Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Endzrue
    09. Svibanj 2018. 10:08

Istina uvijek popunjeni i oni s viškom komentiraju prvo kad vide ajmeeee pa nisi dobila ništa kila ili ajmeee guzica ti raste.. Prijatelji koji su zadovoljni sa svojim tijelom i izgledom i samim sobom nisu ni A do sad rekli.. Najjače od svega jako bliska cura koja je trudna mjesec  pol više od mene je dobila 10kg min baš se jako vidi i ona meni ajmeeee kolika ćeš ti bit do kraja ajoooooj.. Mislim si ženo draga pa zar i ti.. U istom smo sosu pa ko te tjera da se trpaš i da mi išta kažeš kao da se hoće utješit što se ne može kontrolirat.. Neke žene su tako gadljive ufff

petrapp2605
    09. Svibanj 2018. 10:11

Moja je ok. Živimo u istoj kući, ok ima i ona nekih svojih politika koje su mene malo čudne al nismo svi isti i ne očekuje da ih ja provodim. Nije mi mama, al nemogu reć da ne brine za mene pogotovo sad kad sam trudna, i skuha ručak kad ja nemogu i počisti kuću, pita dal kaj trebam, jesam jela, hoću nešto drugo i sl. Sve u svemu slažemo se ok. Ugl kad nešto prigovoram mužu uvijek me podrži, što mi puno znači, jer da ima potrebu raditi sve kontra mene mislim da ovaj zajednočki život ne bi baš bio ugodan nikome od nas. 

Crna191
    09. Svibanj 2018. 10:27

petrapp2605

Moja je ok. Živimo u istoj kući, ok ima i ona nekih svojih politika koje su mene malo čudne al nismo svi isti i ne očekuje da ih ja provodim. Nije mi mama, al nemogu reć da ne brine za mene pogotovo sad kad sam trudna, i skuha ručak kad ja nemogu i počisti kuću, pita dal kaj trebam, jesam jela, hoću nešto drugo i sl. Sve u svemu slažemo se ok. Ugl kad nešto prigovoram mužu uvijek me podrži, što mi puno znači, jer da ima potrebu raditi sve kontra mene mislim da ovaj zajednočki život ne bi baš bio ugodan nikome od nas.

lijepo je da je objektivna i podrži te kad si u pravu..
    moja je daleko dosta, ne vidimo se često.. nije da se volimo nešto pretjerano ali poštujemo se. Kad njoj nešto smeta, kaže mi, kad meni nešto smeta, kažem joj..i baš možemo o svemu razg jer nije stari babac..isto je objektivna oko svega i podrži me ako sam u pravu što se mm tiće.. čak i sluša sve naputke o hrani malca jer mi je to najbitnije..da ga ne šopa čokoladama i šta ja znam čime..progledam ja kroz prste često za sve nezdravo ali i ona uvijek pita dal malac nešto smije ili ne..

Isssa
    09. Svibanj 2018. 10:30

Uf koje teme 😂
    Ja sam na +5.5 kg, sasvim ok, ušla sam u trudnoću sa viškom kg, ali sve je bilo u nogama i guzi, trbuh ravan a cice srednja žalost 😂, a sada su te kile otišle u trbuh i cice, napokon izgledam proporcionalno 😂😂😂😂, nisam dobila nikakav loš komentar, a i da jesam baš me briga, oko toga sam stvarno hladna ko će kaj reć i misliti, boli me džon 😀
    A kaj se tiče svekrve, moja mi je bila ko druga mama, svekrva za poželjeti ali nažalost je umrla mlada, imala sam čast s njom provesti 4 godine, nema je već 10 god i skoro nema dana da je se ne sjetim, baš fali jako 😭, dobre svekrve odu mlade a one zločeste žive 100 godina i zagorčavaju svima život 😤
    OGTT sam obavila jutros, 2 dana sam pazila kaj jedem, dijetna hrana 😟, ali sam sada mrknula burek (pitu) s krumpirom, kavu i cedevitu 😀
    Nego cure ajmo mi na ljepše teme 😀, kak ste upoznale svoje muževe????? 

09. Svibanj 2018. 10:31

Crna191 - ma nemam ništa protiv savjeta ako su dobri. Evo, Endzrue i ti ste mi danas pojasnile položaj M i C i dale materijal za proučavanje za nosiljke i čitam i vidim da je itekako utemeljeno antropološki, psihološki, razvojno... Takav savjet trebam i takav savjet volim. 
    Ali kada kažu da djetetu treba natrljati desni rakijom da ne bole zubi kada rastu, pa umočiti dudu u vino ako neće zaspati, pa meni dođe da vrištim. Onda kada pokušavaš reći da je to metoda od prije 60g koja danas ne stoji - dobijem odgovor "Kako su naše bake i mame, pa nam nije ništa... " 
    S druge strane, postoji dosta kontroverznih savjeta. Neki kažu DA a neki NE za dudu. Postoje argumenti i za i protiv a isto tako nisu primjenivi u svim situacijama. Muž i ja smo proučvali i odlučili da ćemo djetetu dati dudu jer postoji korelacija između SIDS-a i nekorištenja dude. Navodno zbog toga što sisanje dude sprečava da dijete u potpunosti utone u najdublji san jer se navodno SIDS pojavi u najdubljem snu.
    Ja znam da mi je ovo prvo dijete i da imam cijeli novi svijet za proučiti ali zato imamo ovakve forume, blagodati interneta (samo treba biti skeptičan prema svakakvim izvorima) a i zdravi razum i logiku da odvagnemo što je nama primjenjivo jer postoji i razlika u osobnim potrebama. 

Baby.k
    09. Svibanj 2018. 10:34

garavusa005

Bruncili

Hahahah kud god okrenule zavrsile smo na svekrvi. Zavidim onima kojima je svekrva super, moja je kuja na kvadrat, iskoristila je moje poslovno odsustvo da sinu napuni glavu… doslovce sam luda

Moja je bila super dok nije svekar umro. S njom sam mogla o više toga razgovarati nego sa vlastitom mamom i češće sam ju viđala nego svoju. Sad ima takta ko slon u staklani.

Identična situacija i kod mene.

09. Svibanj 2018. 10:34

Baby.nb1

Ma mene nije bilo briga za komentare dok nije dosao od doktora. Ma najgore je sto imam osjecaj da te odmah zamisle kako se prezderavas, ono, u jednoj ruci kanta cipsa, u drugoj kila bataka… Al da ste me cule kad je rekao ne znam, mozda izbacit grickalice, a ja NE JEDEM IHskoro je prosao ko i dida u sparu

Već sam pisala kako je mene moj stavio na dijabetičku dijetu do 1800kcal zbog +9kg i šećera 5,5 za koji sam rekla da nije valjan jer nisam mogla ne jesti noću zbog napadaja gladi. I još je rekao "smanjite šećer" a meni od šećera bude mučno  

09. Svibanj 2018. 10:37

Isssa

Nego cure ajmo mi na ljepše teme 😀, kak ste upoznale svoje muževe?????

Mi smo se sreli kao u Balaševićevoj pjesmi " - .... drug je studirao sa njom, pa smo se najzad sreli ona i ja..."  kretali se u istom društvu a onda se prijateljstvo pretvorilo u nešto više. 

petrapp2605
    09. Svibanj 2018. 10:39

Isssa moj mužek i ja smo se upoznali nakon tjedana dopisivanja na fejsu 😂, skužila sam da je on bratić mog prijatelja iz osnovne škole koji živi 3 kuće dalje od moje bake, i onda sam se pristala otić s njim na kavu. Bilo mi je fascinantno kako se mi nikada kao djeca nismo igrali zajedno a često smo provodili vrijeme ja kod bake a on kod tete, jer smo vršnjaci. I tako kava po kava, i desila se ljubav 😍. Ove godine će biti 8 godina od kad smo zajedno, a još malo nam je i prva godišnjica braka. 

petrapp2605
    09. Svibanj 2018. 10:42

Crna191 hahaha, potpisujem ovo za zločeste svekrve 🤣🤣🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.