Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • NemamNadimak77
    10. Veljača 2018. 18:28

5+5...
    Od jutros, na wc papiru ostaju smećkasti tragovi...
    Čitala sam da nije zabrinjavajuće dok nije crveno ili rozo...ima li koja iskustva? Da se spremim na hitnu? Da čekam ponedjeljak pa nazovem svog doktora? 
    Inače, sljedeća kontrola mi je za 12 dana.

• Bruncili
    10. Veljača 2018. 18:33

NemamNadimak77

5+5…
    Od jutros, na wc papiru ostaju smećkasti tragovi…
    Čitala sam da nije zabrinjavajuće dok nije crveno ili rozo…ima li koja iskustva? Da se spremim na hitnu? Da čekam ponedjeljak pa nazovem svog doktora?
    Inače, sljedeća kontrola mi je za 12 dana.

Ja bih otisla na hitnu, nikad se ne smije s tim igrati i mjsliti da nije nista. A pogotovo cekati 12 dana...dugo je to jer moze bit svasta...pls javi kako je proslo ako odes

10. Veljača 2018. 18:36

Socka, nemam ti drugi savjet nego da ne citas po netu, radije citaj knjigu, gledaj film i izadji van na kavu, zaokupi se necim da ti vrijeme brze prodje :)
    Nemam nadimak, ja sam na bilo koji smeckasti iscjedak odmah isla na hitnu i nikad nije dobro zavrsilo, pa definitivno nebi mogla cekati 12 dana d pregleda, ali ako se dobro osjecas i nemas nekih bolova, mozda je neka zilica puknula i nema razloga za brigu..

• pandica1805
    10. Veljača 2018. 20:55

Sjecam se da sam i ja u prvoj trudnoci imala milijun briga i pitanja. Bilo me strah bilo sta radit ali trudnoca nije nikakva bolest i uzivajte setajte radite sto volite :) muz i ja smo jaako puno setali znala sam preci po 15km u danu kad bi isli setat :)
    Ali sto se tice bilo kakvog iscjetka odite kod dr. Bolje da pitate pa makar i ne bilo nista. 

PlavaBorovnica
    10. Veljača 2018. 21:04

Da, i ja puno šetam. Svakodnevno odšetam 5,6 ,km a kad mi je Ljubav blizu i više. Šetnja me smiruje, ne mogu reći da mi pomaže kod mučnina, ali mi ni ne odmaže pogotovo kad udišem svjež zrak. 

• NemamNadimak77
    10. Veljača 2018. 23:12

Bila na hitnoj, naletjela na malo bezobraznu doktoricu. Dobila Duphaston i mirovanje tjedan dana...
    Nisam mislila cekati 12 dana, nego 2, do ponedjeljka.

• Socka2501
    11. Veljača 2018. 08:03

NemamNadimak77

Bila na hitnoj, naletjela na malo bezobraznu doktoricu. Dobila Duphaston i mirovanje tjedan dana…
    Nisam mislila cekati 12 dana, nego 2, do ponedjeljka.

Drži se, i javljaj što se događa. 😊

11. Veljača 2018. 09:54

NemamNadimak, super da si isla i bitno da je sve ok, sad samo miruj i cuvaj bebicu!

• NemamNadimak77
    11. Veljača 2018. 10:53

Hvala, vjerujem da ce sve biti ok. 
    Buduci da doktorica nije bila bas susretljiva, zanima me podrazumijeva li mirovanje bas ležanje ili smijem biti u sjedećem i polulezecem polozaju?

Inače, jucer sam par puta nakon mokrenja imala smeđi trag na papiru, ne obilno, čak oskudno. Preplašila sam se kad sam predvecer ugledala crvenu kap. Tad sam otisla. Na svu srecu, to je bila jedina do sada. 

11. Veljača 2018. 11:04

NemamNadimak77

Hvala, vjerujem da ce sve biti ok.
    Buduci da doktorica nije bila bas susretljiva, zanima me podrazumijeva li mirovanje bas ležanje ili smijem biti u sjedećem i polulezecem polozaju?

Inače, jucer sam par puta nakon mokrenja imala smeđi trag na papiru, ne obilno, čak oskudno. Preplašila sam se kad sam predvecer ugledala crvenu kap. Tad sam otisla. Na svu srecu, to je bila jedina do sada.

Rekla bi da mozes biti i u polulezecem polozaju :) Barem sam ja uvijek tako bila dok bi mirovala, neka me cure isprave ako su cule drukcije.
    Inace, kako ste danas, sto se radi?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.