Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    30. Travanj 2018. 12:40

Mala_mrvica, jako mi je zao za lose vijesti, nadamo se boljima u cetvrtak, svi smo u mislima s tobom! 
    Anđeo, neka mučnine brzo prođu! 
    Tinci, i kod nas malo juznije isto sparno i poluoblacno, ali mislim da nece kisa..
    Nina, bravo za pregled i dobre vijesti! :)
    Nas_bebac, Isssa, Baby.nb1, Delilah, i ostale koje idu ovaj tjedan, sretno na pregledima! 

Dea_Rene
    30. Travanj 2018. 12:48

Anđeo_

Joooj prolazim sad pored Vincek slastičarne prođem 10-15 koraka i koda me neko pikno u guzu zum okrenem se i nazad unutra i uzmem si kolač ništa slatko nisam neka 3 tjedna stavila usta od tog fascinantnog nalaza od šećera, sad sjedim i gledam taj fini kolač i premišljam se 😂😂😂 znate onako ko u crtićima kod jednog uha vražićak kod drugog anđeo jedan govori daj popapaj smiješ malo sagriješit a drugi nene

joooj izgleda slasno taj kolač  mislim da ču si danas morati neki kiselkasti uzet kada budem išla u grad 

30. Travanj 2018. 12:49

Anđeo_

Joooj prolazim sad pored Vincek slastičarne prođem 10-15 koraka i koda me neko pikno u guzu zum okrenem se i nazad unutra i uzmem si kolač ništa slatko nisam neka 3 tjedna stavila usta od tog fascinantnog nalaza od šećera, sad sjedim i gledam taj fini kolač i premišljam se 😂😂😂 znate onako ko u crtićima kod jednog uha vražićak kod drugog anđeo jedan govori daj popapaj smiješ malo sagriješit a drugi nene

Jaooooooo, sline mi cure. Obožavam voćne kolače. I točno kao da sam u tvojoj situaciji sa tim vražićkom na ramenu. 

• Anđeo_
    30. Travanj 2018. 13:09

Pojela sam malo mi je ostalo nisam mogla sve onako je slatko kiselkast baš taman osvježavajući njamiii.. Sama sebe sad tješim pa nisi do sad možeš malo bla bla 😂😂

• Bruncili
    30. Travanj 2018. 13:11

Cure imate li problema sa oticanjem nogu? Meni su grozne zadnjih par dana. Mazem liotonom, masiram, drzim na povisenom ali i dalje je otok prisutan...ne znam vise sto da iskombiniram 😣😣😣

30. Travanj 2018. 13:20

Bruncili, ja opcenito imam problema s naticanjem tijekom cijele godine, ljeti pogotovo. Zapravo se nikad nisam mazala nicim niti isla na limfnu drenazu npr, tako da ne mogu reci da sam nesto poduzela, ali isto kao i ti, snalazim se s podizanjem nogu na jastuk, pazim na unos tekucine i tako..
    U liotonu ti je slican sastav kao i u heparinu pa malo procitaj smije li se to uopce koristiti u trudnoci na svoju ruku.

30. Travanj 2018. 13:20

Anđeo - ma neka si! Cijelo vrijeme si na dijeti. Bolje taj fini kolačić s voćem nego recimo kruh i nutelu koja je i masnija i ima (pre)više šećera. 
    Bruncili - zasad ne otičem, ali genetski gledano, lagano se psihički pripremam na to. U kojem si ono tjednu?

30. Travanj 2018. 13:48

Mala mrvica mislim i ja na tebe i vibram da ishod ipak bude pozitivan!
    Da javim curama koje se bore sa komarcima, sinoc stavila dvije kapi lavande na krevet i dvije malo po podu i niti jedan komarac me nije upiknuooooo!!!!!!!!!!!!
    Htjela sam pitati ako netko zna kako se izracunava koliko ce se dobivati na porodiljnom posto nemam punu satnicu :-(
    Sretno svim curama na pregledu, ja danas vadila secer i stitnjacu, a za tri tjedna imam uzv u bolnici... u cetvrtak sam vec 4mjseca i trbuh se bome vidi

Elza
    30. Travanj 2018. 14:00

Mene izgleda uhvatila neka viroza... Jucer sam imala jaku migrenu, nisam popila tabletu i na kraju sam povracala (sto se i inace desi kad imam jaku migrenu). I na kraju svega sam ipak popila tabletu jer nisam mogla izdržati 
    Zbog svega sam lose spavala tako da sam danas sva bezveze... I onda maloprije skuzim da je muz u kratkim rukavima i hlacama a meni zima... idem mjeriti temperaturu i ono 37.2. I jos sam neki proljev imala ujutro ali nis strasno. Je imao jos tko od  vas virozu? Sva sam uplasena..

Isssa
    30. Travanj 2018. 14:11

Hej cure, evo me s pregleda 😀, preporučujem svima da odu na 5D, to je nešto posebno a i detaljan je pregled skroz, dr je rekla da je kao magnetna rezonanca. Uglavnom, sa malim je sve u savršenom redu, dug je između 21-23 cm, težak 440 g, pregled traje cca 30 minuta. Jako teško je uspjela dobiti slikicu, rukicama je pokrivao lice 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI