Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Elza
    07. Svibanj 2018. 14:01

Meni sok od narance i limunada najvise :)
    A odkad su mi prestale mucnine opet mi se vratio apetit za salatom koju sad posteno zakiselim. 

• LadyDi19
    07. Svibanj 2018. 14:07

Hello curke da se malo i ja javim...sutra imamo pregled pa sam nestrpljiva.. Ja sam vise na slano fokusirana..a mucnine i tlak me i dalje muce.. I uopce se ne osjecam ponajbolje zadnjih dana i vec sad mi je tako tesko i jedva cekam rodit-nemam pojma kaj ce bit kasnije 🙁

Endzrue
    07. Svibanj 2018. 14:31

Kalanhoja

Nego, ima još tko da je lud za kiselim?

Kad se nekome jede jako kiselo znači da fali vitamina C (tijelo traži ) tako da si probaj povećati taj unos preko voća i povrća.. Ja recimo nemam nikakvu želju za nečim posebnim ni slatko bi slano ni kiselo.. Jedem normalno kao i prije trudnoće i apetit mi nije podivljao jer se trudim raznoliko jesti s razmakom od max 3-4 sata pa eto ako će pomoć savjet :) 

petrapp2605
    07. Svibanj 2018. 14:51

Kalanhoja

Nego, ima još tko da je lud za kiselim?

Jooj neee, ja ne podnosim kiselo nikako. Papriku ni inače ne jedem jer mi teško sjeda na želudac, kisele krastavce jedino u francuskoj, a kad radim salatu onda samo jabučni ocat ili limun, jer mi je od mirisa običnog alkoholnog octa muka 🤢🤢🤢. Ugl od tog kiselog jedem samo ciklu koju mama sprema jer ju ne za kiseli kao svi ostali pa mi je ok, i volim domaće kiselo zelje al sezona mu je tako i tako gotova...

• Malaja12
    07. Svibanj 2018. 15:09

Pitanje cure, kada se isle provjeravati OGTT kako ste se narucivale meni je gin rekla da se moram naručiti a kada sam zvala dok. Opce prakse je rekla da ona u trudnoci nema nista samnom i da sve to mora gin.. Tako je bilo i za stitnjacu lada sam isla je rekla ja to ne radim kada si trudna sve ti radi gin.. Sada neznam di da se idem naruciti a spadam pod Pulu s obzirom na dok.opce prakse.... Hmmmm 🤷‍♀️🤷‍♀️

Elza
    07. Svibanj 2018. 15:14

Nas_bebac

Pitanje cure, kada se isle provjeravati OGTT kako ste se narucivale meni je gin rekla da se moram naručiti a kada sam zvala dok. Opce prakse je rekla da ona u trudnoci nema nista samnom i da sve to mora gin.. Tako je bilo i za stitnjacu lada sam isla je rekla ja to ne radim kada si trudna sve ti radi gin.. Sada neznam di da se idem naruciti a spadam pod Pulu s obzirom na dok.opce prakse…. Hmmmm 🤷‍♀️🤷‍♀️

Jesi dobila uputnicu od ginekologice?

Gold👑
    07. Svibanj 2018. 15:16

Nas_bebac

Pitanje cure, kada se isle provjeravati OGTT kako ste se narucivale meni je gin rekla da se moram naručiti a kada sam zvala dok. Opce prakse je rekla da ona u trudnoci nema nista samnom i da sve to mora gin.. Tako je bilo i za stitnjacu lada sam isla je rekla ja to ne radim kada si trudna sve ti radi gin.. Sada neznam di da se idem naruciti a spadam pod Pulu s obzirom na dok.opce prakse…. Hmmmm 🤷‍♀️🤷‍♀️

Gin ti da uputnicu ili posalje elektronsku, a narucivanje ovisi o labaratoriju gdje vadis krv, u nekima se moras narucit jer primaju odreden broj trudnica a u nekima samo dodes i to je to... 

• Malaja12
    07. Svibanj 2018. 15:29

Svekyca hvala ti 😉

Baby.nb1
    07. Svibanj 2018. 15:39

I kod mene I kiselo I slano bolje prolazi od slatkog... od slatkog jedino sladoled...
    Ja ne znam kako vi, ja evo pospremam stan cijeli dan jer naravno u subotu nisam, al sam toliko spora da je to strasno... 😂😂😂 svako malo pauza, pa piti, pa jesti, pa piskiti, necu ovako do sutra zavrsit 🙆

url=https://lilypie.com]

Dea_Rene
    07. Svibanj 2018. 15:40

Nas_bebac kod mene u Ri funkcionira da mi ginekolog da upitnicu i samo dodem u zavod za javno zdravstvo i tamo to odradim bez prethodne najave. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI