Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Baby.nb1
    09. Svibanj 2018. 19:00

petrapp2605

Baby.nb1 voće ima šećera ali to su zdravi šećeri koje nikako ne smijemo izbjegavati pogotovo u trudnoći, jer osim šećera voće je bogato vitaminima, mineralima i drugim nutritivno vrijednim tvarima koje su potrebne i tvom i bebinom organizmu. Na količinu voća moraju paziti trudnice koje imaju trudnoćki dijabetes. Bilo da jedeš smiksano u obliku smoothija ili u prirodnom obliku samo ga papaj. Ja isto radim smoothije u nutribulletu jer u njega mogu staviti sve voće koje trebam pojesti a inače ga ne bi pojela u toj količini koja je potrebna.

Super! Hvala na pojasnjenju! I ja najcesce bubnem u nutribullet I znam da sam pojela/popila porciju voca, a super mi funkcionira kao nekakav medjuobrok kad me pocne hvatat glad, a nije mi jos vrijeme za rucak

url=https://lilypie.com]

petrapp2605
    09. Svibanj 2018. 19:13

Baby.nb1 nema na čemu! Ja si znam i doručak napraviti u nutribulletu, mlijeko (nekad bademovo) ili jogurt, zobene pahuljice, banana, malo badema ili lješnjaka, i malo lanenih sjemenki za bolju probavu 🤣i koja borovnica ili malina za boju, i eto doručka u čaši za koktel 😎🍹. 

09. Svibanj 2018. 19:21

Vezano za voce, meni je prije trudnoce jako smetalo kad bi neposredno nakon obroka pojela voce. Uvijek sam ga jela ujutro ili ako je proslo odredjeno vrijeme od rucka. Danas sam recimo odmah nakon rucka jela jagode i sve ok. Prvih nekoliko tjedana trudnoce sam svaku vecer prije spavanja morala pojesti jednu jako kiselu jabuku. Onda sam 10 dana svaki dan radila smoothie od bademovog mlijeka, banane i spinata. Dakle ocito je tijelo tako pitalo. Oduvijek jedem puno voca, ali kazem, ne neposredno nakon obroka, nego tek popodne ili umjesto vecere napravim vocnu salatu.
    Ma jedite kako vas je volja i kako vas pita, bolje secer iz voca nego slatkisa :)

Dija85
    09. Svibanj 2018. 19:25

Cure koje imate nutribullet, zadovoljne ste? Sada je plavi na akciji pa ga gledam stalno. Ali ako je isti kao neki drugi od ne znam 200-300 kn da znam da ne kupujem

petrapp2605
    09. Svibanj 2018. 19:42

Dija85 meni je odličan, u odnosu na ostale multipraktike, šapne miksere, i blendere najbrže mi smiksa kaj god želim i lako se čisti. 

mamika3
    09. Svibanj 2018. 19:51

Upad...Pandica Ti si i na fejsu!Ajd please prenesi Eloi da.mi se.javi sms-om!Kartica mi istekla,ostala sam bez kontakata s.nje!Pa sad hvatam uokolo kontakte!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Baby.nb1
    09. Svibanj 2018. 19:57

Mama ga je kupila i s obzirom da su ga oni malo koristili, proslijedila ga meni kad sam ostala trudna. Meni je super, brzo, jednostavno i lako za oprati, ali nemam s cim usporediti.

url=https://lilypie.com]

Delilah
    09. Svibanj 2018. 20:11

Pricale ste o upoznavanju...
    Ja sam svog predragog upoznala pijana na novoj godinu u jednom klubu i to tako da sam ja njemu viknula sretna nova, kad me prvi put poljubio rekla sam nikad vise 😂 nakon 11 mjeseci prohodali, evo nas zajedno 5 i pol godina, i u braku 4.6. Ce bit dvije godine braka i prva prinova na putu 😀

Dea_Rene
    09. Svibanj 2018. 21:12

Evo majca za mene 😂😂 pronalazi li se jos koja u tome?? 😂😂😂

joNNa
    09. Svibanj 2018. 21:14

svekyca

Pozz cure ,evo ja sa pregleda, sve je u redu, samo sto je ova dr uvjerena da je decko a druga dr mi je dva puta na 4d rekla da je cura, sad vise nista ne znam… I jos mi je krive tablete prepisala, umjesto duphastona mi je prepisala utrogestan a niko se ne javlja na telefon uf …

Moja intuicija je pogrijesila sa tabletama ,pogrijesila je i sa spolom. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.