Pozdrav cure, ja sam jucer imala svoj drugi prvi pregled, vidi se mrva, srce kucaveli sve je kako sada treba biti, danas sam na 7+5, na nalazu pise oc.termin 23.09.
Kontrola za dva tjedna i moram izvaditi hormone stitnjace, ne znam cemu jer nisam do sad imala problema al valjda dr.zna, i cak dosta brzo kontrola, nadam se da je i to normalno
Ja se do danas nisam nista udebljala, iako mi se zadnja dva dana otvorio apetit dosta.
Cestitam Suncica!!
Meni su radili hormone stitnjace zbog nekih sasvim desetih simptoma, a medjuostalim i zbog mrsavosti i nalazi su bili ok.
Tako da moguce da doktori salju na te pretrage i u trudnoci, bez obzira da li imas ili nemas neke odredjene probleme.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Čestitam novim curama i dobrodošle😁. Cure i ja sam napuhnuta, bas gledam kako mi je drob iskocio.. Ne znam je li zbog jedenja. Mucnine onako i nemam bas., samo kad sam gladna. Iza pregleda su se drastično smanjile. Pretpostavljam psiha. Sta god pojedem napušem se. Nevjerojatno nešto.. I vjetrovi me ubili hahahah. Umorna ko pas. I to je to od mene 😁 za tjedan dana pregled nadam de da ce sve biti ok.
Ja nisam baš mršava, ima viška kod mene ali evo u prvoj trudnoći sam dobila 14kg a 2 mjeseca nakon poroda sam bila na -20 kg. Naravno tu veliku ulogu (po meni) igra i dojenje. Kad sam prestala dojiti odmah su se vratile 4 kg
url=https://lilypie.com]
Dobro jutro svima! Pridruzujem se i ja jesenskim bebama 2018!
Jucer je test bio pozitivan, beta 80, 4+2.
Ovo mi je 4. trudnoca, ali nazalost nijedan porod, sva tri spontana su bila oko 8tt.
Uzimala sam klomifen, sad sam na utrogestanu i clexanu, a pijem andol i prenatalne vitamine.
Nadam se da cemo se jos dugo druziti :)
Ovo mi je 4. trudnoca, ali nazalost nijedan porod, sva tri spontana su bila oko 8tt.
Uzimala sam klomifen, sad sam na utrogestanu i clexanu, a pijem andol i prenatalne vitamine.
Dobrodošla Teta55, ma uz ovako dobru atmosferu u ovoj temi, ne sumnjam da ćemo se pratiti i podržavati i kad rodimo a kamoli do tada. Pretpostavljam da piješ andol za "razrjeđivanje" krvi. Da te utješim, moja jako bliska prijateljica je isto imala 4 trudnoće, a samo jedna je završila porodom. Rodila je prekrasnog sinčića. Sada je isto na andolu (samostalno) jer planiraju još djece i rade na tome.
Dobrodošla Teta55, nadam se da ćemo se družiti do kraja ovoga puta 😀
Moje 2 prijateljice su imale istu situaciju, prekid trudnoće u 8 tt, uzrok trombofilija😤
Jedna ima evo 2 dijece (2god i 4 mj), a druga je u 7 mj trudnoće😀
Hvala cure! A da, dogadja se, na to ne mozemo utjecati..
Kod mene se nezna uzrok iako imam nadjene neke trombofilijske faktore, ali tu nema druge nego pokusavati :)
Nadam se da ce ovaj put biti sve u redu :)
Od jucer sam prehladjena, imam temp i jaku grlobolju, ali proci ce to brzo sigurno :)
Puse svima! :-*
Dobro jutro cure . Dali se sve budimo gladne ili to samo ja?
Teta55 nadam se da će sve biti dobro. Imala sam 2 biokemijske, i na drugoj su sumnjali na vanmaterničnu, pa sam bila u Petrovoj par dana. Do mene je ležala jedna divna pozitivna žena koja je čuvala trudnoću..Bila je u 7 mjesecu, a ima trombofiju, i ne sjećam se više 2 ili 3 spontana... Ali je uspjela, tako da vjerujem da će i kod tebe sve biti dobro . Samo pozitivne misli..
Hvala losah, ma samo pozitiva!
Ne opterecujem se zapravo, jer ne mogu nista napraviti da se trudnoca odrzi, tako da samo gustam :)
Dobrodošla teta ,svima bi nam dobro došao tvoj pozitivan stav :)
Sortiraj odgovore
Najstariji