Wannabe jaaaaooo, užasno mi je žao. 😓
Evo curke ja s nestrpljenjem očekujem prvi pregled koji je u ponedjeljak. I dalje nemam nikakvih simptoma što me plaši obzirom da smo pred 7.tjednom. Svi mi govore da to nije razlog za brigu, al ne mogu si pomoći 😓
Meni je u idući petak i ne mogu dočekati! Jedva čekam! Ne brini što nemaš tipične simptome. Kod iste žene trudnoće su različite, a kamoli kod različitih žena. Uživaj u tome jer za mučnine i povraćanje nikad nije kasno. Moja aplikacija mi kaže da se mučnine prvi put pojavljuju kod žena najčešće od 7 tjedna nadalje.
Garavusa, o kojoj aplikaciji se radi? Ja imam Pregnacy calculator i Trudnoća i razvoj. Ja se ne mogu dočekati ponedjeljka, tako da znam kak ti je 😑
jutro cure,
socka mislim da nemas razloga za paniku.. pa puno cura je ovdje vec pisalo da nemaju simptome i da je sve ok probaj citati malo unazad i bez brige, ponedjeljak nije tako daleko :)
meni je danas opet lose, dovezla sam se na posao i jedva sam izasla iz auta koliko mi je slabo.. a s obzirom da radim u firmi koja u prizemlju ima proizvodnju gdje se preradjuje odredjena hrana, ovi mirisi mi strasno smetaju.. dize mi se zeludac cim se pomaknem
nisam vidjela dugo da je nestrpljiva pisala..
Garavusa, o kojoj aplikaciji se radi? Ja imam Pregnacy calculator i Trudnoća i razvoj. Ja se ne mogu dočekati ponedjeljka, tako da znam kak ti je 😑
Ima aplikacija What to expect - ona je usmjerena tjedan po tjedan i super je jer ima i kao mini dokumentarac video o fazama razvoja djeteta.
Druga je Baby bump - ona ima razne savjete iz dana u dan, a isto prati kroz tjedan. Ima dobru stvar za kasnije a to je brojač udaraca bebe i mjerač vremena između trudova.
Garavusa, hvala. Idem ih odmah poskidati na mob 😊
Meni se jako svidjaju jer mi je to baš korisno i zabavno budući da lijepo kaže kad se što razvija.
Eto opet mene 😉 užasno mi je zanimljivo čitati vaša iskustva. Ja i dalje nemam nikakvih simptoma. Zadnja m bila 27.12, dva kućna testa pozitivna. Naručena sam kod ginićke 12.02. i ne mogu se dočekati. Inače mi je to prva trudnoća i ne znam što očekivati na pregledu. Što vam sve radi ginić kod prvog pregleda kao trudnici? 😊
Ista situacija samo ja kasnim 2 dana.. Zadnja M je bila 29.12. a naručena sam 14.02.. Isto prva trudnoćacristyy, i ja sam imala zadnju M 29.12. 😀 Sutra sam narucena kod ginekologa….Pomalo se plasis sta Ce mi reci.🙄 Kakve simptome ti imas? Ja sam do prije par dana imala jake grceve, kao da cu dobiti. Sad imam samo blage, pa se pitam da li je to normalno? I da, grudi su mi bolne, i stalno sam pospana…
Od simptoma ništa posebno, užasno sam umorna i danas mi se ujutro bas zavrtilo da sam morala izaći na zrak jer sam mislila da ću se onesvijestiti… mučnina nemam još nikakvih, grčevi se povremeno jave ali blagi, ništa strašno… za sad je sve u redu i eto čekam taj pregled.. obavezno se javi nakon ginekologa baš me zanima sve
Evo mene, nakon pregleda! 😊 Ginekolog kaze da se sad fino vidi trudnoca,😁 da se razvija normalno i da nema nesto sto bi ga uznemiravalo ali ipak da pijem i dalje Duphaston da se osiguram.
U nalazu : u uterusu pravilan gestacijski mjesak sa odjekom ploda CRL 2,9 mm. Vidljiva pravilna zumancana vreca 3,3 mm.
Pise jos da sam 5/6 sedmica. I da je naredna kontrola za tri sedmice. Dao mi je da uradim nalaze krvi, krvnu grupu i RH faktor. Kaze da se ne debljam previse. 😆 Da izbjegavam tjesteninu i slatko.
A sto se simptoma tice, isto kao kod tebe, umor ponekad mi se zamanta, malo se zapusem kad hodam, imam lagane grcice u stomaku...Zasad je dobro! 😄
Sad cekamo tvoj izvještaj od ginekologa! 😍❤️
https://lb1f.lilypie.com/aOUdp2.png
Bravo Sarajka! Joj, jedva čekam svoj nalaz. Mada, hm, ovo sa debljanjem me brine. Ja sam inače mršavica, 53,3kg/ 172cm kad sam saznala da sam trudna. Sada tjedan dana kasnije, 57kg!!!! Je li to moguće? Ne mogu zakopčati svoje XS hlače jer mi smeta trbuščić koji izgleda kao da sam se jako puno najela i da trebam skoro dobiti mengu, ali preko nogu i bokova hlače pređu. Drugdje nisam primjetila. Kako vi stojite sa kilažama? Primjeti li se ikome trbuščić? Mene svi uvjeravaju da se ne vidi, ali ja vidim kad pogledam iz svoje prespektive. Muž misli da sam luda :-(
Sarajka već radiš RH faktor? meni je moj ginekolog rekao tek poslije 12 tjedna...ne mogu dočekat sljedeći tjedan da odem više na taj pregled i vidim da je sve ok..nekako mi je baš dugo ovaj pregled čekati..5 tjedana je razlike od pregleda do pregleda..
Mislim cure da ne bi trebale paničarit jer nemate simptoma. Ja sam isto se hvalila svojima kako ništa ne osjećam, da bi mogla biti školska trudnoća, i onda me samo u 8 tjednu pokosilo povraćanje i mučnina kroz cijeli dan
već sve koje ste bile kod ginekologa imate termin? Meni je i to rekao na sljedećem pregledu reći..
Bravo Sarajka! Joj, jedva čekam svoj nalaz. Mada, hm, ovo sa debljanjem me brine. Ja sam inače mršavica, 53,3kg/ 172cm kad sam saznala da sam trudna. Sada tjedan dana kasnije, 57kg!!!! Je li to moguće? Ne mogu zakopčati svoje XS hlače jer mi smeta trbuščić koji izgleda kao da sam se jako puno najela i da trebam skoro dobiti mengu, ali preko nogu i bokova hlače pređu. Drugdje nisam primjetila. Kako vi stojite sa kilažama? Primjeti li se ikome trbuščić? Mene svi uvjeravaju da se ne vidi, ali ja vidim kad pogledam iz svoje prespektive. Muž misli da sam luda :-(
Znači točno znam kako se osjećaš..ja sam se u 3 tjedna udebljala 3 kg. I trbuh mi je maksimalno napuhnut. Inače nosim veličinu S, ali ne mogu više imat zakopčane hlače. Ali ja imam problema sa zatvorom, pa to pripisujem i tome..Još sam dobila Utragesteron za korištenje vaginalno, pa i to napuhuje...Sad sam 10+6 i ono imam trbuščić, ujutro mali, ali navečer kao prava trudnica
Sortiraj odgovore
Najstariji