Joooj prolazim sad pored Vincek slastičarne prođem 10-15 koraka i koda me neko pikno u guzu zum okrenem se i nazad unutra i uzmem si kolač ništa slatko nisam neka 3 tjedna stavila usta od tog fascinantnog nalaza od šećera, sad sjedim i gledam taj fini kolač i premišljam se 😂😂😂 znate onako ko u crtićima kod jednog uha vražićak kod drugog anđeo jedan govori daj popapaj smiješ malo sagriješit a drugi nene
joooj izgleda slasno taj kolač mislim da ču si danas morati neki kiselkasti uzet kada budem išla u grad
Joooj prolazim sad pored Vincek slastičarne prođem 10-15 koraka i koda me neko pikno u guzu zum okrenem se i nazad unutra i uzmem si kolač ništa slatko nisam neka 3 tjedna stavila usta od tog fascinantnog nalaza od šećera, sad sjedim i gledam taj fini kolač i premišljam se 😂😂😂 znate onako ko u crtićima kod jednog uha vražićak kod drugog anđeo jedan govori daj popapaj smiješ malo sagriješit a drugi nene
Jaooooooo, sline mi cure. Obožavam voćne kolače. I točno kao da sam u tvojoj situaciji sa tim vražićkom na ramenu.
Pojela sam malo mi je ostalo nisam mogla sve onako je slatko kiselkast baš taman osvježavajući njamiii.. Sama sebe sad tješim pa nisi do sad možeš malo bla bla 😂😂
Cure imate li problema sa oticanjem nogu? Meni su grozne zadnjih par dana. Mazem liotonom, masiram, drzim na povisenom ali i dalje je otok prisutan...ne znam vise sto da iskombiniram 😣😣😣
Bruncili, ja opcenito imam problema s naticanjem tijekom cijele godine, ljeti pogotovo. Zapravo se nikad nisam mazala nicim niti isla na limfnu drenazu npr, tako da ne mogu reci da sam nesto poduzela, ali isto kao i ti, snalazim se s podizanjem nogu na jastuk, pazim na unos tekucine i tako..
U liotonu ti je slican sastav kao i u heparinu pa malo procitaj smije li se to uopce koristiti u trudnoci na svoju ruku.
Anđeo - ma neka si! Cijelo vrijeme si na dijeti. Bolje taj fini kolačić s voćem nego recimo kruh i nutelu koja je i masnija i ima (pre)više šećera.
Bruncili - zasad ne otičem, ali genetski gledano, lagano se psihički pripremam na to. U kojem si ono tjednu?
Mala mrvica mislim i ja na tebe i vibram da ishod ipak bude pozitivan!
Da javim curama koje se bore sa komarcima, sinoc stavila dvije kapi lavande na krevet i dvije malo po podu i niti jedan komarac me nije upiknuooooo!!!!!!!!!!!!
Htjela sam pitati ako netko zna kako se izracunava koliko ce se dobivati na porodiljnom posto nemam punu satnicu :-(
Sretno svim curama na pregledu, ja danas vadila secer i stitnjacu, a za tri tjedna imam uzv u bolnici... u cetvrtak sam vec 4mjseca i trbuh se bome vidi
Mene izgleda uhvatila neka viroza... Jucer sam imala jaku migrenu, nisam popila tabletu i na kraju sam povracala (sto se i inace desi kad imam jaku migrenu). I na kraju svega sam ipak popila tabletu jer nisam mogla izdržati
Zbog svega sam lose spavala tako da sam danas sva bezveze... I onda maloprije skuzim da je muz u kratkim rukavima i hlacama a meni zima... idem mjeriti temperaturu i ono 37.2. I jos sam neki proljev imala ujutro ali nis strasno. Je imao jos tko od vas virozu? Sva sam uplasena..
Hej cure, evo me s pregleda 😀, preporučujem svima da odu na 5D, to je nešto posebno a i detaljan je pregled skroz, dr je rekla da je kao magnetna rezonanca. Uglavnom, sa malim je sve u savršenom redu, dug je između 21-23 cm, težak 440 g, pregled traje cca 30 minuta. Jako teško je uspjela dobiti slikicu, rukicama je pokrivao lice 😂
Garavusa005- ❤ slažem se bolje to nego juhe pa
Kalanhoja- ja sam imala proljev 2 dana al ne stalno i pila sam čaj i punooo vode prošlo je samo, neznam koliko je opasna ta 37.2 vidit ces oce li ti prema veceri rast ako raste odi obavezno doktoru, mislim da tu ima iskusnijih koje će ti znat više pomoći drži se 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji