Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Endzrue
    28. Travanj 2018. 18:35

Inače što se prehrane tiče jedem minimalno 5 puta na dan.. Bavim se sportom cijeli život i ne mogu  nejest pogotovo ujutro.. Trenirala sam crossfit baš ozbiljno i prehranom se dovela  do savršenstva tako da sam nastavila tako i jest i zasad sam na svojoj vagi +1  (dragi i njegove pizze i sendviči od piletine) inače ne jedem tijesto ni kruh.. Zamjena za tijesto su mi naribane tikvice kad im bude sezona.. Jelo hrpa povrća, mesa dlan i pol.. Puno vode (sokove ne volim baš al nije da ih ne pije) i 5 obroka u količinama da budem sita.. Vaga mi nije mjerilo što sam se uvjerila sa transformacijom u croasfitu 2 godine.. Isto kila a tijelo nebo i zemlja plus što znam imat vode u tijelu pa varira kilaža +/- 2 kg tako da se ne opterećujte sa kilama nego jedine raznoliko i što manje  obrađeno povrće.. Btw pije li koja tablete vitamine nakon 13.tog tjedna il ste samo na prehrani 

28. Travanj 2018. 18:42

mala_mrvica

Drage moje… evo da se i ja pridruzim :)) jako mi je drago da ima pva grupa, mozds neke od vas mogu i da mi pomognu sa mojim problemom. Naime 12+4 sam i juce smo imali mjerenje nuhalnoh nabora hvala Bogu sve je uredu, od pocetka sam imala nekih problema sa trudnocom prvo neki hematomi koji su se sada hvala Bogu povukli. Juce nam je doktor na kontroli rekao da je jako zabrinut jer vidi sve organe bebe ali ne vidi ceonu kost tj celo kao da beba nema celo i da ga to jako brine ako se ispostavi da je upravu morat cu na kiretazu. Ja sam van sebe i jako sam zabrinuta jer mi je prva trudnoca i jako mi je stalo da sve ovo dobro prodje. Da li je neko od vas ima slicno iskustvo? Da li je moguce da je greska do aparata? Molim vas pomozite :( :(

Samo mirno i odi po drugo misljenje, i trece ako treba, vjerujem da ce sve nekako biti ok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! saljem puno poyy vibreeeee draga

28. Travanj 2018. 18:44

Teta90 javi mi se na mail da ne punimo grupu ovdje :-)
    sunrisegirl.ana@gmail.com

Dea_Rene
    28. Travanj 2018. 20:47

Endzrue

Inače što se prehrane tiče jedem minimalno 5 puta na dan.. Bavim se sportom cijeli život i ne mogu nejest pogotovo ujutro.. Trenirala sam crossfit baš ozbiljno i prehranom se dovela do savršenstva tako da sam nastavila tako i jest i zasad sam na svojoj vagi +1 (dragi i njegove pizze i sendviči od piletine) inače ne jedem tijesto ni kruh.. Zamjena za tijesto su mi naribane tikvice kad im bude sezona.. Jelo hrpa povrća, mesa dlan i pol.. Puno vode (sokove ne volim baš al nije da ih ne pije) i 5 obroka u količinama da budem sita.. Vaga mi nije mjerilo što sam se uvjerila sa transformacijom u croasfitu 2 godine.. Isto kila a tijelo nebo i zemlja plus što znam imat vode u tijelu pa varira kilaža +/- 2 kg tako da se ne opterećujte sa kilama nego jedine raznoliko i što manje obrađeno povrće.. Btw pije li koja tablete vitamine nakon 13.tog tjedna il ste samo na prehrani

Evo jos jedna crossfiterica ko i ja :) ja sam trenutno na +2kg od pocetka. Meni je kod prehrane najveci problem sto mi se dosta toga zgadilo. Je trenkras sto sada u trdnoci ili?? Ja samo lagano korektivne vjezbe i istezanje. Ja sam pocela piti prenatal kapsule s obzirom da mi se dosta toga gadi pa ne unosim kroz hranu ko sto sam prije. 

