Meni sok od narance i limunada najvise :)
A odkad su mi prestale mucnine opet mi se vratio apetit za salatom koju sad posteno zakiselim.

Hello curke da se malo i ja javim...sutra imamo pregled pa sam nestrpljiva.. Ja sam vise na slano fokusirana..a mucnine i tlak me i dalje muce.. I uopce se ne osjecam ponajbolje zadnjih dana i vec sad mi je tako tesko i jedva cekam rodit-nemam pojma kaj ce bit kasnije 🙁
Nego, ima još tko da je lud za kiselim?
Kad se nekome jede jako kiselo znači da fali vitamina C (tijelo traži ) tako da si probaj povećati taj unos preko voća i povrća.. Ja recimo nemam nikakvu želju za nečim posebnim ni slatko bi slano ni kiselo.. Jedem normalno kao i prije trudnoće i apetit mi nije podivljao jer se trudim raznoliko jesti s razmakom od max 3-4 sata pa eto ako će pomoć savjet :)
Nego, ima još tko da je lud za kiselim?
Jooj neee, ja ne podnosim kiselo nikako. Papriku ni inače ne jedem jer mi teško sjeda na želudac, kisele krastavce jedino u francuskoj, a kad radim salatu onda samo jabučni ocat ili limun, jer mi je od mirisa običnog alkoholnog octa muka 🤢🤢🤢. Ugl od tog kiselog jedem samo ciklu koju mama sprema jer ju ne za kiseli kao svi ostali pa mi je ok, i volim domaće kiselo zelje al sezona mu je tako i tako gotova...

Pitanje cure, kada se isle provjeravati OGTT kako ste se narucivale meni je gin rekla da se moram naručiti a kada sam zvala dok. Opce prakse je rekla da ona u trudnoci nema nista samnom i da sve to mora gin.. Tako je bilo i za stitnjacu lada sam isla je rekla ja to ne radim kada si trudna sve ti radi gin.. Sada neznam di da se idem naruciti a spadam pod Pulu s obzirom na dok.opce prakse.... Hmmmm 🤷♀️🤷♀️

Pitanje cure, kada se isle provjeravati OGTT kako ste se narucivale meni je gin rekla da se moram naručiti a kada sam zvala dok. Opce prakse je rekla da ona u trudnoci nema nista samnom i da sve to mora gin.. Tako je bilo i za stitnjacu lada sam isla je rekla ja to ne radim kada si trudna sve ti radi gin.. Sada neznam di da se idem naruciti a spadam pod Pulu s obzirom na dok.opce prakse…. Hmmmm 🤷♀️🤷♀️
Jesi dobila uputnicu od ginekologice?

Pitanje cure, kada se isle provjeravati OGTT kako ste se narucivale meni je gin rekla da se moram naručiti a kada sam zvala dok. Opce prakse je rekla da ona u trudnoci nema nista samnom i da sve to mora gin.. Tako je bilo i za stitnjacu lada sam isla je rekla ja to ne radim kada si trudna sve ti radi gin.. Sada neznam di da se idem naruciti a spadam pod Pulu s obzirom na dok.opce prakse…. Hmmmm 🤷♀️🤷♀️
Gin ti da uputnicu ili posalje elektronsku, a narucivanje ovisi o labaratoriju gdje vadis krv, u nekima se moras narucit jer primaju odreden broj trudnica a u nekima samo dodes i to je to...

I kod mene I kiselo I slano bolje prolazi od slatkog... od slatkog jedino sladoled...
Ja ne znam kako vi, ja evo pospremam stan cijeli dan jer naravno u subotu nisam, al sam toliko spora da je to strasno... 😂😂😂 svako malo pauza, pa piti, pa jesti, pa piskiti, necu ovako do sutra zavrsit 🙆

url=https://lilypie.com]
Nas_bebac kod mene u Ri funkcionira da mi ginekolog da upitnicu i samo dodem u zavod za javno zdravstvo i tamo to odradim bez prethodne najave.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji