Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nina ❤
    28. Travanj 2018. 14:40

koskica

Nina ija sam iz Varaždina

Evo odlicno! Onda se pratimo! 😉😊
    Nisam tocno iz Vz, al spadam tu. Inace trudnocu vodim kod dr. Gal u Ivancu 😊

28. Travanj 2018. 15:44

Teta i petraap baš vam zavidim  
    Moj radi..ali će sutra biti sa nama  a što se tiče 1.maja biti će u kancelariji, pa mi to uopće ne izgleda ko neradni dan..ali družit ćemo se ja i cure i imati ćemo goste.. 

mala_mrvica
    28. Travanj 2018. 16:41

Drage moje... evo da se i ja pridruzim :)) jako mi je drago da ima pva grupa, mozds neke od vas mogu i da mi pomognu sa mojim problemom. Naime 12+4 sam i juce smo imali mjerenje nuhalnoh nabora hvala Bogu sve je uredu, od pocetka sam imala nekih problema sa trudnocom prvo neki hematomi koji su se sada hvala Bogu povukli. Juce nam je doktor na kontroli rekao da je jako zabrinut jer vidi sve organe bebe ali ne vidi ceonu kost tj celo kao da beba nema celo i da ga to jako brine ako se ispostavi da je upravu morat cu na kiretazu. Ja sam van sebe i jako sam zabrinuta jer mi je prva trudnoca i jako mi je stalo da sve ovo dobro prodje. Da li je neko od vas ima slicno iskustvo? Da li je moguce da je greska do aparata? Molim vas pomozite :( :( 

• BitCuOpetMama
    28. Travanj 2018. 17:12

mala_mrvica

Drage moje… evo da se i ja pridruzim :)) jako mi je drago da ima pva grupa, mozds neke od vas mogu i da mi pomognu sa mojim problemom. Naime 12+4 sam i juce smo imali mjerenje nuhalnoh nabora hvala Bogu sve je uredu, od pocetka sam imala nekih problema sa trudnocom prvo neki hematomi koji su se sada hvala Bogu povukli. Juce nam je doktor na kontroli rekao da je jako zabrinut jer vidi sve organe bebe ali ne vidi ceonu kost tj celo kao da beba nema celo i da ga to jako brine ako se ispostavi da je upravu morat cu na kiretazu. Ja sam van sebe i jako sam zabrinuta jer mi je prva trudnoca i jako mi je stalo da sve ovo dobro prodje. Da li je neko od vas ima slicno iskustvo? Da li je moguce da je greska do aparata? Molim vas pomozite :( :(

Pozdrav draga, ja bi na tvom mjestu prvom prilikom otisla kod nekog drugog doktora na pregled. Pokusaj dotad ostati sto smirenija, toplo se nadam da je dr nije dobro vidio!

Ssanja
    28. Travanj 2018. 17:18

Ja iskreno nisam čula za takav slučaj i obavezno bih potražila drugo mišljenje. A ti pokušaj ostati pozitivna i smirena koliko god je moguće jer stres nikako nije dobar za bebicu. Iskreno se nadam da će sve to biti super 

mala_mrvica
    28. Travanj 2018. 17:26

Hvala vam na podrsci meni isto nikako nije jasno da tako nesto moze da se desi, vidi ocne duplje ali ne vidi ceonu kost. Svi ostali organi bebe su odlicni, srce kuca, nuhalni 1,3, kicma se vidi, ruke noge, nosna kost sve odlicno ali taj problem kao ima. Beba je jako pokretna svaki ultrazvuk je zabavan ganjanje po maternici i jako je ziva. Sve mi to nema smisla, zato se jako i brinem. Nadam se da ce mi ovaj 5D ultrazvuk reci vise i molim Boga da samo bude greska do aparata. Sve ovo me jako potreslo, taman se jedna stvar smiri pojavi se drugi problem :( 

28. Travanj 2018. 17:30

Mala_mrvica, takodjer bi prvim prilikom isla ponovno na pregled i po drugo misljenje, samo da vidim je li sve u redu, ipak se s takvim stvarima nije za zezati.
    Mislimo na tebe, nadam se da ces uskoro na pregled i javiti nam se s dobrim vijestima! 🙏🙏

mala_mrvica
    28. Travanj 2018. 17:40

Ja idem na pregled odmah u ponedeljak ujutro, htjela sam odmah u petak ali je bilo kasno pa niko nije mogao da me primi. Toliko razmisljam da sam mislila da vikend necu izdrzati. Zene hvala vam puno stvarno znaci kad s nekim mozes da podjelis sve ovo jer nisam nikome rekla osim MM dok ne odradim jos jedan pregled da ne stvorim paniku. Nadamo se najboljem 🙏🙏

• Anđeo_
    28. Travanj 2018. 18:15

Mala_mrvica Dobro došla,Definitivno odi po drugo mišljenje, mislimo na tebe javi se 🙏🙏 

Endzrue
    28. Travanj 2018. 18:28

Ja kad  me probada uzmem baby watcher i nađem srčeko i smirim se.. 1 u dva tjedna sigurno.. Prošli tjedan me 1 cijeli dan bolilo kao da ću procurit i sutradan sve 5 i evo 2 dana nakon više ne mogu spavat na stomaku.. Sašila muževoj seki jastuk za dojenje/spavanje pa ga testiram jel mi paše i kakav da sebi napravim i bome je spas za spavanje na stomaku.. Što se tile pramenova ja sam ih napravila ima tjedan dana jer idem u svatove uskoro.. Nije stvar hoćeš se ti farbat u plavo ili crno stvar je kolika je koncentracija amonijaka u boji.. Ako se bojaš dira tjeme i ulazi u krvotok preko kože a ako daješ pramenove nikad ti ne ide do korjena i to se ajmo reć dopušta.. Plus u oba slučaja zapravo smetaju ta isparavanja i bilo bi dobro da sjediš vani ili blizu vrata dok ti to stoji.. Meni je puno više smetalo.. I na tebi je kako ćeš ja gledam na dugoročne posljedice od hrane kemije kozmetike pa se manifestira meni bebi kroz par godina zato sam za prirodnu kozmetiku koju i koristim. Imaš i boje na prirodnoj bazi 45kn dm al netko kaže da dugo ne držže i imaš tipa 5 boja.. Ja se farbam 3 put godišnje i super mi se sad primilo kažu u trudnoći ne bude boja kao inače

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.