mala_mrvica što drugo reći već samo da smo sve u mislim sa tobon..i mogu reći da znam kako ti je..ja sam u 32.tjednu trudnoće saznala da nije sve kako treba sa bebom i da neće nikada pričati..i još k tome mi rekli da sam zakasnila što se tiče pobačaja jer da to rade do 30.tjedna ko da sam ih šta pitala..
I eto to je bilo prije više od 8 godina..curica je tu..pametna i priča više od svih nas
Isssa- prekrasnooo mogu si mislit koji gušt pola sata bebu gledat 😍, to si išla u Harni Polikliniku ako se dobro sjećam?
jutro moje drage klokanice nama konacno krenulo lijepo vrijeme, pa smo se jucer divno proveli, setali skoro citav dan, bili u zoo i tako
ja sad misicu moram odvest u skolu, pa imam malu pauzu pa onda pregled, danas nazalost bez UZ
svjesna i ja mislim da je jos prerano za bilo sto, ali ti kao i sve ovdje zelim da je ovo bila dobitna kombinacija i da nam se uskoro pridruzujes u iscekivanju
mala_mrvica zao mi je cuti takve vijesti ni sama ne znam sto da ti kazem
nadam se nekako sretnom ishodu
garavusa TSH sigurno nema nist s tim jesi li ili nisi jela, tak da nemam pojma zasto su ti to rekli. ja sam jos uvijek misljenja da ti nemas gestacijski i da se ne trebas strogo pridrzavati dijete
plavaBorovnica veliki like za prijateljice drago mi je da ste se super provele
Nina i Issa super za preglede
Schinin- jesam gore sam išla na Vuk Vrhovec i poslije mali guk profil nosila ali ne pridržava se strogo moje vrijednosti nisu puno iznad bile i mjerim aparaticem na tašte
onda ja nisam sve pohvatala, sorry. samo ta prva vrijednost je bila povisena? druge dvije nisu? ako ti je kad ti mjeris uvijek u redu onda mislim da se ne moras striktno pridrzavat dijete i mozes mirne duse i sgrijesit
btw onaj kolac je bio vrijedan svakog grijeha kako je izgledao da imam kakvu slasticarnu i ja bih isla
Mene izgleda uhvatila neka viroza… Jucer sam imala jaku migrenu, nisam popila tabletu i na kraju sam povracala (sto se i inace desi kad imam jaku migrenu). I na kraju svega sam ipak popila tabletu jer nisam mogla izdržati
Zbog svega sam lose spavala tako da sam danas sva bezveze… I onda maloprije skuzim da je muz u kratkim rukavima i hlacama a meni zima… idem mjeriti temperaturu i ono 37.2. I jos sam neki proljev imala ujutro ali nis strasno. Je imao jos tko od vas virozu? Sva sam uplasena..
To ti je normalno kod trudnica nešto viša tempetatura, tako da ne brini. Ja sam imala želučanu virozu na samom početku, plus urinarna infekciju pa sam kurila 38.5, al sve je dobro prošlo. Pij što više tekućine, po mogućnosti nezaslađeni čaj od kamilice i šipka, i jedi laganiju hranu, i naravno ako tegobe ne prestaju slobodno popiješ coca cole, zna smiriti problem i malo tamne čokolade isto. Ako temp poraste lekadol ili lupocet slobodno uzmeš. A jesi li možda počela uzimati željezo?
Schinin- da samo prva vrijednost znam ni ne pridržavam se striktno
Dijete, npr. Ne jedem kruh ako ga jedem jedem crni sa sjemenkama i više manjih obroka grickslice uopce, ni sokove jedem dosta povrća a.. kad bolje razmislim ništa od toga šta ne jedem mi neće nešto falit organizmu i ajmo reć da je "nezdravo"
Ja u srijedu idem na kontrolu i ne mogu dočekat 😍
Mene izgleda uhvatila neka viroza… Jucer sam imala jaku migrenu, nisam popila tabletu i na kraju sam povracala (sto se i inace desi kad imam jaku migrenu). I na kraju svega sam ipak popila tabletu jer nisam mogla izdržati
Zbog svega sam lose spavala tako da sam danas sva bezveze… I onda maloprije skuzim da je muz u kratkim rukavima i hlacama a meni zima… idem mjeriti temperaturu i ono 37.2. I jos sam neki proljev imala ujutro ali nis strasno. Je imao jos tko od vas virozu? Sva sam uplasena..
To ti je normalno kod trudnica nešto viša tempetatura, tako da ne brini. Ja sam imala želučanu virozu na samom početku, plus urinarna infekciju pa sam kurila 38.5, al sve je dobro prošlo. Pij što više tekućine, po mogućnosti nezaslađeni čaj od kamilice i šipka, i jedi laganiju hranu, i naravno ako tegobe ne prestaju slobodno popiješ coca cole, zna smiriti problem i malo tamne čokolade isto. Ako temp poraste lekadol ili lupocet slobodno uzmeš. A jesi li možda počela uzimati željezo?
Popela se na 37.6 pa sam uzela lekadol... Buni me sto nemam baš nikakvih extra simptoma, samo mrvicu glava boli. Svekar i svekeva su prehladeni pa sam vjerojatno od njih pokupila i malo burnije odreagirala. Hvala na savjetima :)
Pijem Novalac prenatal ali ne bas svaki dan, sad cu svaki dan poceti, on ima željeza.
Teta provjereno smijem koristiti-mama mi je farmaceut pa je sve ispitala 😁
Garavusa evo dns 18+0
Znale su mi naticati ljeti, tj u soba balerinki, al sad ih imam minimalno i vecinom sam u ortopedskim slapicama... nikad mi se nije dogadjalo da i nakon spavanja imam osjecaj tezine u njima. Ocito cu si morati montirati jastuke na dnu kreveta i za noc
A dns stize bananicaaaa tj oblik koji ce se kasnije moci koristiti i za hranjenje. Mama mi ju je sivala, dns ju treba samo obuci u neku foru tkaninu 😁😁😁
Joj cure, isla sam do doma zdravlja s taxijem I veli mi vozac kaj na kontrolu idete? Tako sam bila sretna I ponosna jer je skuzio trbuscic 😂😂😂
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji