnici di ja idem srecom nema vage pa im samo kazem, ali sam cula vise puta da cure se vazu u cizmama i zimskoj robi, pa to je vec 2kg vise sigurno. Takodjer, nemas 160cm, imas 180, tako da nije previse i jednostavno si sad mozda malo vise dobila pa ce stati i onda mozda neko vrijeme ne dobijes nista. Uostalom, na pola trudnoce si, dobila si 8kg, i jos jednom toliko je 16kg, u granicama normale :) Bravo za muza, dobro ti je rekao :)
    Endzrue, joj to mi je najgore, kad trudnice i mame jedna drugoj krenu davati svakakve komentare, valjda da se same osjecaju bolje. A tko bi ti trebao dati vecu podrsku i vise te razmijeti nego onaj tko je u istoj situaciji kao i ti u tom trenutku, ali ne! 

petrapp2605
    09. Svibanj 2018. 10:55

Teta90 taman sam htjela napisati di si da se nisi oglasila jutros 😀

christyy
    09. Svibanj 2018. 10:55

petrapp2605

Curke planira li koja od vas možda na trudničko fotkanje? Meni je fotograf sa svadbe obećao odraditi i trudničko fotkanje i krstitke, jer smo ga jako dugo čekali s fotkama i videom sa svadbe, a mm kaže kak niš od toga, da mi je ovaj to rekao sam da me se riješi, al ja bih ipak voljela imati profi fotke jer znam kako ovaj radi odlične fotke.

E ja sam si baš prije neki dan razmišljala o tome. I sad si mi dala dobru ideju da za to unajmim fotografa koji nas je slikao za svadbu (stvarno je super čovjek i ja sam preeezadovoljna slikama). To bi možda negdje u 35.tj, ne prije jer bi htjela da buša bude lijepo velika i okrugla :)))

09. Svibanj 2018. 10:58

Vezano za svekrve, nadam se da moja po necijoj teoriji nece umrijeti mlada jer je stvarno super! Ne petlja se nista, pomoci ce ti sto god treba, imamo super odnos i mislim da cu je lakse moci kontrolirati da ne daje klincima slatko i gluposti nego vlastitu mamu koja nekad pretjeruje.
    Muz i ja smo isli u istu skolu u kojoj je bilo valjda 500 deckiju i 20 cura i on kaze da mene nikad nije vidio  Onda kad je zavrsio i vec isao na faks je slucajno (ili ne? ) dosao pozdraviti u skolu i sreli smo se na hodniku, ja sam njega znala iz vidjenja i preko nekih zajednickih prijatelja, ali njega je zapravo znala cijela skola jer je isao po natjecanjima i puno radio, i pitala ga za neku pomoc oko upisa na faks. Nije mi se tad ni svidjao, nisam ga tako gledala, ali jedna kava, druga kava i evo nas zajedno vec 10 godina! Dakle sudbina 

petrapp2605
    09. Svibanj 2018. 11:08

Jao cure, tak mi je lijepo bilo zadnjih mj dana mm je bio na starom godišnjem, jučer je počeo radit, a danas ide u noćnu 🙄. taman sam se lijepo naviknula da svaku noć spavamo skupa, sad opet odvikavanje

Dea_Rene
    09. Svibanj 2018. 11:14

Mene ce dragi fotkat jer imamo profi fotic 😎 vec od ovog vikenda cemo krenit sa fotkicama 😊
    Sto se tice upoznavanja pa zanamo se oduvjek jos od doba kad su decki bili bljak 😂😂 kod nas je razlila 5 god i jako mi je smjesno kad se sjetim kad je on ganjao cure po ulici a ja jos pravila sladolede od blata 😂😂 Mi smo i vezi 4 i pol godine. A zenit cemo se kad beba poraste da moze sa nama na Marluricius
    Garavusa ti si iz ri?? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.