Hvala PlavaBorovnica!
Nisam jos uspjela pohvatati tko je u kojem tjednu, mozda da se napravi neka tablica?
Evo cure, ja s drugog pregleda.. Sve je ok, beba raste 😊
Za ono smeckarenje mi nije nista rekao, ali prestalo je tako da mislim da nemam brige 😊
Mislim da bi nam svima bilo lakse pratiti tko je u kom tjednu kad bi svi imali stickere.. Tako bi ispod svakog komentara pisali tjedni 😘
Jane Doe, bravo za pregled i bebu koja napreduje!
Moze upute kako staviti sticker?
Jane Doe, bravo za pregled i bebu koja napreduje!
Moze upute kako staviti sticker?
Ideš na ovu stranicu lilypie i odabereš tamo Pregnancy, pa uneseš sve parametre i na kraju kada ju kreiraš imat ćeš kao kodove. Vidjet ćeš posebno za forume. Copy i paste u potpis (bas na tvom osobnom profilu) i za provjeru pogledaj neki od napisanih postova, trebalo bi se vidjeti. Ako ne, probaj idući kod dok to ne uspije
Evo cure, ja s drugog pregleda.. Sve je ok, beba raste 😊
Za ono smeckarenje mi nije nista rekao, ali prestalo je tako da mislim da nemam brige 😊
Mislim da bi nam svima bilo lakse pratiti tko je u kom tjednu kad bi svi imali stickere.. Tako bi ispod svakog komentara pisali tjedni 😘
Lipo!
Curke evo i mene nakon godinu dana u grupi, ali nadam se s boljim ishodom nego lani kad je zavrsilo kiretazom. Zadnja menga mi je bila 25.12 a evo vec imala 2 pregleda. Prvi sam se bila narucila za prosli tjedan ali u iscekivanju pregleda me sokirao smeckasti iscjedak. Lijecnik je rekao da je sve ok i propisao mi duphaston 3x na dan. Na tom prvom pregledu je samo potvrdio trudnocu i uzeo briseve koji su sterilni 😁 danas sam imala drugi pregled gdje je cuo srceko ali kaze pocetna akcija srca. Volio bi da je jace i narucio me za tjedan dana. Kaze da je jako optimistican, ali je isto tako svjestan mog straha zbog prosle trudnoce. Kako su vama obznanile rad srca? Ja sam sad 6 +3/7, a kako su mi se zmrdali ciklusi nakon kiretaze, veli da ce mozda iduci tjedan "jace" kucati...
Bruncili i Teta55 dobro dosle! Zelim vam urednu trudnocu, a vi treba da vjerujete da ce tako biti i biti ce!😊
Jane_Doe super da je sve ok! 😊 Idemo do medalje! 😃 Sto se smedjkastog tice i ja sam ga imala proslu sedmicu i to sam mu rekla juce na pregledu, i nista mi nije rekao. Sad mi se ponekad pojavi zuckast iscjedak, a mozda je i bijel ali na gacicama kad se osusi djeluje zuckasto...Juce je bio malo tamniji, ali to sam pripisala jucerasnjem pregledu...
Da li ste vi primijetile lagano povišenu temperaturu? 🤔 Meni se krece od 36,8 do 37. I ja osjećam da mi je vruce....
https://lb1f.lilypie.com/aOUdp2.png
Curke evo i mene nakon godinu dana u grupi, ali nadam se s boljim ishodom nego lani kad je zavrsilo kiretazom. Zadnja menga mi je bila 25.12 a evo vec imala 2 pregleda. Prvi sam se bila narucila za prosli tjedan ali u iscekivanju pregleda me sokirao smeckasti iscjedak. Lijecnik je rekao da je sve ok i propisao mi duphaston 3x na dan. Na tom prvom pregledu je samo potvrdio trudnocu i uzeo briseve koji su sterilni 😁 danas sam imala drugi pregled gdje je cuo srceko ali kaze pocetna akcija srca. Volio bi da je jace i narucio me za tjedan dana. Kaze da je jako optimistican, ali je isto tako svjestan mog straha zbog prosle trudnoce. Kako su vama obznanile rad srca? Ja sam sad 6 +3/7, a kako su mi se zmrdali ciklusi nakon kiretaze, veli da ce mozda iduci tjedan "jace" kucati…
Bruncili, čestitam i dobrodošla. Ja sam sa 6+2 bila na prvom pregledu, i srce je kucalo.
Dobro došle nove curke, želim vam urednu trudnoću 😀
A kaj se tiče temperature od 37, imala sam ju cijelo vrijeme, sada je pala na 36,5, a to je kolko sam čitala sve normalno s obzirom na tjedan trudnoće 😀
Sortiraj odgovore
Najstariji