Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • pandica1805
    07. Veljača 2018. 16:20

Wannabe drzi se. Ima jos nade ii uz tebe smo.
    Cure ja sam tak stalno umorna i stalno mi je hladno za poludit.. samo gledam di cu lec i pokrit se. Ima koja takvo nesto?

sarajka
    07. Veljača 2018. 16:29

christyy

Socka2501

Eto opet mene 😉 užasno mi je zanimljivo čitati vaša iskustva. Ja i dalje nemam nikakvih simptoma. Zadnja m bila 27.12, dva kućna testa pozitivna. Naručena sam kod ginićke 12.02. i ne mogu se dočekati. Inače mi je to prva trudnoća i ne znam što očekivati na pregledu. Što vam sve radi ginić kod prvog pregleda kao trudnici? 😊

Ista situacija samo ja kasnim 2 dana.. Zadnja M je bila 29.12. a naručena sam 14.02.. Isto prva trudnoća

cristyy, i ja sam imala zadnju M 29.12. 😀 Sutra sam narucena kod ginekologa....Pomalo se plasis sta Ce mi reci.🙄 Kakve simptome ti imas? Ja sam do prije par dana imala jake grceve, kao da cu dobiti. Sad imam samo blage, pa se pitam da li je to normalno? I da, grudi su mi bolne, i stalno sam pospana...

https://lb1f.lilypie.com/aOUdp2.png

07. Veljača 2018. 16:32

pandica1805

Cure ja sam tak stalno umorna i stalno mi je hladno za poludit.. samo gledam di cu lec i pokrit se. Ima koja takvo nesto?

Pandica i ja stalno ležim i spavam. 

Bome i meni se čini da ćemo na jesen imati baby boom :-) 

07. Veljača 2018. 18:36

pandica1805

Pandica1805  tako  i jaa... 

• pandica1805
    07. Veljača 2018. 20:11

Onda se suosjecamo..
    Sarajka ja sam imala i u prvoj t i sad tako grceve i to svaki dan svako malo a sad evo sve rijede. Tu i tamo me kroz dan uhvati. To je sve ok, maternica se siri i priprema :) 

Omerta
    07. Veljača 2018. 20:27

PlavaBorovnica jos uvijek cekam prvi pregled. Posto ovdje u Danskoj rade samo dva uzv u trudnoci, a prvi tek izmedju 11-13 tjedana, narucila sam se privatno za dva tjedna iako mozda odem vec sljedeci tjedan kad bi trebala biti 7+5. Nemam nikakvih simptoma za sad osim sto me povremeno bocka dolje.

Be the change you wish to see in the world.. 💚

koskica
    07. Veljača 2018. 21:52

Bok cure,
    Ja sam se počela umarati brže no inače. Odnesem malu na kat u krevetić i ne mogu doći do zraka. 
    Malo me kao "peče" želudac kad osjetim glad pa nešto pojedem i dobro je. Ja isto ne radim, na porodičnom sam. Razmišljam dal' da tražim komplikacije jer mi se nejde na posao na 2,5mj, zato što je u firmi koma i Već mi bude onda 5 mjesto. Pa ću probati to nekako izbjeći ako će ići.
    Nove cure dobrodošle, želim da imate čim manje mučnina. Kao ja u prvoj trudnoći. Gotovo nikakvih simptoma par mjeseci osim što mi se povećavao trbuh. 
    Ja sam kupila elevit pronatalitetnoj i to pijem. 
    Kavu pijem jednom na dan nesicu jer sam u protivnom usporeni film i ne funkcionira. Nisam pušač. I evo popila sam danas 1 dcl crnog vina 😀
    Može tablica sa datumima. Ja inače slabo pamtim tu pa ne znam ni kako ću vas poslovati sa tablicom. 
    Cure od kuda ste? Ja vž? Ima još netko iz vž-a.
    Pandica najgore je iza tebe, spremanje, put, raspremanje pa opet spremanje. Sad će ti bit malo lakše.

url=https://lilypie.com]

christyy
    08. Veljača 2018. 07:59

Sarajka

christyy

Socka2501

Eto opet mene 😉 užasno mi je zanimljivo čitati vaša iskustva. Ja i dalje nemam nikakvih simptoma. Zadnja m bila 27.12, dva kućna testa pozitivna. Naručena sam kod ginićke 12.02. i ne mogu se dočekati. Inače mi je to prva trudnoća i ne znam što očekivati na pregledu. Što vam sve radi ginić kod prvog pregleda kao trudnici? 😊

Ista situacija samo ja kasnim 2 dana.. Zadnja M je bila 29.12. a naručena sam 14.02.. Isto prva trudnoća
    cristyy, i ja sam imala zadnju M 29.12. 😀 Sutra sam narucena kod ginekologa….Pomalo se plasis sta Ce mi reci.🙄 Kakve simptome ti imas? Ja sam do prije par dana imala jake grceve, kao da cu dobiti. Sad imam samo blage, pa se pitam da li je to normalno? I da, grudi su mi bolne, i stalno sam pospana…

Od simptoma ništa posebno, užasno sam umorna i danas mi se ujutro bas zavrtilo da sam morala izaći na zrak jer sam mislila da ću se onesvijestiti... mučnina nemam još nikakvih, grčevi se povremeno jave ali blagi, ništa strašno... za sad je sve u redu i eto čekam taj pregled.. obavezno se javi nakon ginekologa baš me zanima sve 

08. Veljača 2018. 08:52

Hej buduće mamice! Kako ste mi? 

koskica je spomenula Elevit. Meni je med. sestra rekla samo da uzimam folnu kiselinu. Prije nego sam zatrudnila pila sam A-Z mama (iz DM-a), 30ak kn koštaju, pa sam s njima i nastavila. Na deklaraciji piše da su made in Germany i da zadovoljavaju potrebe za folnom kiselinom 200%, Zapravo, prema deklaraciji imaju dosta dobar sadržaj jedino što sam primjetila da ne sadržavaju kalcij tako da unosim više kroz hranu. Inače ne pijem mlijeko, ali Alpsko mi paše tako da obavezno čaša dnevno, puuuuno ementalera i dodanog vrhnja uz skoro svako jelo. 

Koje vi dodatke pijete? 

• Socka2501
    08. Veljača 2018. 10:08

Wannabe jaaaaooo, užasno mi je žao. 😓 
    Evo curke ja s nestrpljenjem očekujem prvi pregled koji je u ponedjeljak. I dalje nemam nikakvih simptoma što me plaši obzirom da smo pred 7.tjednom. Svi mi govore da to nije razlog za brigu, al ne mogu si pomoći 😓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.