Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • pandica1805
    29. Travanj 2018. 08:15

Bokic cure moje :)
    Evo da se napokon javim :) imala sam zelju procitsti sve sto ste pisale ali zbilja ne stignem preko 20str huh
    Moj pregled je prosao super. Beba je odlicno hvala Bogu, veliki je 21cm i 300g. Stigli smo u hr pa sada uzivamo i borimo se protiv komaraca haha

29. Travanj 2018. 09:24

pandica1805

Bokic cure moje :)
    Evo da se napokon javim :) imala sam zelju procitsti sve sto ste pisale ali zbilja ne stignem preko 20str huh
    Moj pregled je prosao super. Beba je odlicno hvala Bogu, veliki je 21cm i 300g. Stigli smo u hr pa sada uzivamo i borimo se protiv komaraca haha

heheh tako i ja zelim sve procitati ali nema sanse!! sto koristite protiv komaraca?? sto smijemo koristiti? mene su sinoc pojeli do te mjere da sam morala spavati s otvorenim svjetlom ma uzassssssssssssss

29. Travanj 2018. 09:31

Zona vital- natura gel je za ublažavanje uboda
    Zona vital- natura kids sprej je za sprječavanje uboda 

Amy2018
    29. Travanj 2018. 10:06

Pandica koja si nedjelja kad je mrvica vec tako velika 😍 cestitam ti, drago mi je da je sve ok, najdraže mi cuti da ste isle na preglede i da sve lijepo napreduje 😊

src="https://lmtf.lilypie.com/pG4Hp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Maternity tickers" /></a>

29. Travanj 2018. 10:14

Dobro jutro!
    Pandica, bravo za super pregled i veliku bebu! Koji si tjedan sada?

29. Travanj 2018. 10:32

.Tinci0.

Ja sam ovog trena bila u apoteci i rekli su mi da ovo sto si navela ne preporucaju trudnicama..jao van sebe sam ocito necu moci ni danas mirno spavatiiiiii

Elza
    29. Travanj 2018. 10:47

LEA1202

.Tinci0.

Ja sam ovog trena bila u apoteci i rekli su mi da ovo sto si navela ne preporucaju trudnicama..jao van sebe sam ocito necu moci ni danas mirno spavatiiiiii

A jesu ti možda preporučili nešto drugo?

29. Travanj 2018. 10:54

Kalanhoja

LEA1202

.Tinci0.

Pa nisu, zato sam i luda, procitao je satav tog zona vital i rekao je da trudnicama ne bi preporucio i da nema nista sto bi moglo pasati njima. Ali sam cula za lavandu pa cu kupiti nju sutra i pokusati se s njom namazati makar par ulja u neko ulje ili kremu.

Elza
    29. Travanj 2018. 11:42

LEA1202

Kalanhoja

LEA1202

.Tinci0.

Pa nisu, zato sam i luda, procitao je satav tog zona vital i rekao je da trudnicama ne bi preporucio i da nema nista sto bi moglo pasati njima. Ali sam cula za lavandu pa cu kupiti nju sutra i pokusati se s njom namazati makar par ulja u neko ulje ili kremu.

Jooj pa nemoguće da nema ništa  Naći ćemo nešto već... 
    Mene uhvatilo ludilo za kiselim, limunada, juicy od naranče, jagodice mmmm... 

29. Travanj 2018. 11:52

Tko prvi nađe neka odmah javi !!!!!!!!!
    Ja ću vam znati sutra reći za lavandu, noćas ću je isprobati!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI