Pozdrav cure! Evo mene s ultrazvuka..bebica je super
Ima 310g i cca 20 cm..
Pogledali smo detaljno bebicu i muž oduševljen..spol ne želimo znati, u tome smo složni
Tinci, bravo za pregled! Ajde nisam jedina koja je zeli znati spol 😁
Daj mi reci, sto kazete ljudima kad vas pitaju je li curica ili decko, da neznate ili bas da ne zelite znati? Kakvi su komentari?
Teta doktor mi je bio simpatičan..govori ne želite znati spol, želite da bude iznenađenje..tako sam i ja iznenađen
Čudi se on kako ne želimo znati spol..
Pitaju nas, ali kažemo da neželimo znati..i svi se čude..kažu da oni nebi mogli izdržati ili misle da znamo ali nećemo reć
Jel pitaju vas?
Da, i nas vec pitaju, a muz zapravo ipak zeli znati i zagonetno se smjeska svejedno dal netko spomene curicu ili decka, kao glumi tajnovitost 😂😂
Doktor je rekao da vidi spol, to moze znaciti i jedno i drugo, ali potpuno je svejedno.
Mozda je malo nezgodno zbog opremanja, ali snaci cemo se :)
Baš se radujem zbog sviju koji su danas imali preglede, uživali sa svojim bebicama i da je sve ok ❤
I mi smo bili na pregledu, curica je dobro, raste, teška je 340gr i baš sam uživala u vremenu provedenom gledajući je ❤❤
Imala sam danas povišen pritisak pa je doktor rekao da sad trebamo povesti računa da ne dođe do hipertenzije jer imam i nasljedni faktor koji može uticati na to pa sad istražujem šta mi je raditi. Nadam se da neće sad i to praviti problem 😊
ma snaći ćete se, baš kao i mi..što se tiče robice..ako je cura onda imamo od naših cura robicu, a tu su i 2 nećakinje, a ako je dečko nećaci su nam blizanci i kumče..
Svu opremu ćemo kupiti neutralnu i stvar riješena
p.s. s obzirom da mi je rekao da trebam preći na djetalni režim zbog pritiska i izbaciti sol, sad me zanima zna li neko šta to podrazumjeva? Da li je to slično onoj dijeti što se prepiše kod povišenog šećera i ako bi ta bila ok može li mi je neko poslati ukoliko je ima? Ili za ovo ide ipak nešto drugo? Hvala unaprijed 😊
Evo i nas Sa pregleda: bebi srce kuca kak treba, nisam se nista udebljala, tlak skolski i to je to od mog pregleda 😐 vise mi je pricala o tom cvoricu na jajniku neg o trudnoci. Koliko god da znam da cesti uz nisu potrebna toliko bi da skicnemo koji put, cisto da vidimo bebu
Tinci i Ssanja super za vase preglede, fino mi je citat o mjerama i akrobacijama 😊
p.s. s obzirom da mi je rekao da trebam preći na djetalni režim zbog pritiska i izbaciti sol, sad me zanima zna li neko šta to podrazumjeva? Da li je to slično onoj dijeti što se prepiše kod povišenog šećera i ako bi ta bila ok može li mi je neko poslati ukoliko je ima? Ili za ovo ide ipak nešto drugo? Hvala unaprijed 😊
Kod dijabeticke dijete trebas paziti na unos ugljikohidrata, a Ti trebas izbaciti Sol 😉 podrazumjeva to kad Ti kuhas da po mogucnosti nista ne solis, izbaci sve preradjene produkte i budi oprezna Sa mineralnim vodama - da sadrze sto manje natriuma. Kao prevencija se preporucuje magnezijum najmanje 450 mg na dan
Tinci, mi nemamo od nikoga nista, ali snaci cemo se, kao i svi :)
Ssanja, mislim da nije ista dijeta za dijabetes i smanjenje krvnog tlaka. Ovdje osim sto trebas smanjiti sol, mozda da potrazis koje namirnice prirodno snizavaju pritisak i vise ih ukljucis, a smanjis/izbacis one koje ga podizu.. Neznam koje su to, znam da kava dize tlak, a za druge sigurno ima na googleu, pa samo pripazi, sigurna sam da se neces morati puno toga odreci :) Koliki ti je bio tlak?
Shinin, bravo za pregled! Kolika je sada beba? Idem drugi tjedan pa da imam neki orijentir ;)
Sortiraj odgovore
Najstariji