Amy2018
    28. Travanj 2018. 21:20

Bas cure, spomenu neko da li pijete kakve vitamine od +12 nedjelja, jer meni i dalje doktorica propisuje prenatal folnu kiselinu, ja citala to je kao do 12 tjedna??  Pijem i Mg. Upravo odmaram i osluškujem bebicu, sve jace udara, i dalje su to vise,,milovanja,, ali sve bolje se osjeti. Po tome znam da je valjda sve ok 👌 😀

src="https://lmtf.lilypie.com/pG4Hp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Maternity tickers" /></a>

Amy2018
    28. Travanj 2018. 21:21

I daa, kako kod vas pise ispod koja ste nedjelja i to sve, a kod mene ne? 

src="https://lmtf.lilypie.com/pG4Hp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Maternity tickers" /></a>

• Anđeo_
    28. Travanj 2018. 21:37

Amy2018 to moraš nešto otvorit u poklikat ja sam probala ak nisam uspjela 😂

• Anđeo_
    28. Travanj 2018. 21:38

Eto mozak :otvorit i poklikat malo sam fulala s pisanjem... probala i a ne ak nisam 

Endzrue
    29. Travanj 2018. 00:45

Dea_Rene

Endzrue

Inače što se prehrane tiče jedem minimalno 5 puta na dan.. Bavim se sportom cijeli život i ne mogu nejest pogotovo ujutro.. Trenirala sam crossfit baš ozbiljno i prehranom se dovela do savršenstva tako da sam nastavila tako i jest i zasad sam na svojoj vagi +1 (dragi i njegove pizze i sendviči od piletine) inače ne jedem tijesto ni kruh.. Zamjena za tijesto su mi naribane tikvice kad im bude sezona.. Jelo hrpa povrća, mesa dlan i pol.. Puno vode (sokove ne volim baš al nije da ih ne pije) i 5 obroka u količinama da budem sita.. Vaga mi nije mjerilo što sam se uvjerila sa transformacijom u croasfitu 2 godine.. Isto kila a tijelo nebo i zemlja plus što znam imat vode u tijelu pa varira kilaža +/- 2 kg tako da se ne opterećujte sa kilama nego jedine raznoliko i što manje obrađeno povrće.. Btw pije li koja tablete vitamine nakon 13.tog tjedna il ste samo na prehrani

Evo jos jedna crossfiterica ko i ja :) ja sam trenutno na +2kg od pocetka. Meni je kod prehrane najveci problem sto mi se dosta toga zgadilo. Je trenkras sto sada u trdnoci ili?? Ja samo lagano korektivne vjezbe i istezanje. Ja sam pocela piti prenatal kapsule s obzirom da mi se dosta toga gadi pa ne unosim kroz hranu ko sto sam prije.

Mene su muke i povraćanja zaobišle.. Niti jedna hrana mi se nije zgadila samo mi je smrdio poriluk.. Sad je sve normalno.. Inače sam ti vukla ozljedu leđa dugo da bi stala u 1.mj jer me bolilo na skokove i otišla sam kiropraktičaru.. U međuvremenu ostala  trudna.. Ugl  vučem ozljedu trtice koja mi se pomakla sa 11god..sve je povezano.. Menga bolovi.. Tijelo se krivo držalo i evo stiskalo leđnu moždinu tako da me on ispravlja i nadam se da ću bez problema odradot porod.. Inače je doktorirao u Americi na trudnicama kiropraktiku tako da sam oduševljena i evo kako je bolje vježbam doma ko penzija pilates(bez uvrede drugima) nakon crossfita mi je sve laganica.. Planiram ozbiljnije sad malo 3 put tjedno bar jer radim vježbe što mi je dao svaki dan (vježbe za leđa i trudnice kukove istezanja kukova za lakši porod.. Šipka će me nažalost čekat kasnije

• pandica1805
    29. Travanj 2018. 08:15

Bokic cure moje :)
    Evo da se napokon javim :) imala sam zelju procitsti sve sto ste pisale ali zbilja ne stignem preko 20str huh
    Moj pregled je prosao super. Beba je odlicno hvala Bogu, veliki je 21cm i 300g. Stigli smo u hr pa sada uzivamo i borimo se protiv komaraca haha

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.