Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Princess_
    07. Svibanj 2018. 13:27

Ljetna_dama

Princess_

Pozdrav dame,nadam se da ste danas sve dobro raspolozene ☺ Ja imam jedno pitanje vezano za odnose u 6 om mjesecu trudnoce sam i moram priznati da rijetko kada imamo odnose mene sve strah iako nisam dobila zabranu od doktorice jer je sve hvala Bogu uredu ali sinoc smo imali duze nego inace ( 8 minuta 😂) i u jednom trenu mi bi neugodno ali jako cudno za opisati kako i stali smo tu..Medjutim kada sam otisla u wc i obrisala se vidjeh da nije sve dole tako reci cisto nego kaoo kaoo smedjaksto ali tako se slabo vidi da ti treba lupa,mene nista ne boli ali sam svakako jako zabrinita sta se desilo i sada naravno sve cekam da se beba javi kojim udarcem ali nista😥😵😭 Da li ste imale neka slicna iskustva ne bih da idem zbog toga odmah kod ginekologa bila sam prije dva dana 😵😵 Ljubim vas javite se 💔

Ako ti nije doktor zabranio,mislim da nemas brige. Ali slusaj svoje tijelo najbolje. Ja sam u zadnje dvije imala odnose do kraja skoro,i to da oprostite maratonske 😁.
    Meni je i sad libido skocio u nebesa,za sad nema zabrana od doktora,samo je rekao da slusam tijelo i da napomenuo mi je da nemora bas bit po pola noci akcija 😂😂😂 jer sam ga ja pitala i rekla mu općenito kakvi su nam odnosi.
    Samo da mrvicu usporimo i dok god meni pase na problema.
    Tako da ako si bas zabrinuta nazovi ginekologa da se smiris,a za sve ostalo slusaj sebe i tijelo.
    Alaaa sam ga oduzila 😁

Hahaah ma odlican komentar nasmijala si me 😂 Evo mala se pocela udarati cim sam onako sva tuzna sjela na pod i uzela kinder cokoladicu hahah a na papiru nemaa nitaaa ☺☺😊😊 Hvalaa na komentaruu 😂😂😘

• Princess_
    07. Svibanj 2018. 13:30

christyy

Princess_ ja mislim da je tebe samo ulovila panika jer i sama si napisala da te svih 6 mj strah i sada kada ste imali odnos ti odmah gledaš da se nešto loše desilo. Na tvom mjestu bi sačekala da se beba javi, a sigurno hoće. Čovjek kad je u panici samo gleda najgore.

Javilaaa see evo je zivahnaa 😀 To sam samo cekala a mislim da nema vise odnosa 😥

• Princess_
    07. Svibanj 2018. 13:32

Kalanhoja

Princess.. meni kad je uzimala papu je rekla da ako vidim da malo krvarucka da se ne brinem jer da je dolje sve oteceno i prokrvljeno zbog hormona i di god da pipne da odmah prokrvari.. Tako da po meni nije cudno akoje koja kapilarica pukla

Cudno mi znas bilo jer mi je za ocekivati ranije a ne bas kada sam 6ti mjesec ali evo javila se mala tako da mi je lakse mnogo 😧

• Princess_
    07. Svibanj 2018. 13:35

petrapp2605

Kalanhoja

Princess.. meni kad je uzimala papu je rekla da ako vidim da malo krvarucka da se ne brinem jer da je dolje sve oteceno i prokrvljeno zbog hormona i di god da pipne da odmah prokrvari.. Tako da po meni nije cudno akoje koja kapilarica pukla

Tako je i meni moja rekla, da ne ne prepadnem ako slučajno vidim koju točkicu krvi, da je to kapilarica jer je dolje sve ful osjetiljivo, pogotovo ako do sada niste imali odnose, tako da ne brini.

Ah mislim da trebaju ove ginekologice odmah sve da nam kazu i za odnose i za moguce to nazovi krvarenje mada je vidi se bas stara krv smedjkasto bas ono ne lici na krv ali dzaba ja sam se prestrasila ali bebica mi se tek sada javila i to fino bas tako da mi je pao kamen sa srca a odnose imam bukvalno jednom mjesecno,u svakom slucaji hvala vam do nema sto ste odmah sve pisale 💕

Elza
    07. Svibanj 2018. 13:44

Teta, mozda i bolje da ne petlja previse s tim ultrazvukom ipak se zapravo ne zna koliko to bebicama smeta. Bitno da je sve u redu, a drugi put cete se vise gledati :)

Elza
    07. Svibanj 2018. 13:48

Nego, ima još tko da je lud za kiselim? 

Ljetna_dama
    07. Svibanj 2018. 13:52

Princess_

Ljetna_dama

Princess_

Pozdrav dame,nadam se da ste danas sve dobro raspolozene ☺ Ja imam jedno pitanje vezano za odnose u 6 om mjesecu trudnoce sam i moram priznati da rijetko kada imamo odnose mene sve strah iako nisam dobila zabranu od doktorice jer je sve hvala Bogu uredu ali sinoc smo imali duze nego inace ( 8 minuta 😂) i u jednom trenu mi bi neugodno ali jako cudno za opisati kako i stali smo tu..Medjutim kada sam otisla u wc i obrisala se vidjeh da nije sve dole tako reci cisto nego kaoo kaoo smedjaksto ali tako se slabo vidi da ti treba lupa,mene nista ne boli ali sam svakako jako zabrinita sta se desilo i sada naravno sve cekam da se beba javi kojim udarcem ali nista😥😵😭 Da li ste imale neka slicna iskustva ne bih da idem zbog toga odmah kod ginekologa bila sam prije dva dana 😵😵 Ljubim vas javite se 💔

Ako ti nije doktor zabranio,mislim da nemas brige. Ali slusaj svoje tijelo najbolje. Ja sam u zadnje dvije imala odnose do kraja skoro,i to da oprostite maratonske 😁.
    Meni je i sad libido skocio u nebesa,za sad nema zabrana od doktora,samo je rekao da slusam tijelo i da napomenuo mi je da nemora bas bit po pola noci akcija 😂😂😂 jer sam ga ja pitala i rekla mu općenito kakvi su nam odnosi.
    Samo da mrvicu usporimo i dok god meni pase na problema.
    Tako da ako si bas zabrinuta nazovi ginekologa da se smiris,a za sve ostalo slusaj sebe i tijelo.
    Alaaa sam ga oduzila 😁

Hahaah ma odlican komentar nasmijala si me 😂 Evo mala se pocela udarati cim sam onako sva tuzna sjela na pod i uzela kinder cokoladicu hahah a na papiru nemaa nitaaa ☺☺😊😊 Hvalaa na komentaruu 😂😂😘

Drago mi je da sam te bar malo nasmijala ako nista drugo 🤗😊, vidis da je sve u redu. Samo bez brige i opusteno. A bebici ocito pase slatko kad se odmah javlja 🤗. 
    A tu smo da utjesimo i pomognemo jedna drugoj i eto malo nasmijemo

Ljetna_dama
    07. Svibanj 2018. 13:53

Kalanhoja

Paprika,zelena salata, krastavci.... Mislim da netrebam dalje hahaha 😀

Dea_Rene
    07. Svibanj 2018. 13:58

Kalanhoja

Daaa kiselo i slano 😊😊 

Elza
    07. Svibanj 2018. 14:01

Meni sok od narance i limunada najvise :)
    A odkad su mi prestale mucnine opet mi se vratio apetit za salatom koju sad posteno zakiselim. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.