Drage zene, dobro jutro... evo da se javim da mi je drugi doktor dao isto misljenje, lobanja bebe nazalost nije vidljiva naziru se kosti ali nisu mineralizirane. Cak mi je rekao da glava bebe vje kao da sam 13 sedmica i par dana a ja sam danas 12+6. U cetvrtak idem na neku komisiju gdje ce me pogledati tri doktora jos jednom pa sta oni odluce tako ce mi biti. Ja sam mirna od dragog Boga je sta god bude. Takodjer kaze da je to jako rijedak slucaj 1 u 1000, i da je razlog tome nedostatak folne kiseline prije trudnoce te da se to odrazi ili na kicmu ili na lobanju. Zato zene moje koje planirate da ostanete trudne pijte folnu kiselinu i prije trudnoce. Ljubim vas puno :**
Dobro jutro curke, kako ste? Ima li tko pregled ovaj tjedan? Kako ste provele vikend?
Dobro jutro klokanice 😀
Nema me 3 dana i imam kaj pročitati😀
Bila sam na svadbi u Osijeku, lijepo smo se proveli i fino napapali 😀
Mala mrvica 😥😥😥😥, ipak se iskreno nadam da to sve može izaći na dobro, čekamo četvrtak i nadamo se najboljem
Jutro cure, i mi bili na svadbi ovaj vikend, ljepo se napapali i zabavili, mi imamo ovaj zjedna pregled i UZ jedva cekam vidjet bebaca,
Mala mrvica drzi se nadam se da ce ipak sve ispast kako treba🙏🙏
Mala mrvica: drži se, čekamo četvrtak iako se osobno ne znamo sigurna sam da su i ostale cure mislima s tobom kao i ja 🙏🙏
Jutro curke! Kao što kaže anđeo mislimo na tebe mala mrvica. Evo ja još uvijek uživam na moru 😊
mala_mrvica Žao mi je što to čitam. Nadam se da će se do komisije desiti nešto i da će reći da je sve ok.
Shinin - jel možeš vjerovati da su mi u laboratoriju rekli kada sam rekla da sam jela 6h prije vađenja krvi da obavezno kažem ginekologu da glukoza i TSH vjerojatno nisu vrijedeći rezultati . Čak sam i ja razmišljala kakve veze bi imao TSH s tim ali oni ipak to rade svaki dan, kako bih ja mogla znati bolje nego oni??
Ja sam se ovog vikenda pridržavala dijete i moram priznati da nije tako strašno kako sam mislila. Strašno je kad netko papa sladoled pored mene pa maznem jednu žličicu i bude OK. U Istri je bilo krasno vijeme pa sam puuuuno šetala. Iskorištavam lijepo vrijeme za šetnje a kad se ne bude moglo šetati onda ćemo laganini jogu i to. Jutros skoknula prije puta izmjeriti u apoteci šećer, bio mi je 4,7 tako da se uopće više ne brinem. Pridržavat ću se dijete za svaki slučaj a i na kraju krajeva, toliko je raznovrsnih namirnica zastupljeno da će me "podsjetiti" da imam mliječnu jedinicu što redovito zaboravim. Ako na OGTT bude sve ok, samo ću pojačati jedinice.
Nadam se, klokanice, da ste se lijepo odmorile ovog vikenda, a tko još radi, da je uspio produžiti :-)
Mala mrvice, 🙏 neka Bog čuva tebe i tvoju mrvicu.
Anđeo, čuvaj se sunca ako imaš mučnine i pij vode.
Nadam se da će brzo proći.
Isssa, jel toplo u Osijeku?
Bruncili, moj vikend predivan. Moje prijateljice su mi priredile iznenađenje i odvele me na izlet, sunce, priroda, roštilj, njihovo društvo 💞 Inače, teško nas je okupiti tako da je ovo bila iznimna prilika.
Mala mrvice, 🙏 neka Bog čuva tebe i tvoju mrvicu.
Anđeo, čuvaj se sunca ako imaš mučnine i pij vode.
Nadam se da će brzo proći.
Isssa, jel toplo u Osijeku?
Bruncili, moj vikend predivan. Moje prijateljice su mi priredile iznenađenje i odvele me na izlet, sunce, priroda, roštilj, njihovo društvo 💞 Inače, teško nas je okupiti tako da je ovo bila iznimna prilika.
Ajme kipuće je bilo, 33 stupnja bez daška vjetra 😎
Cure idem sada na 5D uzv, nemogu dočekati 😀
Javim se poslje 😀
Mala mrvice drži se.. žao mi je što to čitam. Nadam se da će ipak sve ispasti ok. ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji