Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dea_Rene
    30. Travanj 2018. 11:32

Mala mrvice  šaljem pozitivne i vibre i nadam se da će ipak sve biti ok. 

Nina ❤
    30. Travanj 2018. 11:34

Evo i mene s pregleda 😊 beba super napreduje, teska je 180 g i najvjerojatnije nam dolazi jos jedan decko, veli da uzmem s rezervom posto beba nije htjela rasiriti nogice, al misli da je deckic 😊

Baby.nb1
    30. Travanj 2018. 11:38

_svjesna malo strpljenja I sretno 😊
    Mala_mrvica zao mi je da to cujem, al I dalje vjerujem u pozitivan ishod 🙏
    Curke sretno s pregledima! Mi preksutra idemo na 4D, ne mogu docekat! Ovo ce biti prvi put da muz ide samnom, pa sam jos vise radi njega uzbuđena. Jucer smo bili doma, jer je on konacno bio slobodan, a s obzirom da stalno radi stvarno dugacke smjene, zao.mi je da ga ne pustim da odmori. Isla sam malo napraviti reda na balkonu I cini mi se da sam pretjerala, navecer mi je trbuh nekako bio napet, al bez bolova. Jos malo stresa radi određene situacije I eto odmah reakcije. Danas je sve ok. Tako da trudnice moje drage, bez stresa I zivciranja jer mi se cini da na njega najvise reagiramo.

url=https://lilypie.com]

Palcica12
    30. Travanj 2018. 11:39

Dobro jutro!
    mala_mrvice baš mi je žao!
    Isssa sretno danas, javi kako je prošlo
    Cure koje su na moru ili negdje uživajte 😃

26.05.2004. 💙
    11.03.2011. 💜
    05.10.2013. ❤
    08.11.2018. 💛

Delilah
    30. Travanj 2018. 11:43

Mala mrvice, držim palčeve da ti i tvoja mrvica budete dobro, u mislima sam s tobom i da u četvrtak ipak sve dobro prođe.
    Moj pregled je u srijedu navečer,  a u petak idem na kontrolu tsh na vuk vrhovac, i moram se narucit na farmakologiju na rebru jer sam prije trudnoće imala alergijsku reakciju na paracetamol da vidim sto cu smijet koristit i do sad sam na oko +1 kg...makar mi je trbuh navecer dupli...a secer mi je obicno ujutro prenizak, i nisam fan slatkog...

mala_mrvica
    30. Travanj 2018. 11:49

Drage zene hvala vam puno na podrsci, vec mi je popravljeno raspolozenje kada cujem kako lijepo uzivate u svojim trudnocama, da Bog cuva vas i vase bebice  🙏 Mi cemo isto danas malo prema moru da odmorim mozak i pripremim se psihicki za sve dalje sta me ceka pa sta god to bilo ☺️ 

• Anđeo_
    30. Travanj 2018. 12:20

Isssa sretno 😍 čekamo da nam se javiš ☺

• anusha
    30. Travanj 2018. 12:22

mala_mrvica

Drage zene hvala vam puno na podrsci, vec mi je popravljeno raspolozenje kada cujem kako lijepo uzivate u svojim trudnocama, da Bog cuva vas i vase bebice 🙏 Mi cemo isto danas malo prema moru da odmorim mozak i pripremim se psihicki za sve dalje sta me ceka pa sta god to bilo ☺️

Iako se ne poznajemo, cijelo jutro razmišljam o tebi i tome što si napisala. Nadam se da će u četvrtak doktori reći nešto pozitivnije. A vidim da si ti jako pozitivna osoba i sigurna sam da će ti se to isplatiti; svaka ti čast na takvoj energiji. 

• Anđeo_
    30. Travanj 2018. 12:31

Joooj prolazim sad pored Vincek slastičarne prođem 10-15  koraka i koda me neko pikno u guzu zum okrenem se i nazad unutra  i uzmem si kolač ništa slatko nisam neka 3 tjedna stavila usta od tog fascinantnog nalaza od šećera, sad sjedim i gledam taj fini kolač i premišljam se 😂😂😂 znate onako ko u crtićima kod jednog uha vražićak kod drugog anđeo jedan govori daj popapaj smiješ malo sagriješit a drugi nene

30. Travanj 2018. 12:40

Mala_mrvica, jako mi je zao za lose vijesti, nadamo se boljima u cetvrtak, svi smo u mislima s tobom! 
    Anđeo, neka mučnine brzo prođu! 
    Tinci, i kod nas malo juznije isto sparno i poluoblacno, ali mislim da nece kisa..
    Nina, bravo za pregled i dobre vijesti! :)
    Nas_bebac, Isssa, Baby.nb1, Delilah, i ostale koje idu ovaj tjedan, sretno na pregledima! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.