Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Anđeo_
    29. Travanj 2018. 12:14

Daaa komarci... kod mene kad sunce zalazi budu rojevi baš se vidi onako uzaaas, makar ja na cijeloj kući imam mrežu na prozorima tako da ih otvaram bez brige, ali ne planiram stalno bit u kući tako da moram nešto izmisliti jučer smo imali goste pa su me pojeli vani 🙄

_svjesna
    29. Travanj 2018. 12:38

Pozdrav cure, ja nisam trudnica ali tu sam kako bih od vas iskusnih trazila savjet, pa ako koja ima iskustva da mi napiše.  
    Ovaj mjesec mi je mjesecnica bila 14.04, dr mi je dala Femaru za stimulaciju ovulacije i ovulirala sam te sam u ponedjeljak 23.04 dobila hcg injekciju i imali smo odnos nakon 36 sati. Jucer, u subotu, dakle 4 dana nakon odnosa pojavila mi se vise kao smedja krv u maloj kolicini na donjem vesu. Zadnja 4 dana uzimam duphaston.

Je li ovo suvise rano da to tumacim kao implantacijsko krvarenje ili je posrijedi neki poremecaj? 
    U prošloj trudnoci sam isto tako imala impl.krvarenje. Molim vas drage moje za misljenje i za vaša iskustva jer cu do testa da poludim :)
    Pozdrav svima.

Schinin
    29. Travanj 2018. 14:17

Jutro cure☺️ ja evo zujim od pol pet i skroz sam izivcirana jer muz spava, mala spava, macke i pas spavaju i hrcu a ja ne mogu 😭😭😭
    Koskica Nadam se da je mala sad ok i da vas ne budu bolesti vise mucile... I drzim fige da se posteljica do slijedeceg pregleda digne
    Garavusa kao sto sam Ti vec napisala mislim da nemas razloga za brige (bar dok ne napravis ogtt) jer kao prvo ponavljam bez ogtt NE MOZES dijagnosticirati dijabetes a i ta jedna vrijednost tebi principijelno nije povisena, samo ako gledas te "trudnicke" vrijednosti koje su umjetno spustili. Ako bas zelis mir, nabavi si aparatic za mjerenje secera pa mjere prije i poslije jela i tako prati. Äh da i za vrijednosti TSH nema veze sto si i kada jela
    Andjel ako se dobro sjecam ni Ti nisi imala ogtt? Ako su Ti vrijednosti 2h nakon jela ok onda se ne trebas strogo pridrzavati dijete....
    Mala_mrvica sretno sa pregledom u ponedeljak! Toplo se Nadam da je tvoj ginic imao problem Sa uz
    Pandica uzivaj u hr

• Anđeo_
    29. Travanj 2018. 14:37

Schinin- jesam gore sam išla na Vuk Vrhovec i poslije mali guk profil nosila ali ne pridržava se strogo moje vrijednosti nisu puno iznad bile i mjerim aparaticem na tašte 

Ssanja
    29. Travanj 2018. 15:08

_svjesna implatacijsko krvarenje nastupa otprilike 6 do 12 dana nakon ovulacije, kod mene je to bio 9ti dan. U tvom slučaju mislim da je rano bilo šta govoriti, jedino što sad možeš je opustiti se, misliti pozitivno i sačekati vrijeme kad se može uraditi test ili beta hcg 😊 znam da je čekanje teško ali sad trebaš biti strpljiva 😊 držim fige i sretno ❤

• BitCuOpetMama
    29. Travanj 2018. 21:35

_svjesna

Pozdrav cure, ja nisam trudnica ali tu sam kako bih od vas iskusnih trazila savjet, pa ako koja ima iskustva da mi napiše.
    Ovaj mjesec mi je mjesecnica bila 14.04, dr mi je dala Femaru za stimulaciju ovulacije i ovulirala sam te sam u ponedjeljak 23.04 dobila hcg injekciju i imali smo odnos nakon 36 sati. Jucer, u subotu, dakle 4 dana nakon odnosa pojavila mi se vise kao smedja krv u maloj kolicini na donjem vesu. Zadnja 4 dana uzimam duphaston.

Je li ovo suvise rano da to tumacim kao implantacijsko krvarenje ili je posrijedi neki poremecaj?
    U prošloj trudnoci sam isto tako imala impl.krvarenje. Molim vas drage moje za misljenje i za vaša iskustva jer cu do testa da poludim :)
    Pozdrav svima.

Draga nemam iskustva sa implatacijskim krvarenjem,al ti zelim ko i ostale cure svu srecu i da uskoro ugledas plusic na testu:)

30. Travanj 2018. 07:30

Svjesna, implantacijsko ti bude 6-12 dana nakon ovulacije, ja ga osobno nikad nisam imala. Daj tijelu vremena, pa mora nekako nastati dijete, u ta 4 dana da si i ostala trudna jos se nije poceo luditi bhcg, tako da pricekaj tih 12, ako ne i 14 dana od odnosa. Meni je 14.dpo beta bila tek 80, tako da samo strpljenja, sve smo to prosle 😉😘
    Mala_mrvica, sretno danas na pregledu, javi se 😘

PlavaBorovnica
    30. Travanj 2018. 08:20

Dobro jutro! Kako ste?

• Anđeo_
    30. Travanj 2018. 08:42

Dobro jutro..
    PlavaBorovnica: oćeš iskreno danas mučno jakoo već sam 2 puta grlila wc a moram do grada sve me strah kako će to izgledati..
    Kako si ti?

30. Travanj 2018. 09:04

Jutro cure  
    Kako ste prošle vikend? 
    Kod nas neko poluoblačno ali sparno  

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.